LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    16. Prosinac 2019. 17:54

dana130

Doramom je vise problem jer mora vaditi krv 🙈
    Ne podnosi taj dio najbolje, ali morat ce stisnut zube 😂

Hrabrica dakle, budes ga drzala za rukicu pa ce odradit i to za bebolina  
    Nikad necu zaboravit kako je tati bilo muka ici sa mnom vadit krv dok sam bila mala, zavrsilo bi tako da ja tjesim njega da me nista ne boli i da smo brzo gotovi hahahahah hmm ili je to bila roditeljska mala smrdljiva tajna da me čeliče od malih nogu 

• Novaamamaa23
    16. Prosinac 2019. 17:56

lina27

Hmm zasto mene vec nije slala na to vađenje krvne grupe ? Morat cu ju pitat. 10 tj sam trudna danas bila radit anomal.scan i premala trudnoca jer mi ginekologica racunala po mengi ali ne po plodu a po mojoj pretpostavci plod je i bio manji za 2 tj nego sto je ona rekla ali eto..

Mislim da je to od ginekologa do ginekologa, nisu svi isti.. Mene je moja odma cim sam joj rekla da sma trudna poslala vaditi krv, napraviti sve pretrage i tek onda pregled

Dora4
    16. Prosinac 2019. 17:57

lina27

Hmm zasto mene vec nije slala na to vađenje krvne grupe ? Morat cu ju pitat. 10 tj sam trudna danas bila radit anomal.scan i premala trudnoca jer mi ginekologica racunala po mengi ali ne po plodu a po mojoj pretpostavci plod je i bio manji za 2 tj nego sto je ona rekla ali eto..

Bude, ali pitaj je na iducem pregledu da se rijesis toga, nekad ginici procijene da nema potrebe jer je majka rh +, ali zapravo se ti testovi senzibiliteta(iat) mogu mijenjat tijekom zivota i pametno je odradit sve te testove cisto da te drze na oku ako ti ispadne da si iat pozitivna jer bi trebala biti negativna! 
    Zao mi je sto nisi uspjela odradit kombinirani, kad si onda narucena iduci put? Jesi bar uzivala vidjevsi bebicu malo danas? 

yvette
    16. Prosinac 2019. 18:02

lina27

Ja sam to tek vadila nekidan, a sad sam 15 tt.

dana130
    16. Prosinac 2019. 18:02

Dora4

dana130

Doramom je vise problem jer mora vaditi krv 🙈
    Ne podnosi taj dio najbolje, ali morat ce stisnut zube 😂
    Hrabrica dakle, budes ga drzala za rukicu pa ce odradit i to za bebolina
    Nikad necu zaboravit kako je tati bilo muka ici sa mnom vadit krv dok sam bila mala, zavrsilo bi tako da ja tjesim njega da me nista ne boli i da smo brzo gotovi hahahahah hmm ili je to bila roditeljska mala smrdljiva tajna da me čeliče od malih nogu

Odradit ce da 😂 njemu je zlo kad ja idem vadit krv.  vec sad odbrojava tih 8 tjedana hahaha. 
    A ovo za tvog tatu, nije losa taktika 😂

Btw. Ja sam kukala kako nemam mucnine, danas smo stali u ducan i osjetila sam miris sa suhomesnatih proizvoda, samo sam mu rekla ajmo brzo na blagajnu, jer mi se toliko smucilo da sam mislila da cu se negdje ispovracati 😞 nadam se da je samo zbog mirisa, a ne da mi krecu mucnine. Naredna 2 sata nisam mogla nista staviti u usta.
    I od jucer me cice uopce ne bole, samo bradavice, a inace ih nisam mogla dotaknuti, naravno sad me i ti brine.
    Ah ti simptomi samo nas bacaju u razmisljanja

Baby girl 💜

Tocka_tockica
    16. Prosinac 2019. 18:06

Ok cure.. treba mi vas zdrav razum.. znaci u 13.sam tt i vec me par dana boli  trbuh, nekakav mi je pritisak odnosno ko da mi je neko loptu nagural koja mi pritisce mjehurprema dolje. Pred par dana je sve bilo super, al evo vec dva tri dana ta neka glupa tupa bol.. pogotovo na vecer.. jasno mi je da je od umora i svega  al onak ne smanjuje se bas ni dok lezim ni odmaram

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Dora4
    16. Prosinac 2019. 18:11

Dana toplo se nadam da je to bilo samo sad i da ako ti se i budu javljale mucine da bar nece dolazit do povracanja  ne brini za cicke, cure stalno pisu da ih malo bole pa malo ne bole..ja ne znam jesu moje normalne, ali ja do prije 10ak dana NULA BODOVA sto se tice bilo cega za cickama, nit bole nit rastu, ali mi se sad cine mrvicu osjetljivije bradavice, tipa moram se jako pazljivo namjestit za spavanje da ih ne stisnem jer zabole i primjecujem kao da su malo teze?! No, cini mi se da su velicinom i dalje iste, vec sam se tisucu puta zapitala jel sve u redu, al eto, posto ni inace nemam osjetljive cicke onda racunam da nije precudno da ni sad nisu extra reagirale..neke zene kazu da im je neizdrzivo za vrijeme pmsa recimo, ja nista, lijepo stoje ko ukras i ćao bao 

Dora4
    16. Prosinac 2019. 18:16

Tocka_tockica

Ok cure.. treba mi vas zdrav razum.. znaci u 13.sam tt i vec me par dana boli trbuh, nekakav mi je pritisak odnosno ko da mi je neko loptu nagural koja mi pritisce mjehurprema dolje. Pred par dana je sve bilo super, al evo vec dva tri dana ta neka glupa tupa bol.. pogotovo na vecer.. jasno mi je da je od umora i svega al onak ne smanjuje se bas ni dok lezim ni odmaram

Ajde onda poslusaj ovu teoriju..
    Sad se bebica lagano skupa sa posteljicom i cijelom maternicom pomalo krece dizati iznad stidne kosti i pravi si sve vise mjesta, automatski gurka i crijeva i jajnike i naravno mjehur, bebica ti je sad vec 6-7cm, nije to vise zrno maka ko u pocetku!! 
    Ja osjecam pritisak na mjehur doslovno od tjedna iza transfera, ocito su se tako nekako ukopale bebe da me od pocetka stiscu, svi nalazi su uredni i znam da nema veze s nicim osim sa uobicajenim trudnickim tegobicama.
    Zato, smiri se i sve je u redu! Malo dok se tijelo navikne il dok se izdigne bebica jos vise u bušu, izdrzi! :) 

Tocka_tockica
    16. Prosinac 2019. 18:21

Dora4

Tocka_tockica

Ok cure.. treba mi vas zdrav razum.. znaci u 13.sam tt i vec me par dana boli trbuh, nekakav mi je pritisak odnosno ko da mi je neko loptu nagural koja mi pritisce mjehurprema dolje. Pred par dana je sve bilo super, al evo vec dva tri dana ta neka glupa tupa bol.. pogotovo na vecer.. jasno mi je da je od umora i svega al onak ne smanjuje se bas ni dok lezim ni odmaram

Ajde onda poslusaj ovu teoriju..
    Sad se bebica lagano skupa sa posteljicom i cijelom maternicom pomalo krece dizati iznad stidne kosti i pravi si sve vise mjesta, automatski gurka i crijeva i jajnike i naravno mjehur, bebica ti je sad vec 6-7cm, nije to vise zrno maka ko u pocetku!!
    Ja osjecam pritisak na mjehur doslovno od tjedna iza transfera, ocito su se tako nekako ukopale bebe da me od pocetka stiscu, svi nalazi su uredni i znam da nema veze s nicim osim sa uobicajenim trudnickim tegobicama.
    Zato, smiri se i sve je u redu! Malo dok se tijelo navikne il dok se izdigne bebica jos vise u bušu, izdrzi! :)

Dora skroz razumna teorija, tak se i ja tjesim.. ma boljelo me i u prvoj t al sam ocito zaboravila.. plus malo i kuburom s probavom..tak da jedno s drugim je ta neka bol u trbuhu..  nadam se da je sve ok jer sam skuzila da me izmedju dva redovna pregleda dijeli duuugih 5 tjedni.. pa ko ce to docekat 😔

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

16. Prosinac 2019. 18:22

I ja prijavljujem curu 🥰😃
    Yvette - imala sam los nalaz urina, na kraju urinokultura uredna

*pitanje zs mpo trudnice - do kada ste morale bit na utrogestanu i duphastonu? Meni je i dalje produzio, samo smanjio na 3x1🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.