Mi smo rekli samo bliznjima, ali sad se vec proculo, skoro pa svi znaju, ali ne smeta mi. ❤
Spremamo se ja i muz (citaj muz) okitit bor, bas san nekako odma malo zivnila. Jedva cekam da sve bljesti, sljoka, treperi... odma buden opustena ❤🎄
💞girl💞
Rita dobrodosla, ja san mpo trudnica i koristila sam utrogestane od pocetka postupka tako da su me grudi bolile odma i jako, postepeno se ta bol smanjila da bi u vrime ocekivanje M bile lagano bolne, nista strasno. Na dan bi mi bile uzasno teske, na dan nista, stiskala bi se da osjetin bol. I tako konstantno. S vrimenon san se opustila da jedan dan imam simptome i bol grudi drugi ne, nema pravila.
Sta se tice mucnina jos je rano, meni su pocele tek 6+
I viruj mi uzivaj dok ih nemas!
Jesi se narucila u gin?
💞girl💞
Rita ja tako rano nisam imala nikakve simptome i isto jako brinula...sve smo razlicite
💙
Hvala ti, Zara, usrećila si me i smirila tako brzim odgovorom. Stvarno ste zlatne! Pregled mi je 30.12., tada će biti negdje 8 tjedan, koji dan više. Kao i sve ovdje, ne mogu si pomoći, stalno guglam simptome. Pa onda "no symptoms", "pain lower abdomen", luda sam od svega... Još kad vidim koliko nesretnih slučajeva ima, točno mi dođe da zaspem na 9 mjeseci.
Dobrodosla. Za simptome je prerano. Meni su poceli od 7og tjedna, povracanje, mucnine, vrtoglavica, valunzi i slicno
Jedini “rani” simptom su bile bolne grudi. Zapravo nisu bile ni tvrde samo sam osjecala puno vise bradavice, one su bile bas osjetljive. Pocele su me bolit kad mi je kasilo 3 dana.. Pa i sada me dalje bole. Ali ne istim intezitetom i ne isto svaki dan. Tri dana me ne bole pa jedan boli i slicno. To je sve od zene do zene.
A evo tek sad su mi se pojavile zilice po grudima i pocele su mi tamnit bradavice.
Simptomi su individualni. I ne mora ih svak imat u tocno vrijeme.. Neko ih uopce nece imat.
Drage cure, buduće mame, i ja vas čitam nekoliko dana, sada sam se odlučila priključiti :). U vrlo sam ranoj trudnoći, 5+4. Prije nekoliko dana mi je išla lagana sukrvica, samo dvije kapi, ne znam je li to moglo biti implantacijsko. Nakon toga sam malo usporila tempo. No, nekoliko me stvari jako brine i nikako se ne mogu opustiti - grudi su mi jako mekane, iako svugdje piše da bi u ranoj trudnoći trebale biti tvrde i natečene. Također, od jutros imam dojam da su mi simptomi puno blaži - to me užasno zabrinulo :(. Moram napomenuti da od simptoma osjećam pritisak u donjem dijelu trbuha, blago punije dojke, ali od mučnina zaista ni m. Jesu li se nekoj od vas simptomi povukli tako rano pa vratili? Užasno se bojim, posebice kad pročitam iskustva po internetu. Hvala vam unaprijed na odgovoru i zaista vam želim sve najbolje, ove strahove ne bih nikome poželjela.
Dobrodosla.. Meni je danas isto 5+4 sta se simptoma tice ne brini.. Ja od prvog dana imam mucnine, a moja frendica nezna za mucnine, niti ima ikakvih drugih simptoma.. Svaka trudnica je na svoj nacin, a to ces najvise vidjet tu po curkama. Mislim da smo mi jedne u toj ranoj trudnoći, tako da po komentarima ostalih cura vidim da je sve to normalno, pa me dosta i tjese sa svime ☺️
Ako je verovati kalendaru trudnoce ja sam 4+2.....
Kod mene žurka tek pocinje
Ena, hvala ti! Kužim, i meni su bradavice nekako stalno krute, vjerojatno zato što su osjetljivije. Onda ću strpljivo, nadam se da će biti ok, utješila si me! :)
NovaMama, super, onda se pratimo :)). Samo neka sve bude u redu, nadam se daće me proći paranoja. Sad osjećam neki pritisak s donje strane trbuha,stalno me nešto brine... Ah,smirit ću se valjda nakon pregleda.
Dunja, čestitaam :), da bude sve dobro!
Mene isto zna biti pritisak dosta, ali zna me i probadati, pa mi je ginekologica rekla da je to normalno jer se sad maternice siri. Ja pokusavam ne paničariti i samo molim Boga da bude sve oke
Sortiraj odgovore
Najstariji