Vjerujem da strepis, mislim da rijetko koja ovdje nema iza sebe neku tesku pricu i cini mi se da je upravo zbog toga bas jaka zajednica i grupa jer se razumijemo, bolje nego netko tko nije prosao strah, strepnju, razocaranja, bol, tugu i onda srecu, ispunjenost, uzbudjenje i radost, koja je uvijek s dozom opreza i straha. Meni isto zbilja puno znaci grupa i podrska i budem bas sretna ako nekome pomognem mozda nekim savjetom ili primjerom!
Zao mi je sto si prosla to ljetos i zelim ti urednu trudnocu ovaj put i samo bez panike, pregled je bio nedavno i ocito je sve u redu, odi do privatnika negdje izmedju zadnjeg i iduceg pregleda ako ce te to umiriti! :)
Jesi dobila neke upute za secer? Koristis li neku terapiju ili nesto?
Vjerujem da strepis, mislim da rijetko koja ovdje nema iza sebe neku tesku pricu i cini mi se da je upravo zbog toga bas jaka zajednica i grupa jer se razumijemo, bolje nego netko tko nije prosao strah, strepnju, razocaranja, bol, tugu i onda srecu, ispunjenost, uzbudjenje i radost, koja je uvijek s dozom opreza i straha. Meni isto zbilja puno znaci grupa i podrska i budem bas sretna ako nekome pomognem mozda nekim savjetom ili primjerom!
Zao mi je sto si prosla to ljetos i zelim ti urednu trudnocu ovaj put i samo bez panike, pregled je bio nedavno i ocito je sve u redu, odi do privatnika negdje izmedju zadnjeg i iduceg pregleda ako ce te to umiriti! :)
Jesi dobila neke upute za secer? Koristis li neku terapiju ili nesto?
Ništa mi nije rekla za terapiju..samo da izbjegavam slatko, a ja sad kako imam mučnine čokoladu ne mogu vidjet očima, a kamoli jest...ono s čime možda pretjerujem sada u trudnoći jesu kruh i kifle jer mi to jedino želudac podnosi...
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
Cure hvala na odgovoru i dobrodoslici.
Prvi put sam aktivan clan nekog foruma i citajuci vase postove uvidam koliko je to dobro da se ljudi medusobno podupiru obzirom da prolaze kroz iste/slicne zivotne situacije.
Muz i ja jos nikome nismo rekli za trudnocu, cekamo da prode prvo tromjesecje pa mi itekako znaci da bar virtualno mogu s nekim podijelit.
Zelim svima da junacki i uspjesno produ kroz trudnocu te uspjesan porod.
https://ibb.co/yYFYJPc
Valjda je tocno.
Sama sam se slikala pa se ne kuzi bas slika al kad me muz slika bit ce bolja slika 😍
Dora ma bit ce to sve dobro, samo da se iskoprcat iz ovog najkriticnijeg razdoblja. ❤🙏 ali virujem u nase mrvice, vidi sta su sve prosle i drze se. Ja svaku vecer legnem onda pricam, ajde bebo ti sad moras bit jaka, ja cu sve poslje, ali sad ti moras odradit "tezi" dio. ❤🙏
Lili dobrodosla, ne sekiraj se oko kifla i kruha, i ja jedino to mogu, samo da mi je tijesto, burek, slane pite... uzasss😂😂
Bebac divnooo 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Beata dobrodosla, blago ti se kad mozes izdrzat, ja bi vikala na sva zvona da sam trudna 😂😂😂😍😍😍
💞girl💞
Bebac divno!!!
Bas me vesele slikice vasih trbuscica, super su!
Lili ne brini, upravo prateci forum i tu razmjenjujuci iskustva sa curama sam skuzila da je dosta cura bas navalilo na tijesto jer to dobro podnosimo, ja inace uopce kruh ne jedem i maksimalno izbjegavam pekarske proizvode, a sad ajme krafne, slanci, pizze, samo bi to jela..cesto si udovoljim, al moram priznat da me onda i crijeva znaju zezat ako pretjeram, tipa pizzu ne smijem navecer ni u ludilu vise!
Beata, da i meni je prvi put da bas pisem na neki forum i trebalo mi je da se odvazim, a sad mi je tako drago, puno znaci..i mi cekamo Bozic za objavu, al posto cu ocito do nove morat strogo mirovat mislim da cemo onda ipak odgodit i objavu, nek prodje jos taj iduci pregled i da se smiri sav ovaj kaos pa cu onda..a vec svima dala izradit personalizirane salice i majlice i cuda za Bozic sa njihovim imenima i novim titulama
Ja sam svojima odmah objavila nakon gin. Pregleda ali kako to veselje ne moze ostat medju nama onda svi saznaju, iako ja bas nisam za to i isto bih pricekala prva 3 mj da prodju, ali najblizima sam rekla, a za ostale ce bit iznenadjenje hehe 😊
Drage cure, buduće mame, i ja vas čitam nekoliko dana, sada sam se odlučila priključiti :). U vrlo sam ranoj trudnoći, 5+4. Prije nekoliko dana mi je išla lagana sukrvica, samo dvije kapi, ne znam je li to moglo biti implantacijsko. Nakon toga sam malo usporila tempo. No, nekoliko me stvari jako brine i nikako se ne mogu opustiti - grudi su mi jako mekane, iako svugdje piše da bi u ranoj trudnoći trebale biti tvrde i natečene. Također, od jutros imam dojam da su mi simptomi puno blaži - to me užasno zabrinulo :(. Moram napomenuti da od simptoma osjećam pritisak u donjem dijelu trbuha, blago punije dojke, ali od mučnina zaista ni m. Jesu li se nekoj od vas simptomi povukli tako rano pa vratili? Užasno se bojim, posebice kad pročitam iskustva po internetu. Hvala vam unaprijed na odgovoru i zaista vam želim sve najbolje, ove strahove ne bih nikome poželjela.
Sortiraj odgovore
Najstariji