LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    14. Prosinac 2019. 14:00

Odlicno, samo neka se lijepo razvija i raste ♡ neopisiv je osjecaj to kad ih vidis i svaki uzv sve vise poprimaju pravi bebasti oblik, a rucice i nogice te rastope do kraja 

Rose1
    14. Prosinac 2019. 14:18

Vrapcic lijepe vijesti, drago mi je da je sve super
    Valentina i mene su boljela leda, sad pak trtica, stalno nesto, tako mora biti...sve je u redu, ne brini

💙

Vrapčić123
    14. Prosinac 2019. 14:25

Hvala cure, baš sam sretna ko malo dijete 💙❤️💙❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

ναℓєитιиα
    14. Prosinac 2019. 14:38

Cure moje sad sam se evo uz bolove uspjela i nasmijat uz ovu sliku
    https://ibb.co/HCgzfvv
    Ovako ja i sidim vecinu vremena 😂

Vrapčić123
    14. Prosinac 2019. 14:41

😂😂😂😂 Dobra fora 😂😂😂😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Zaraa
    14. Prosinac 2019. 15:03

Dora4

Zaraazao mi je sto ti je dan poceo nikako
    Ja imam crve u guzici, samo razmisljam zasto se nisam jucer prisilila opeglat i kosu oprat nego sam odgadjala i sad ne mogu nista
    Molim te ako mi mozes rec sto se tice strogog mirovanja, ti si nam nazalost expert tu!
    Jel se dignes ujutro oprat zube normalno i rijesit kupaonu?
    Jedes li sve obroke u krevetu, ako si sama doma jel se makar dignes si to donijet iz kuhinje do sobe? Kako sa tusiranjem i pranjem kose? Oprosti na sto upita, ali kad ti se bude dalo molim te malo natipkaj sto radis i te tehnicke stvari jer sam ja do sad mirovala, ali ne strogo, ni priblizno kao ti..

Ajme, dobrodosla u klub 😏
    Mene je isto "zadesilo" slucajno di sam zalegla vec sporke kose, (srecom to jutro sam imala kontrolu pa sam bar bila otusirana) kosu sam zavezala u rep i tako je stala sigurno 2 tjedna. Tek nakon 2 tjedna sam se digla i otusirat i oprat kosu. 
    Navecer bi isla spavat u krevet, ujutro kad se dignem malo bi se osvjezila,onako ispod ruke, umila, oprala zube i na kauc, marenda, rucak, vecera u nekom polulezecem polozaju. Kad bi se bas ukocila da me kukovi pocnu bolit digla bi se prosetat. 
    A kad bi se desilo da nema nikoga doma bila bi prisiljena dignit se i uzet sama npr jest. Na wc ides normalno, mada su meni savjetovali i trpit, ne dizat se odma, nisan tila trpit radi bakterije nego se nalivala i isla piskit svako malo, doduse stvarno polagano dizanje i nazad lec bi isto isla usporeno.
    Tusirala bi se doalovno samo prije kontrole, a kosu mi je opra muz, donio je kajin, ja sam legla na rub kauca i opra mi kosu, parola snadi se. I odma je zavezala da se sta manje masti. 
    Sad vec ne krvarim skoro misec dana pa se dignem tusirat svako drugu vecer ali doslovno polit vodom, cca 2 minute. I pocela sam rucat sjedeci za stolom.
    Sada u pocetku strogo miruj, tako je kako je, pusti i kosu i tusiranje i sve. Sve ce to doc na svoje, meni je isto bilo uzasno, ali mi je muz reka OD SMRDA NIKO NIJE UMRO (a ja sam se zalila da on meni smrdi, a zamisli mene, malog tvora, koja ironija😂) on bi me tijesio i dalje si mi najlipsa, a ja cila bagava, nikakva... uglavnom posveti se necemu, neku knjigu, filmove, serije...sve sta te opusta, a nek ti muz, mama ili svekrva ili ko vec pripremi kraj tebe sve sta ti triba na dohvat ruke, pit, nesto za grickat, tablete, vlazne, kreme, slusalice, daljinski... 
    Grozno je, ali na sve se ziv covik navikne. ❤

💞girl💞

• lili11
    14. Prosinac 2019. 15:16

Pozz cure..redovito vas čitam od svog plusića. Danas sam 7+1. Muku mučim s mučninama, po cijele dane već skoro 2 tjedna...jučer mi je bilo najgore,a danas ništa...jučer pojela kiflu, dvije banane i pol jabuke, a danas ko nenormalna trpam sve u sebe. Jel to normalno da bude baš tolika razlika u simptomima, dva tjedna mučnine s jučerašnjom kulminaciom i onda danas ništa...ni m od muke

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Dora4
    14. Prosinac 2019. 15:53

Zaraa 
    Hvala ti, aaaa, samo da se smiri sve pa da na kontroli dobijem zeleno svjetlo za makar mrdat po stanu malo! 
    ♡ hahaha bas si me i nasmijala, al da, sta ces, naviknut se, nema druge!

Dora4
    14. Prosinac 2019. 15:54

lili11

Pozz cure..redovito vas čitam od svog plusića. Danas sam 7+1. Muku mučim s mučninama, po cijele dane već skoro 2 tjedna…jučer mi je bilo najgore,a danas ništa…jučer pojela kiflu, dvije banane i pol jabuke, a danas ko nenormalna trpam sve u sebe. Jel to normalno da bude baš tolika razlika u simptomima, dva tjedna mučnine s jučerašnjom kulminaciom i onda danas ništa…ni m od muke

Bok, dobrodosla! Cure su cesto pisale upravo tako da imaju silne simptome pa nista i onda se opet jave, nemoj brinut!! :) kad si narucena na pregled?

• lili11
    14. Prosinac 2019. 16:05

Dora4

lili11

Pozz cure..redovito vas čitam od svog plusića. Danas sam 7+1. Muku mučim s mučninama, po cijele dane već skoro 2 tjedna…jučer mi je bilo najgore,a danas ništa…jučer pojela kiflu, dvije banane i pol jabuke, a danas ko nenormalna trpam sve u sebe. Jel to normalno da bude baš tolika razlika u simptomima, dva tjedna mučnine s jučerašnjom kulminaciom i onda danas ništa…ni m od muke

Bok, dobrodosla! Cure su cesto pisale upravo tako da imaju silne simptome pa nista i onda se opet jave, nemoj brinut!! :) kad si narucena na pregled?

Pokušavam se ne brinut..bila sam na pregledu 11. 12. i sve je bilo ok, srce kuca, nema hematoma, nalazi svi ok, samo šećer malo povišensjedeći pregled mi je 08.01. ali mislim otići privatniku prije jer neću moć izdržat do tada. U 7mj. ove godine sam završila na kiretaži, dijagnoza blighted ovum tako da sad strepim nad svakom promjenom..ali lakše mi je kada ste vi tu..hvala vam što postojite, ni neznate iz koliko ste me kriza izvukle..

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.