LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    14. Prosinac 2019. 11:55

Daisy100

Roseja sam sebi narucila prek Aliexpressa. Nasla sam bila na njuskalu da zenska prodaje pa sam ju zvala, a vec ga je prodala, onda sam ju pitala di je uzela i jel joj bio ok pa mi je rekla da ga je tak narucila i da joj je bio odlican. Oko 100 kuna je, ima u ljekarnama oko 400-600 kn dodu, a moj muz veli da to sve funkcionira na isti sistem i da ovaj od 100 kuna nije nista losiji.
    Cekam da mi stigne, nadam se kroz tjedan dana☺️

Hvala, uguglam malo, mislim da cu si kupiti...malo i njuskalo pogledam

💙

Alisanazemlji
    14. Prosinac 2019. 12:01

Beata

Pozdrav svima,

Nova sam na forumu i mozda je vec bilo postavljeno pitanje…mene zanima jel koja od vas imala svijetlosmedi iscjedak (ne obilan i ne svaki dan, pojavio mi se dva puta u 4. tjednu i 7.tjednu trudnoce).

Takoder tu i tamo osjetim bol (žiganje) koja prode.

Doktor mi je dao duphaston i roidakal te naredio strogo mirovanje.

Zabrinuta sam te me zanima jel netko imao slicnu situaciju i sve je proslo u redu.

Takoder, spomenula bih da imam blago povisen TSH (ostali hormoni stitnjace u ravnotezi) te pijem eutirox od 25 mmg.

Unaprijed hvala svima na informacijama.

Beata, ja sam imala (barem mislim da je bio) smeđi iscjedak negdje u 6 tjednu trudnoće svega jedan dan... Više se nije pojavio..
    Kao što vidiš, ovdje nas je puno sa smeđim iscjedcima koji mogu, ali i ne moraju biti alarmantni... 
    Ako se iscjedak ne pretvara u krvarenje i ako ne osjećaš jaku bol u trbuhu, mislim da se ne bi trebala zabrinjavati.. 
    Kao i ti, i ja imam povišeni tsh (3,6) i isto sam na terapiji eutiroksom (25mmg dnevno). Endokrinologica je rekla da takvo stanje nije za zabrinuti se, ali treba biti praćeno :)...
    Sjećam se kad sam ušla u njezinu ordinaciju, prvo što mi je rekla kad je vidjela nalaz bilo je: "vama nije ništa, ništa ne brinite!" 😁... Odmah mi je bilo lakše ☀️

Curka je ❤

Dora4
    14. Prosinac 2019. 12:10

Alisa, ti si kod Hermanice, jel da?
    Ja sam u ponedjeljak trebala ic vadit tsh i glukozu nataste i postprandijalno( znaci 2 vadjenja u razmaku od 2h), a s obzirom na to da to znaci i voznju do bolnice, cekanje na red pa onda jos kad dodjem na red sjedit 2h za drugo vadjenje..bojim se da mi je to trenutno preriskantno i procjenjujem da nije prioritet. K njoj sam trebala s tim nalazima u srijedu.
    Sto mislis jel ih moguce dobiti na telefon i objasnit situaciju i prenarucit se?  
    Naravno, ako jos koja curka ima iskustva s vinogradskom ili prijedlog sto da radim slusam 

Dora4
    14. Prosinac 2019. 12:15

Beata i Fluffy dobrodosle i cestitam na trudnocama!
    Ja isto pijem eutyrox 25mg. Mislim da ne morate jako brinuti oko tih smeckarenja jer ih stvarno puno cura ima i sve ispadne dobro, moze bit neki hematomcic ili pukne zilica ili tako nesto, dok nije popraceno intenzivnim i jakim bolovima vjerujem da je sve u redu. 
    Sto se tih boljuckanja, presjecanja, probadanja i sl. tice, ovdje ih je prakticki svaka zena ima prije il poslije tako da dok procijenjujete da je to izdrzivo, sve u redu, tijelo se priprema na novu ulogu, siri se maternica, okolni organi se smjestaju i rade mjeseta dolazecim bebicama, progesteron usporava i remeti probavu...
    Sretno:)

ναℓєитιиα
    14. Prosinac 2019. 12:21

Draga Dora presretna sam sto je sve uredu, znala sam da ce bit ❤
    Ja sam upravo dobila jake bolove u ledjima, zapravo malo vise bubrega, pesijeca me ostro, pa malo stane pa opet krene, osjecam kao da to kicma boli ali me jako strah 😰

Rose1
    14. Prosinac 2019. 12:21

sierrav

Kako se zove curka koja je bila hospitalizirana radi povracanja?
    Ne mogu se spametit…
    Ja nisam 2 dana osim caja od kamilice nista jela jer povracam desetak puta na dan,ne znam otkud sada tako u 14 tjednu😢

Joj, mogu misliti kako ti je, ako se ne smiri, odi doktoru da ti daju infuziju ili nesto

💙

Dora4
    14. Prosinac 2019. 12:24

ναℓєитιиα

Ja sam upravo dobila jake bolove u ledjima, zapravo malo vise bubrega, pesijeca me ostro, pa malo stane pa opet krene, osjecam kao da to kicma boli ali me jako strah 😰

Sad cu ti rec ko i ti meni sinoc, pokusaj se smirit, sigurno je sve u redu!!
    Ja sam mpo i stvarno od samog pocetka imam neke bolove, probadanja, sto u ledjima, sto dolje oces lijevo oces desno, sto bas tako povise oko bubrega, oko pupka, znala me bas guza boljet onako na momente intenzivno da vidim sve zvjezde, ali i nakon takvih bolova bi docekala preglede na kojima je sve bilo okej i motam priznat da sad kad me tako jace zaboli samo ponovim sebi, Smiri se, vec je bilo ovako, sve je u redu!

Alisanazemlji
    14. Prosinac 2019. 12:28

ναℓєитιиα

Valentina, i mene su prije par tjedana jedno dva dana rasturala leđa. Sve ti je to normalno. Meni ti je pomogao magnezij.. Stvarno umanjuje bolove u leđima, grčeve u maternici itd...
    Bez brige ❤️

Curka je ❤

Mirtasiric1
    14. Prosinac 2019. 12:34

Curke moje sve vas pomno pratim al jednostavno od straha ne pišem. U mene stvarno ušao neki strah. Nemam ja nekih ni mučnina, ali uvijek negdje boli a konstantna bol u donjem desnom dijelu. Jedino mi odgovara ležanje na lijevom boku. Iscjedak gušći bijelo žućkasti. U pon. pregled, uhh, jedva čekam. Šaljem svima pozitivne vibre. 😊

Bebs
    14. Prosinac 2019. 12:36

Dora bas mi je zao zbog ovoga sinoc, ali drago mi je da je sve u redu s tobom i bebama, budi i dalje jaka i optimist i uvjerena sam da ce sve biti u redu! 💙
    Tiki jako sam sretna da ste ti i muz sve rijesili, mislim da je i on svoju pouku iz ovog izvukao i da se nece vise zezat 😁💙
    Ja se trudim okupirat sa sto vise kojekakvih obaveza samo da nisam doma i da ne mislim o svemu i da mi sto prije dodje taj cetvrtak 💪💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.