LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    14. Prosinac 2019. 10:40

TiKi92

Dora drago mi je da je sve ok. Znam kak je kad vidis tu krv, srce ti stane od straha. Grozan osjecaj. Cuvaj se ❤️
    Meni se smeđi iscjedak smanjuje, utrogestan i mirovanje rade svoje. S muzem sam si super, jucer mi je priznao da nema nikakvu savrsenu zenu, da samo mene voli, ali da sam ga dovela do ludila i nije znao kak da me trgne iz mojih gluposti pa je to rekao. Al eto osjeca se krivim jer sam prokrvarila i zao mu je sto mi je nabio taj stres. Da nema toga sto ne bi napravio za nas dvoje i da je umro od straha kad sam prokrvarila, ali da probam biti normalna.
    No dobro… Mene sada more druge brige. Ta moja posteljica. Rekla mi je da necemo panicariti da bi se trebala dici do 25.tj, ali da postoji mogucnost da bude previa jer mi jos uvijek kompletno prekriva usce. Onda sam isla citati i vidjela da se mora prijevremeno roditi na carski uz prethodnu hospitalizaciju. Ako se to tako bude razvijalo, sigurno cu ici u Petrovu. Iduci pregled sam vec 19.tj i nadam se boljim vijestima. Samo da moja beba bude dobro 💙
    Oprostite na dugom postu, al morala sam vam sve to reci.

Meni je ta solucija prva pala na pamet i jos sam te htjela pitati sta ti je muz u horoskopu 🙈 
    Glupa situacija ali nama zenama to ponekad stvarno treba da dodemo pameti i mi 🙂a sa posteljicom ma bit ce to sve u redu 🙂

sierrav
    14. Prosinac 2019. 11:21

TiKi92

https://ibb.co/n394stY
    Meni izbaci ovaj link, sad me bas zanima hoce uspjet, moja slika od neki dan. Ja sam ok, lezim, pa malo ustanem, jos curka smeđe malo, ali bitno da nema one krvi od jucer. 💙

Bas imas pupija,jedva cekam i jaa💙

Alisanazemlji
    14. Prosinac 2019. 11:28

Bebs

Kaj nije prerano 6+1 da srce prestane kucat, kaj ne kazu da se otkucaji cuju tek sa 7tj?
    Mozda sam smjesna malo al fkt ne kuzim sada 🤔

Bebs, srčeko moje bebe čulo se sa 5+5...

Curka je ❤

Fluffy
    14. Prosinac 2019. 11:29

Pozdrav cure, evo i ja bi se pridruzila ljetnim bebama 2020. Trudnoca 8 + 4. I mene od pocetka prati neka sukrvica, smedi iscjedak...pa onda i panika, nervoza. Pronalazim se u jako puno vasih postova i vidim da dijelimo iste brige. Nadam se da cemo se sve do ljeta medusobno tjesiti na ovom forumu i da cemo sve super odraditi ostatak trudnoce ☺️

sierrav
    14. Prosinac 2019. 11:32

TiKi92

Dora drago mi je da je sve ok. Znam kak je kad vidis tu krv, srce ti stane od straha. Grozan osjecaj. Cuvaj se ❤️
    Meni se smeđi iscjedak smanjuje, utrogestan i mirovanje rade svoje. S muzem sam si super, jucer mi je priznao da nema nikakvu savrsenu zenu, da samo mene voli, ali da sam ga dovela do ludila i nije znao kak da me trgne iz mojih gluposti pa je to rekao. Al eto osjeca se krivim jer sam prokrvarila i zao mu je sto mi je nabio taj stres. Da nema toga sto ne bi napravio za nas dvoje i da je umro od straha kad sam prokrvarila, ali da probam biti normalna.
    No dobro… Mene sada more druge brige. Ta moja posteljica. Rekla mi je da necemo panicariti da bi se trebala dici do 25.tj, ali da postoji mogucnost da bude previa jer mi jos uvijek kompletno prekriva usce. Onda sam isla citati i vidjela da se mora prijevremeno roditi na carski uz prethodnu hospitalizaciju. Ako se to tako bude razvijalo, sigurno cu ici u Petrovu. Iduci pregled sam vec 19.tj i nadam se boljim vijestima. Samo da moja beba bude dobro 💙
    Oprostite na dugom postu, al morala sam vam sve to reci.

Hey neka si to rijesila sa dragim 
    Za posteljicu se ne brini,strogo zabranjeni odnosi sada.postoji mohucnost da se digne ako ne u bolnici si mjesec prije termina gdje te pregledavaju.Bitno da prode ovaj 36 tt radi pluca cini mi se,a i ako je ranije imaju inkubatore.
    Ne smijemo se brinuti,u istim smo problemima.

Amelie 1
    14. Prosinac 2019. 11:33

Rose ja sam sebi narucila prek Aliexpressa. Nasla sam bila na njuskalu da zenska prodaje pa sam ju zvala, a vec ga je prodala, onda sam ju pitala di je uzela i jel joj bio ok pa mi je rekla da ga je tak narucila i da joj je bio odlican. Oko 100 kuna je, ima u ljekarnama oko 400-600 kn dodu, a moj muz veli da to sve funkcionira na isti sistem i da ovaj od 100 kuna nije nista losiji. 
    Cekam da mi stigne, nadam se kroz tjedan dana☺️

sierrav
    14. Prosinac 2019. 11:35

Kako se zove curka koja je bila hospitalizirana radi povracanja? 
    Ne mogu se spametit...
    Ja nisam 2 dana osim caja od  kamilice nista jela jer povracam desetak puta na dan,ne znam otkud sada tako u 14 tjednu😢

ena0206
    14. Prosinac 2019. 11:47

Haj curke. Mene je glava uzasno boljela sinoc a nisam mogla nista popiti od tableta, tako da nisam bila na forumu,pa sam imala sta sada citati.

Bolovi u donjem dijelu trbuha, kratko sijevanje, zatezanje i pritisak me prate od pocetka trudnoce povremeno, pa tako u sada. Ginekolog mi je rekao da ce me nastavit to pratit do kraja trudnoce jer se sve širi. 

Dalje, ja sam bila na pregledu sa 5+6 i uopce nije bilo ni ploda, a kamo li ds je srce kucalo. Sa 6+5 je bila tu moja mala tockica i srce je kucalo.
    Znam cure kojima su ginekolozi predlagali ciscenje tako u 6,7 tjednu jer nije bilo otkucaja. Ali one SU CEKALE I VJEROVALE U SVOJE MRVICE. Prijateljica je cekala do 9tog tjedna, imala je nadu i kada je dosla na pregled u 9 tjednu otkucaji su bili tu. 
    Zato slusajte ponekad sebe i vjerujte...jer ni doktori nisu svemoguci i ne mogu oni znat sta ce se dogoditi.

Alisanazemlji
    14. Prosinac 2019. 11:52

Dora, drago mi je da je sve u redu i da je samo hematom u pitanju te da su bebice super! 🚼 🚼 ❤️❤️
    Tiki, jao, mislim da bih se dobrano naljutila na tvog muža da sam na tvojem mjestu, ali opet bih bila i presretna...  Super zbog vas i vašeg dečkića 💙

Curka je ❤

Dora4
    14. Prosinac 2019. 11:54

Prekrasne moje cure!! Hvala vam svima od reda  Nevjerovatno koliko snage i podrske od nekoga tko te nit ne poznaje, ali zapravo razumije tvoju pricu bolje nego netko blizi iz okoline jer je i sam u istome..
    Prije sam uvijek citala forum i bilo mi je bas lijepo kako se zene uvijek udruze i pomazu, ali drugacije je kad dozivis na svojoj kozi, bas ste me dirnule. Hvala vam! 
    Mirujem, samo do wca odem, krv jos kapka pomalo, nadam se da ce tako postupno i stat i da je u onom izljevu nocas ipak otisla vecina. 
    Mama ce donijet rucak za danas i sutra, a dalje cemo se snalazit. 
    Tiki jako mi je drago da se situacija s muzem sredila, nekako sam se nadala da je mozda upravo ovaj scenarij, al opet ne poznajemo ga pa je tesko trazit opravdanja, zao mi je sto si procurila od stresa i nadam se da ce sad to brzo stat pa da uzivas u ostatku trudnoce! Ne brini za posteljicu, vjerujem da se uz mirovanje sve stigne poslozit kak treba. 
    Sierrav, drzi se, nadam se da ce povracanje ubrzo prestat! 
    Mozda da u pon nazoves dr. da provjeris jel bi mozda bilo pametno otic do bolnice na dan dva da te spoje na infuziju? Beba ce izvuc iz zaliha sto njoj treba, ali da i ti dodjes k sebi..
    Rose, sad ce petak za cas, ne brini, mene isto teske price uvijek isprepadaju, ne moram ti ni rec kako mi je bilo nocas, ali evo, zivi dokaz da cak ni svjeza krv ne mora uvijek znacit ono cega se najvise bojimo! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.