Tiki ajmeeee divnooo😍😍😍😍😍😍 predivno, prekrasno.
Sta ja obozavan trudnice, meni je svaka prekrasna i blista!!
💞girl💞
https://ibb.co/KKGVFbM
Evo valjda je uspjelo. 😂
Inace nisam imala stomak nikako.. Slika je jutarnja. Inace navecer bude puno veci jer vjerojatno se jos i napuhanost pojavi uz ovaj stomacic.
Ena a jooj, bas stomcic mali. Preeekrasno. 😍😍😍😍
Sad sam malo ljubomorna na vas dvi 😜
💞girl💞
Divne ste cure... meni je tako bilo tek u 17 tjednu, sad me baš zanima hoće li sad bit ranije, s tim da ga i ad imam ali je vjerojatno od nadutosti, a ne od trudnoće :-)
Joj cure slike su vam preslatke🥰🥰 ja jos nemam ni jednu sliku stalno mislim da cu se pocet alikat ali nekako zaboravim🙄 a iz prve trudnoce sam se slikala svaka dva tjedna u istoj pozi i bas mi je prekrasna to uspomena..
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Ja sam u 11om tjednu i trbuh imam poprilično meni je takav od 9og tjedna kada nisam mogla više obući niti jedne hlače tj. zakopčati ih.
Cure ja imam jako mali trbuscic 😔 Doduse prva mi je beba i imam 53 kg, al vi imate baš prave lijepe trbuščiće 💓 A očito ću općeniti imati malo manji trbuh...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ja pocela osjecat bebiku! Trajte to vec jedno vrijeme al nisam bila 100% sigurna. I sad sam definitivno sigurna ❤️ Kazu da u drugoj trudnoci krene ranije i stvarno je. Obozavam taj osjecaj!!
Bas cu se kasnije slikati,bar probati, nemam u kuci ogledalo osim malo kupaonsko 😂😂, zapravo probat cu navecer kod kunjade 🙈
Predivne su vam busee 😍😍
Ja uzivam u svojoj jer vidim ponos svako jutro u ocima sina 😍 kad ljubne i kaze mamaaa kako ti je veliki busko 😍😍😍
Ja pocela osjecat bebiku! Trajte to vec jedno vrijeme al nisam bila 100% sigurna. I sad sam definitivno sigurna ❤️ Kazu da u drugoj trudnoci krene ranije i stvarno je. Obozavam taj osjecaj!!
😍😍 Ja sam svoju jednom osjetila prije 2 t i pitala gin taman na pregeldu dali je moguce i rekla je da je. Ako mi je bila taman tako namjestena i ja s apraznim crijevima da def je moguce.
Od onda sam par puta osjetila leptirice, jedva cekam one malo jace udarce 😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji