LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    13. Prosinac 2019. 12:00

Tiki ajmeeee divnooo😍😍😍😍😍😍 predivno, prekrasno. 
    Sta ja obozavan trudnice, meni je svaka prekrasna i blista!! 

💞girl💞

ena0206
    13. Prosinac 2019. 12:11

https://ibb.co/KKGVFbM
     Evo valjda je uspjelo. 😂 
    Inace nisam imala stomak nikako..  Slika je jutarnja. Inace navecer bude puno veci jer vjerojatno se jos i napuhanost pojavi uz ovaj stomacic. 

Zaraa
    13. Prosinac 2019. 12:16

Ena a jooj, bas stomcic mali. Preeekrasno. 😍😍😍😍
    Sad sam malo ljubomorna na vas dvi 😜 

💞girl💞

Trancie
    13. Prosinac 2019. 12:17

Divne ste cure... meni je tako bilo tek u 17 tjednu, sad me baš zanima hoće li sad bit ranije, s tim da ga i ad imam ali je vjerojatno od nadutosti, a ne od trudnoće :-)

Tocka_tockica
    13. Prosinac 2019. 12:19

Joj cure slike su vam preslatke🥰🥰 ja jos nemam ni jednu sliku stalno mislim da cu se pocet alikat ali nekako zaboravim🙄 a iz prve trudnoce sam se slikala svaka dva tjedna u istoj pozi i bas mi je prekrasna to uspomena.. 

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

diVas89
    13. Prosinac 2019. 12:19

Ja sam u 11om tjednu i trbuh imam poprilično  meni je takav od 9og tjedna kada nisam mogla više obući niti jedne hlače tj. zakopčati ih. 

Vrapčić123
    13. Prosinac 2019. 12:32

Cure ja imam jako mali trbuscic 😔 Doduse prva mi je beba i imam 53 kg, al vi imate baš prave lijepe trbuščiće 💓 A očito ću općeniti imati malo manji trbuh... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Žuža
    13. Prosinac 2019. 12:35

Ja pocela osjecat bebiku! Trajte to vec jedno vrijeme al nisam bila 100% sigurna. I sad sam definitivno sigurna ❤️ Kazu da u drugoj trudnoci krene ranije i stvarno je. Obozavam taj osjecaj!!

• Bebac24
    13. Prosinac 2019. 12:36

Bas cu se kasnije slikati,bar probati, nemam u kuci ogledalo osim malo kupaonsko 😂😂, zapravo probat cu navecer kod kunjade 🙈 
    Predivne su vam busee 😍😍
    Ja uzivam u svojoj jer vidim ponos svako jutro u ocima sina 😍 kad ljubne i kaze mamaaa kako ti je veliki busko 😍😍😍

• Bebac24
    13. Prosinac 2019. 12:38

Žuža

Ja pocela osjecat bebiku! Trajte to vec jedno vrijeme al nisam bila 100% sigurna. I sad sam definitivno sigurna ❤️ Kazu da u drugoj trudnoci krene ranije i stvarno je. Obozavam taj osjecaj!!

😍😍 Ja sam svoju jednom osjetila prije 2 t i pitala gin taman na pregeldu dali je moguce i rekla je da je. Ako mi je bila taman tako namjestena i ja s apraznim crijevima da def je moguce. 
    Od onda sam par puta osjetila leptirice, jedva cekam one malo jace udarce 😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.