LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ναℓєитιиα
    13. Prosinac 2019. 14:01

Pozdrav cure, ajme ja nikako ne stizem na forum, pa sam imala zaista puno toga za citati, i lijepih i ruznih stvari.
    Cestitam svim curkama na lijepim pregledima i djecacima i curki 👼🏻
    Jako mi je zao Ladybug, dat ce Bog da nam se brzo pridruzis ponovno ❤
    Sve cure koje imaju grceve u trbuhu, meni jako pomaze samo kamilica, magnezij nista 🤔 smedji iscjedak je prestao pa danas ponovno, ali bez boli, i to samo kod napora mi se javlja, slj. Pregled mi je 17.12. Nadam se da ce sve bit uredu sa bebicom 👼🏻❤

13. Prosinac 2019. 14:04

Daisy100

mrvicakja koliko znam kombinirani je upravo kombinacija vadenje krvi, uzv i jos popunjavas nesto, pa se uzmu svi ti parametri i dobis rezultat.

Na uputnici mi piše samo kombinirani rani test zbog kontrolne normalne trudnoće. 

mimoza
    13. Prosinac 2019. 14:08

Ena, Tiki prekrasni trbuscici i moj je takav i znam da ove kg sto sam dobila, sve su u trbuhu. 
    Ladybug zelim da te sto manje boli kiretaza, mislim na psihicku bol, fizicka ce proci i da sto prije ugledas plusic i ustecis svog muza. Cekamo te na forumu 🤗
    Ivcy jako mi je zao zbog seke 😢
    Pricali ste o prenatalnim testovima, mi ih nismo radili.

Zaraa
    13. Prosinac 2019. 14:11

Lady cekamo teee, zelim ti da nam se sta prije vratis🙏🤞❤
    Ivcy ajme, zaj mi je za sestru, grozno je sta se svasta dogada i pogotovo tako kad se zaredaju sve neke ruzne vijesti, tesko je ostat pozitivan.
    Ja san jucer bila na pregledu i vidila da je sve super, onda cujem nesto lose pa se odma brinem, kamoli kad se nesto lose dogodi u tvojoj blizini.
    Nastoj mislit pozitivno, nadi nesto sta te upusta, virovala ili ne mene opusta neka mala molitvica i svu brigu predan Isusu i kazem Isuse misli ti i stvarno mi bude lakse.  Provaj. ❤

💞girl💞

Zaraa
    13. Prosinac 2019. 14:11

mrvičak

Daisy100

mrvicakja koliko znam kombinirani je upravo kombinacija vadenje krvi, uzv i jos popunjavas nesto, pa se uzmu svi ti parametri i dobis rezultat.

Na uputnici mi piše samo kombinirani rani test zbog kontrolne normalne trudnoće.

Pod to spada i uzv i krv. 

💞girl💞

Dora4
    13. Prosinac 2019. 14:16

mrvičak

Daisy100

Draga, kombinirani znaci upravo taj uzv na kojem mjere nuhalni, provjeravaju nosnu kost i vadjenje krvi nakon toga svega! :*

yvette
    13. Prosinac 2019. 14:16

Ivcy zao mi je
    Ena, Tiki super su vam trbuscici. Ja sam sutra 15 tjedana i vidi mi se tek navecer nakon napunim trbuscic hranom nakon cijelog dana. Po danu je samo blago ispupcen, tko ne zna nikad nebi skuzio.
    Danas sam vadila glukozu na taste. I krenula sam s prenatalnim vjezbama sto nadem na yt, i odmah me napunilo energijom.

Zaraa
    13. Prosinac 2019. 14:19

Cure kad sluzbeno pocinje drugo tromjesjecje?  

💞girl💞

Dora4
    13. Prosinac 2019. 14:20

Joj vidim sad da je i Zaraa napisala isto!
    Ivcy bas mi je zao za seku, nadam se da ce ubrzo uspjet opet ostat trudna i da ce biti uspjesno. Pokusaj da ti to ne umanji srecu oko tvoje bebe, pogotovo ako si bliska sa sekom vjerujem da ce ona biti sretna da je s tobom i bebicom sve dobro! ♡ Mislim da smo mi zene zbilja neopisivo jake i da se uspjevamo nositi sa svime sto nam zivotne okolnosti donesu, a prije ili kasnije to bude nagradjeno.
    Zaraa, mene isto jako opuste molitvice i nisam prije toliko molila iskreno, ali nekako jos prije ovog uspjesnog postupka sam pocela bas ciljano i predavat brigu i to mi je bas umirujuce, pogotovo u fazama panike i straha..a to je svaki put par dana nakon pregleda..
    Jesi li ti ista opustenija sad kad smo presle taj 12.?

Dora4
    13. Prosinac 2019. 14:21

Zaraa

Cure kad sluzbeno pocinje drugo tromjesjecje?

Neki doktori racunaju sa 12.tjednom, a neki sa 13.!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.