Pozdrav cure, ajme ja nikako ne stizem na forum, pa sam imala zaista puno toga za citati, i lijepih i ruznih stvari.
Cestitam svim curkama na lijepim pregledima i djecacima i curki 👼🏻
Jako mi je zao Ladybug, dat ce Bog da nam se brzo pridruzis ponovno ❤
Sve cure koje imaju grceve u trbuhu, meni jako pomaze samo kamilica, magnezij nista 🤔 smedji iscjedak je prestao pa danas ponovno, ali bez boli, i to samo kod napora mi se javlja, slj. Pregled mi je 17.12. Nadam se da ce sve bit uredu sa bebicom 👼🏻❤
mrvicakja koliko znam kombinirani je upravo kombinacija vadenje krvi, uzv i jos popunjavas nesto, pa se uzmu svi ti parametri i dobis rezultat.
Na uputnici mi piše samo kombinirani rani test zbog kontrolne normalne trudnoće.
Ena, Tiki prekrasni trbuscici i moj je takav i znam da ove kg sto sam dobila, sve su u trbuhu.
Ladybug zelim da te sto manje boli kiretaza, mislim na psihicku bol, fizicka ce proci i da sto prije ugledas plusic i ustecis svog muza. Cekamo te na forumu 🤗
Ivcy jako mi je zao zbog seke 😢
Pricali ste o prenatalnim testovima, mi ih nismo radili.
Lady cekamo teee, zelim ti da nam se sta prije vratis🙏🤞❤
Ivcy ajme, zaj mi je za sestru, grozno je sta se svasta dogada i pogotovo tako kad se zaredaju sve neke ruzne vijesti, tesko je ostat pozitivan.
Ja san jucer bila na pregledu i vidila da je sve super, onda cujem nesto lose pa se odma brinem, kamoli kad se nesto lose dogodi u tvojoj blizini.
Nastoj mislit pozitivno, nadi nesto sta te upusta, virovala ili ne mene opusta neka mala molitvica i svu brigu predan Isusu i kazem Isuse misli ti i stvarno mi bude lakse. Provaj. ❤
💞girl💞
mrvicakja koliko znam kombinirani je upravo kombinacija vadenje krvi, uzv i jos popunjavas nesto, pa se uzmu svi ti parametri i dobis rezultat.
Na uputnici mi piše samo kombinirani rani test zbog kontrolne normalne trudnoće.
Pod to spada i uzv i krv.
💞girl💞
Draga, kombinirani znaci upravo taj uzv na kojem mjere nuhalni, provjeravaju nosnu kost i vadjenje krvi nakon toga svega! :*
Ivcy zao mi je
Ena, Tiki super su vam trbuscici. Ja sam sutra 15 tjedana i vidi mi se tek navecer nakon napunim trbuscic hranom nakon cijelog dana. Po danu je samo blago ispupcen, tko ne zna nikad nebi skuzio.
Danas sam vadila glukozu na taste. I krenula sam s prenatalnim vjezbama sto nadem na yt, i odmah me napunilo energijom.
Joj vidim sad da je i Zaraa napisala isto!
Ivcy bas mi je zao za seku, nadam se da ce ubrzo uspjet opet ostat trudna i da ce biti uspjesno. Pokusaj da ti to ne umanji srecu oko tvoje bebe, pogotovo ako si bliska sa sekom vjerujem da ce ona biti sretna da je s tobom i bebicom sve dobro! ♡ Mislim da smo mi zene zbilja neopisivo jake i da se uspjevamo nositi sa svime sto nam zivotne okolnosti donesu, a prije ili kasnije to bude nagradjeno.
Zaraa, mene isto jako opuste molitvice i nisam prije toliko molila iskreno, ali nekako jos prije ovog uspjesnog postupka sam pocela bas ciljano i predavat brigu i to mi je bas umirujuce, pogotovo u fazama panike i straha..a to je svaki put par dana nakon pregleda..
Jesi li ti ista opustenija sad kad smo presle taj 12.?
Cure kad sluzbeno pocinje drugo tromjesjecje?
Neki doktori racunaju sa 12.tjednom, a neki sa 13.!
Sortiraj odgovore
Najstariji