Prvo tromjesečje
1. mjesec = tjedni 1, 2, 3, 4
2. mjesec = tjedni 5, 6, 7, 8,
3. mjesec = tjedni 9,10,11,12,
Drugo tromjesečje
4. mjesec = tjedni 13, 14, 15, 16, 17
5. mjesec = tjedni 18, 19, 20, 21, 22
6. mjesec = tjedni 23, 24, 25, 26, 27
Treće tromjesečje
7. mjesec = tjedni 28, 29, 30, 31
8. mjesec = tjedni 32, 33, 34, 35
9. mjesec = tjedni 36, 37, 38, 39, + 40
Ovo kopiram sto je Tiki pisala prije nekog vremena
Moj ginekolog racuna od 13tog tjedna.
13+0 -> ulazak u drugo tromjesecje. 😊
Cure kad sluzbeno pocinje drugo tromjesjecje?
Neki doktori racunaju sa 12.tjednom, a neki sa 13.!
Neki sa 14.tjednom.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure kad sluzbeno pocinje drugo tromjesjecje?
Neki doktori racunaju sa 12.tjednom, a neki sa 13.!
Neki sa 14.tjednom.
Daaaaj me ne zezaj?!?!??!?! Ne moze!!!
STA?? Kakav 14tjedan moj Bozeeee, pa ja stalno kad dodem u odredeni tjedan to drugo tromjesjecje bizi. 😂😂😂
Dora ajme ista stvar, ni ja nisan prije bila od nekih molitvi ni nista i isto od uspjesnog postupka bas san nekako pocela i to me opusta bas kad me uvati panika. Zavitovala sam se molit devetnicu od dana kad sam vidila + dok ne rodim, svaki dan je molim, u krug, i svaki out kad zavrsim 9i dan molitvu, napravim jedan dan pauzu, uvik dobijen neku lipu vijest. I bas mi je dalo snage i volje i sad sa tolikim gustom molim i predajem sve brige i puno sam opustenija.
💞girl💞
Ja sam sutra 14+0.. Haha eto onda po svim racunicama sam u drugom tromjesecju. Ali eto.. Da budem iskrena ja sam postala opustenija kako sam se priblizavala 12 tjednu ... Jer nes ti razlike izmedju na primjer 12+6 i 13+2.. Kao da ce nesto ovisiti o ta dva tri dana.. Ako se ima sta dogodit dogodit ce se nebitno u kojem smo tjednu. Ali eto iskreno najvece sam strahove prolazila kad sam saznala za trudnocu pa do 10tog tjedna... Jer vecinom se u tom periodu dosta spontanih i dogodi.. Ako nesto nije u redu..
mrvicakja koliko znam kombinirani je upravo kombinacija vadenje krvi, uzv i jos popunjavas nesto, pa se uzmu svi ti parametri i dobis rezultat.
Na uputnici mi piše samo kombinirani rani test zbog kontrolne normalne trudnoće.
Draga, kombinirani znaci upravo taj uzv na kojem mjere nuhalni, provjeravaju nosnu kost i vadjenje krvi nakon toga svega! :*
Ma pretpostavila sam, ali me netko pitao idem li samo na animaly scan ili samo na vađenje krvi pa sam se malo zbunila
STA?? Kakav 14tjedan moj Bozeeee, pa ja stalno kad dodem u odredeni tjedan to drugo tromjesjecje bizi. 😂😂😂
😂😂😂😂😂
Ena daaa, virujen ti, tako mi je i samoj. Kad sam zakoracila u 12i nekako san bar malo odanila. Straj je jos tu,ali u manjoj kolicini.
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji