LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka341
    13. Prosinac 2019. 12:47

Cure predivni su vam trbuscici 🤗, ja svoj slikam svaki tjedan, prvi put sam u 7.tjednu i onda od 13.tjedna na dalje svaki tjedan i bas se lijepo vidi razlika ☺

Ante 💙 Maro 💙

Žuža
    13. Prosinac 2019. 13:02

Bebac24

Žuža

Ja pocela osjecat bebiku! Trajte to vec jedno vrijeme al nisam bila 100% sigurna. I sad sam definitivno sigurna ❤️ Kazu da u drugoj trudnoci krene ranije i stvarno je. Obozavam taj osjecaj!!

😍😍 Ja sam svoju jednom osjetila prije 2 t i pitala gin taman na pregeldu dali je moguce i rekla je da je. Ako mi je bila taman tako namjestena i ja s apraznim crijevima da def je moguce.
    Od onda sam par puta osjetila leptirice, jedva cekam one malo jace udarce 😍

Joj i ja isto jedva cekam. Znas da kad sam rodila malog da mi je to uzasno nedostajalo 😂🙈 Sad sam bas happy sto pocinjemo 🥰

Vrapčić123
    13. Prosinac 2019. 13:04

Curke imam jedno čudnovato pitanje. Naime od jutros osjetim sa desne strane kod pupka (ispod pupka desno) titranje, vidljivo golim okom. Jel ima koja ideju što je to? Cijelo vrijeme titra, kao nama srce kad kuca... Al mislim da je rano za bebu, tek sam 12tt.

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    13. Prosinac 2019. 13:04

Cure, trbuscici su vam preeeedivni!!! 
    Meni se jos nista ne vidi, navecer znam bit mrvu napuhanija, ali to je sve salasto i nikakvo, ajme ovi vasi su diiiivnii 

Dora4
    13. Prosinac 2019. 13:06

Žuža predobro!!! 
    Vrapčić, ne vjerujem da bi vec bila beba, mozda crijeva? 

Dora4
    13. Prosinac 2019. 13:08

Mozda se i nes pomice, namjesta pa zato..mene zna bas tocno tako kako opisujes titranje primit lijevo od pupka

Žuža
    13. Prosinac 2019. 13:10

Vrapcic isto sumnjam da je beba. Mozda je samo zivac. Ne znam jel vam kad tak titralo oko ili neki dio tijela. Meni se to bas znalo dogadjati. Trebat ce jos jedno vrijeme svima nama da se vide bebini pokreti. 

Dora4
    13. Prosinac 2019. 13:11

Cure ja zalegla iz spavace sobe u dnevnu i nisam za nista, osjecam da ce me pocet glava uskoro bolit, pojela sam jutros palentu i evo nemam snage ni smislit ni napravit sto cu za rucak, cak mi se ni nista za narucit ne jede.. :( doslovno ne znam sto bi, cini mi se da cu rucat kefir i bademe 

ladybug40
    13. Prosinac 2019. 13:15

mrvičak

Ima li tu koja mama iz Splita? Muževa sestrična je trudna i živi u nekom selu pokraj Splita (ubij te me ne znam ime) i dr joj je jutros dala uputnicu za kombinirani i uzv u st rodilištu jer i ona i muž imaju preko 40 godina. Budući da joj nije tek tako doletjeti do St, zanima je gdje vadi krv? U rodilišti ili na Križinama (tako mi je napisala. Eto prenosim njezine molbe, pa ako netko zna proceduru kombiniranog ranog probira u Splitu.

Zivjela sam u Splitu i radila na Krizinama. Komb se radi u rodilistu. 
    Znaci, nemam rijeci. Citam polako post po post i nevjerojatne ste. Hvala je premala rijec za ovu empatiju. 40 g, drugi psrtner koji nema djece, ja od prije 3, al sam htjrla da on b7de otac jer je predivan prema mojima, da osjeti to, da vidi koliko se pomnozi sreca s cinjenicom da je to tvoja krv tvoje tkivo okice od tvojih satkane a srce od tvojih stanica tuce.....i onda ovako....
    Ugl, kiretaza u utorak pod opcom, na sinov rodendan. Poslije, zelim opet.....hocu da taj covjek ima svoje dijete i amen

Polly
    13. Prosinac 2019. 13:16

Divni su vam trbuščićiii 😍😍 Joj jedva čekam i ja, ali mislim da ću se načekati još... Evo ja krećem raditi tortilje, brzinski, a obožavamo ih. Od jutra mi je slabo, vukle su me samo tortilje pa ništa drugo ne dolazi u obzir 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.