LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Prosinac 2019. 09:54

martina29

Mrvicak vidim da si napisala da moraš skoknuti do Petrove,ne znam dali znas može se naručiti i putem maila samo im poslikas uputnicu ..ja sam im to jučer slala i narucili me 24.12 za mini anom scan ( ne radim kombinirani )

Nisam to znala. Idem zvati pa pitati. To bi bilo odlično

Rose1
    13. Prosinac 2019. 09:55

Zara obavezno probiotik. Mene su zbog njih napale jake gljivice. U ljekarni cw ti preporuciti

💙

Zaraa
    13. Prosinac 2019. 09:57

Rose jos mi samo gljivice fale 😏😏😏

💞girl💞

Rose1
    13. Prosinac 2019. 10:01

Zaraa

Rosejos mi samo gljivice fale 😏😏😏

Zato i kazem, uzas, nakon toga su mi se stalno vracale, a do tada nikad problema. Trk u ljekarnu...ne znaci da ce i tebi, ali uz antibiotik, uvijek probiotik. Ni ja to tada nisam znala. 10dana jakih antibiotika i sranje

💙

• lina27
    13. Prosinac 2019. 10:08

Meni su uz vaginalete savjetovali probiotik? Al postostavljam vagunaletu samo 1 na tjedan nisam ih pila jer nisam znala kako i dal smijem. Vaginalete su 7 komada svaki dan a meni ginek rekla jednu na tjedan i onda nisam znala kako i smijrm li pit.u obliku tableta mi jr probiotik

Trancie
    13. Prosinac 2019. 10:19

Raffaella

Jutro zene.. Mene je sve ovo s lady jako uznemirilo i ne mogu se opustiti i sad toliko sve promatram i analiziram na sebi narocito me pocelo muciti to da polako se priblizavam 14-om tt a mojeg trbuha nigdje.. Bas mi se cini da ono, nista. Pisala sam vec da imam malo spekeca na trbuhu al bez obzira na to vec bi se oblik neki trebao nazirati… I strah me da se mozda prestalo odvijati sve….. Znam da u prvim trudnocama se kasnije trbuh pokaze ali bar sam mislila da sad bude barem malo izboceno.. A ono nista…. 😢😢😢😢

Ne brini oko veličine trbuha, posebno u 1 trudnoći, meni se tek vidio sa 6 mjeseci trudnoće, ljudi nisu ni znali da sam trudna, pa kad sam izašla s kolicima su me pitali čije je dijete. hahahha 

martina29
    13. Prosinac 2019. 10:24

mrvičak

martina29

Mrvicak vidim da si napisala da moraš skoknuti do Petrove,ne znam dali znas može se naručiti i putem maila samo im poslikas uputnicu ..ja sam im to jučer slala i narucili me 24.12 za mini anom scan ( ne radim kombinirani )

martina29
    13. Prosinac 2019. 10:25

martina29

mrvičak

martina29

jel radiš kombinirani bas ili samo anom scan?

Zaraa
    13. Prosinac 2019. 10:46

Ja jedva cekam stomak, procitala sam da boom bude u 12 tjednu, toplo se nadam da ce odjednom skocit i u mene..
    U mene samo spekic 😏 a ja ocu onaj veeliki, obli, da se mogu mazuckat sa njim ❤

💞girl💞

13. Prosinac 2019. 10:49

martina29

martina29

mrvičak

martina29

jel radiš kombinirani bas ili samo anom scan?

Valjda uzv i kombinirani. Moram pogledati uputnicu. Spomenula mi je uzv i vađenje krvi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.