LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    13. Prosinac 2019. 09:27

Mrvicak ne ne prvo rodiliste, nakon uzv- ce dobit papir sa kojim ide vadit krv.  Ps isto se treba narucit, neznam jel se moze telefnoski, ja san bila doli za narucit se. Uzeti u svoje gin uputnicu za rani kombinirani, D1 uputnica. 
    Radila jucer, u rodilistu u st, bas je bila divna doktorica, toliko temeljit pregled, sve sam pricala sa njom, cak joj i cilu situaciju ispricala za antibiotik. Ma izasla sam odusevljena.  Drzala me 25 minuta na pregledu, muz vanka umro od straja da nesto nije uredu😂

💞girl💞

Zaraa
    13. Prosinac 2019. 09:28

Bebac, ne. Sta bi mogla uzimat? Iskreno rijetko pijem antibiotik, a dosad kad sam pila.nikad nikakvih problema

💞girl💞

13. Prosinac 2019. 09:29

Zaraa

Mrvicakne ne prvo rodiliste, nakon uzv- ce dobit papir sa kojim ide vadit krv. Ps isto se treba narucit, neznam jel se moze telefnoski, ja san bila doli za narucit se. Uzeti u svoje gin uputnicu za rani kombinirani, D1 uputnica.
    Radila jucer, u rodilistu u st, bas je bila divna doktorica, toliko temeljit pregled, sve sam pricala sa njom, cak joj i cilu situaciju ispricala za antibiotik. Ma izasla sam odusevljena. Drzala me 25 minuta na pregledu, muz vanka umro od straja da nesto nije uredu😂

Super. Prenijeti ću joj tako. Hvala još jednom ;)

13. Prosinac 2019. 09:29

Zaraa

Mrvicakne ne prvo rodiliste, nakon uzv- ce dobit papir sa kojim ide vadit krv. Ps isto se treba narucit, neznam jel se moze telefnoski, ja san bila doli za narucit se. Uzeti u svoje gin uputnicu za rani kombinirani, D1 uputnica.
    Radila jucer, u rodilistu u st, bas je bila divna doktorica, toliko temeljit pregled, sve sam pricala sa njom, cak joj i cilu situaciju ispricala za antibiotik. Ma izasla sam odusevljena. Drzala me 25 minuta na pregledu, muz vanka umro od straja da nesto nije uredu😂

Možeš i prolife u bočicama. On je siguran i za tek rođene bebe.

• anav05
    13. Prosinac 2019. 09:31

Novaamamaa23

Dobro jutro cure.
    Ja imam 24, decko 27 i ni on ni ja nemamo nikakavih kromosomskih poremecaja u obitelji, ali ja vec sad pocela razmisljati da cu ic raditi Nifty da smireno mogu cekati bebu. Mene samo zanima di se to moze raditi i kolko se placa?
    I još jedno pitanja, di radite? Ja sam kozmeticar po struci pa me zanaima ako ima jos koja, koje tretmana smijemo raditi koje ne?

Ja sam radila u Breyeru.
    Platili u kešu, 4400 kn (Nifty plus).
    Nalazi 6-10 dana.
    Dan kada radis Nifty moras doci s uzv od tog dana.
    Imas i u ovim privatnim poliklinikama; Podobnik,Veritas...

• Bebac24
    13. Prosinac 2019. 09:32

Zaraa

Bebac, ne. Sta bi mogla uzimat? Iskreno rijetko pijem antibiotik, a dosad kad sam pila.nikad nikakvih problema

Zlatno pravilo pijenja antibiotika da obavezno uz njih idu i probiotici i to zapamtite pogotovo za djecicu. 🙂
    Ides u apoteku i oni ce ti preporuciti, bio gaja, ili bilo koji drugi. 

• Novaamamaa23
    13. Prosinac 2019. 09:35

anav05

Novaamamaa23

Dobro jutro cure.
    Ja imam 24, decko 27 i ni on ni ja nemamo nikakavih kromosomskih poremecaja u obitelji, ali ja vec sad pocela razmisljati da cu ic raditi Nifty da smireno mogu cekati bebu. Mene samo zanima di se to moze raditi i kolko se placa?
    I još jedno pitanja, di radite? Ja sam kozmeticar po struci pa me zanaima ako ima jos koja, koje tretmana smijemo raditi koje ne?

Ja sam radila u Breyeru.
    Platili u kešu, 4400 kn (Nifty plus).
    Nalazi 6-10 dana.
    Dan kada radis Nifty moras doci s uzv od tog dana.
    Imas i u ovim privatnim poliklinikama; Podobnik,Veritas…

Aa super, hvalaa ☺️

Zaraa
    13. Prosinac 2019. 09:40

Bebac, mrvicak tenks, bas cu se raspitat u ljekarni. 

💞girl💞

martina29
    13. Prosinac 2019. 09:42

Mrvicak vidim da si napisala da moraš skoknuti do Petrove,ne znam dali znas može se naručiti i putem maila samo im poslikas uputnicu ..ja sam im to jučer slala i narucili me 24.12 za mini anom scan ( ne radim kombinirani )

Amelie 1
    13. Prosinac 2019. 09:53

Ja sam odlucila napraviti kombinirani probir privatno, u slucaju da na bude bas dobar napravit cu nifty.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.