LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Prosinac 2019. 10:50

Zaraa

Ja jedva cekam stomak, procitala sam da boom bude u 12 tjednu, toplo se nadam da ce odjednom skocit i u mene..
    U mene samo spekic 😏 a ja ocu onaj veeliki, obli, da se mogu mazuckat sa njim ❤

Ja Zara nemam ni g špeka. Baš sam sportske građe, ali evo već se nadzire, a sada sam u 10., tj.11. tjednu, kako tko gleda. Meni je ipak draže zaokružit na ovaj viši tjedan, hehe

sierrav
    13. Prosinac 2019. 10:59

Zaraa

Ja jedva cekam stomak, procitala sam da boom bude u 12 tjednu, toplo se nadam da ce odjednom skocit i u mene..

Meni se malo u 12tt podignuo iz karlice i kao malo iskocio,i ja cekam neki boom jer ujutro sam ravna tek kad pojedem se mrvu nazire😂

ena0206
    13. Prosinac 2019. 11:10

sierrav

Zaraa

Meni se malo u 12tt podignuo iz karlice i kao malo iskocio,i ja cekam neki boom jer ujutro sam ravna tek kad pojedem se mrvu nazire😂

Meni se isto u 12 tjednu stomak podignuo i vec se vidi.  Vidi se i na slici lijepo bas.. Svi ga primjete. Ali eto kazem opet, u tjedan dana je postao vidljiv. 😂 Okacila bih vam sliku, ali nemam pojma kako to ide. 

Amelie 1
    13. Prosinac 2019. 11:14

mrvicak ja koliko znam kombinirani je upravo kombinacija vadenje krvi, uzv i jos popunjavas nesto, pa se uzmu svi ti parametri i dobis rezultat.

Zaraa
    13. Prosinac 2019. 11:30

Mrvicak sretnice, u mene spekic odavno, rodila san se sa njim 😂 
    Da i meni je draze racunat da sam u vecem tjednu hehe
    Sierrav i meni je malo, al sve je to nista, navecer mogu nesto vidit, al ujutro san skroz ispuvana. Prvi put da zelim stomak, da ga nezelin uvlacit 😂😂
    Ena dajjj otkrij, bas me zanima 😂 rekla bi ti ja kako ali isto neznan 😂

💞girl💞

medija5
    13. Prosinac 2019. 11:30

Caoo curee bila sam doktoru sa bebom je sve ok a do krvarenja kazu neznaju zasto je doslo kazu da nisam jedina trudnica kojoj se desava tako dobila sam tablete koje moram piti 2 puta na dan i dalje krvarim ali nije cista krv vec kao smeda i po malo je ima ❤️

• Bebac24
    13. Prosinac 2019. 11:33

Ja sam jucer slucajno isla u manu i kupila napokon 3 majice za trudnice, evo vec se peru i ponosno cu veceras na nekoj veceri nositi jednu 😍😍 bas su mi pre pre slatke 🙂

Polly
    13. Prosinac 2019. 11:37

Cure za upload slike samo upišite u google "upload image" i otvorite prvi link imgBB, tamo učitate i kopirate nam link 😊

Zaraa
    13. Prosinac 2019. 11:44

Medija najbitnije je da je sve oke sa bebom, malo ces pripazit, pij terapiju i misli pozitivno. 🙏❤
    Bebac ja jeeedva cekam zeleno svitlo za setnju, kad krenem u nabavku, di ce mi bit kraj. Bas se veselim toj trudnickoj robi 😂😍

💞girl💞

🌼TiKi🌼
    13. Prosinac 2019. 11:45

https://ibb.co/n394stY
    Meni izbaci ovaj link, sad me bas zanima hoce uspjet, moja slika od neki dan. Ja sam ok, lezim, pa malo ustanem, jos curka smeđe malo, ali bitno da nema one krvi od jucer. 💙

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.