LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    11. Prosinac 2019. 12:16

Vrapcic123

anav05

Cure, jeste koja isle u Petrovu vaditi krv za krvu grupu i rh faktor?
    Di je tocno labos, kada mi je najpametnije doci?
    Hvala :-)

Mislim da ti se to dvoje vadu u Petrovoj 3 - Zavod za transfuzijsku medicinu. Al provjeri još.

Da,da,znam da je, nego ove neke insajderske, poseban red za trudnice, od kad mi je pametno doci i to 😁

dana130
    11. Prosinac 2019. 12:19

Leptir2019

dana130

Leonie cestitke na curici 😍
    Cure, da li ima koja da nema mucnine 🤔
    Ja sam 7+5, ako sam 4 puta imala mucnine, od toga jednom u busu,ali i inace u voznji busom imam mucnine pa ne znam da li je to od trudnoce ili opcenito.
    Btw. Uopce nisam razmisljala i danas sam spustila kutiju s bozicnim ukrasima s ormara (ne pretesku), a prije toga donijela vrecicu iz lidla u stan na 5.kat, pa me kuma uplasila i izgrdila da nesmijem nista nosit, i sad mi bacila bubu u uho i sva sam napeta i uplasena😑
    I da, uspjela sam u lidlu samo uloviti tajice ;) bar nesto za pocetak
    Dana ja isto nemam mučnine, a sada sam 9+4. Malo mi nije dobro kada sam gladna, a nakon malo hrane mi je dobro. Grudi me bole samo na dodir, a nisu veće nimalo. No moram mirovati radi hematoma. Nadam se da je to sve ok i kod nas koji nemamo mučnine. Moja kolegica isto nije imala mučnine i ponadala se da će proći bez njih, ali krenulo joj je u 11.tjednu i trajalo nekih dva tjedna.

Dok god je sve okej, necu se zaliti na mucnine 😂 nadam se da ce tako i ostati.
    Cure meni je tsh blizu gornje granice, ft3 mrvicu preko. Za sad je rekla nikakva terapija, ali su mi druge cure savjetovale da trazim drugo misljenje jer kao i to je u trudnoci dosta povisen tsh. Danas idem po drugo misljenje. 

Baby girl 💜

Dora4
    11. Prosinac 2019. 12:23

anav05

Vrapcic123

anav05

Mislim da ti se to dvoje vadu u Petrovoj 3 - Zavod za transfuzijsku medicinu. Al provjeri još.

Da,da,znam da je, nego ove neke insajderske, poseban red za trudnice, od kad mi je pametno doci i to 😁

Vade krv od pola 8 do cini mi se pola 11, kad god dodjes- makar i u 10 stignes obavit, nema guzve ako dodjes tako kasnije, u 8 je ludnica, ali realno kad god da dodjes poseban je red za trudnice. 
    Kad udjes odmah di je redomat, desno su ti i papiri koje trudnice moraju ispunit i to ce te vratit van ako ne napravis.
    Znaci, uzmes broj i taj papir, prakticki jedva stignes ispunit i vec je tvoj broj na redu! 

• Bebac24
    11. Prosinac 2019. 12:36

avokado

Hvala cure na dobrodošliciJa isto spadam u svađalice s mužem trenutno, pogotovo dok mi je TSH bio povišen neko vrijeme, luuudaE da, nama je doktorica jučer rekla da je dečko, bila je poprilično sigurna, iako je meni to sve nesigurno nekako tako rano

Cestitke znaci za sad je vec 5:1 😍 
    Ajme jadni vasi muzevi sa vama 😂😂😂😂

diVas89
    11. Prosinac 2019. 12:44

Drage moje sada sam se uplašila jako  prilikom brisanja na wc papiru mi je bio mali mali smeđi kao ugrušak, ujutro sam imala neke bolove ali su brzo prošli. Sada sam poslala poruku ginekologici da li je to uredu 

Zaraa
    11. Prosinac 2019. 12:52

Divas smiri se prvo, znan da je sok ali nemora bit nista.
    Tako je iato bilo meni kad je hematom izasa, grcevi i onda cili, samo je bio ogroman ugrusak. Iza toga san jos malo osjecala grceve, popila normabel da se smiri maternica.
    Vidi sta ce ti gin rec, do tada lezi i miruj.

💞girl💞

• anav05
    11. Prosinac 2019. 13:01

Dora4

anav05

Vrapcic123

anav05

Vade krv od pola 8 do cini mi se pola 11, kad god dodjes- makar i u 10 stignes obavit, nema guzve ako dodjes tako kasnije, u 8 je ludnica, ali realno kad god da dodjes poseban je red za trudnice.
    Kad udjes odmah di je redomat, desno su ti i papiri koje trudnice moraju ispunit i to ce te vratit van ako ne napravis.
    Znaci, uzmes broj i taj papir, prakticki jedva stignes ispunit i vec je tvoj broj na redu!

Hvala ti puno :-)

Polly
    11. Prosinac 2019. 13:02

diVas89

Drage moje sada sam se uplašila jakoprilikom brisanja na wc papiru mi je bio mali mali smeđi kao ugrušak, ujutro sam imala neke bolove ali su brzo prošli. Sada sam poslala poruku ginekologici da li je to uredu

Držimo fige da je sve u redu i sigurno je, strah je neizbježan, sve smo imale u nekom obliku krvarenja, iscjetke, ugruške i na kraju ispadne sve super, sigurna sam da je i kod tebe ista priča. Svakako odi makar na hitnu da smiriš glavu i vidiš što je 🤞🏼🤞🏼❣️

diVas89
    11. Prosinac 2019. 13:37

Hvala vam ženske, malo sam se smirila. Danas nakon posla, ravno u krevet. 
    Ako se nastavi krvarenje, pičit ću na hitnu.
    Vjerujem da bebolino uživa i skače po trbuhu.  

Ivcy1306
    11. Prosinac 2019. 13:55

Helloouu curke.  Vidim muzevi su aktualna tema🤣🙊🙈 mene moj zivcira samom svojom pojavom, ide mi na zivce cim uzme mob u ruke, cim mu zvrnda mob, ma cim progovori. Sad je otisao sa stricem, a ja sva sretna😱 napokon imam svoj mir.😂 zivcana sam i radi kuce, mi imamo jako mali prostor, jedna soba +wc +kuhinja i boravak zajedno velicine tw iste sobe. Znaci jedva smo ista smjestili, mali je s nama u sobi i jos uvijek spava u kinderbetu i sad smisljamo gdje cemo s krevetom za njega da bi ovaj bebac dobio kinderbet, medjutim kako god da okrenemo nema mjesta. Cini se da cu na kraju morati dizati kredit i da cemo na tu sobu morati jos nesto nadozidati, inace smo u onom postupku za stambeno zbrinjavanje mladih obitelji, medjutim to vec godinama traje i nista. Ko zna dali ce ista i biti od toga. 
    ..
    Netko ima preglede pa sretno na pregledima danas, javite nam lijepe vijesti!😀 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.