hahah sve smo u istim problemima. Ja na svoga najviše ispalim jer je na godišnjem, a ja radim praktički po cijeli dan, a lijen je staviti sude u perilicu, razgrnuti rublje i sl. Sve ja moram napominjati. Lagano mi to ide na živce i ne mogu šutjeti, pa mu naravno sve kažem, pa sam ja kriva jer mene pucaju hormoni. Eto!! Žalopojka teška
Drage moje, pregled je prosao super. Bebici kuca srce! Sve je u redu. Za tri tjedna idem opet na pregled.
Bravooooo
Lelao jeeeeee
mrvičak bome ni ja ne šutim od kada sam trudna nikome pa ni njemu. Nije ni njima lako, iako nama je ipak teže.
Nemrem te sve promjene ni sama kod sebe shvatit da bi on mogao.
Drage moje, pregled je prosao super. Bebici kuca srce! Sve je u redu. Za tri tjedna idem opet na pregled.
Bravoo 😁 u kojem si tjednu?
Meni je danas u 4 pregled...povraca mi se od nervoze i straha
Meni je danas u 4 pregled…povraca mi se od nervoze i straha
I ja sam danas j 4.. Neka nam je sretno 😊 Kod mene zasad nema svadja,cak me jucer zatekla kuca tip top.. Kako je on druga,a ja orva smjena,sve je sredio..Usisao,rasklonio,sudje u perilici.. Ne mogu se zaliti zasad 🙊
Cestitke curama na dobrim pregledima!!! Samo neka se nastavi niz lijepih vijesti😃
Meni samo popodne bude malo mukica, ali zato jedem kao slon, vec sam na plus 2 kg😅
Sto se tice pusenja, ja sam bila strastveni, sad sam na 1-2 dnevno i to ujutro uz kavu. Planiram i to ukinuti skroz, ni ne pasu mi bas, ali cure moje ja drukcije ne mogu na wc obavit broj 2😅 pokusala sam s jogurtima, suhim sljivama, magnezijem, ne ide...
Cestitam na dobrom pregledu i sretno ostalim curama danas.
Ja se na svađam s mužem.. Ali mu zato svako malo prigovaram da nemam dovoljno paznje od njega. Sto nije istina jer se stvarno trudi i tolerantan je ajmeeee...
Ali eto, sad kad saam trudna meni nikad dosta paznje. 😂😂😂😂
hahah sve smo u istim problemima. Ja na svoga najviše ispalim jer je na godišnjem, a ja radim praktički po cijeli dan, a lijen je staviti sude u perilicu, razgrnuti rublje i sl. Sve ja moram napominjati. Lagano mi to ide na živce i ne mogu šutjeti, pa mu naravno sve kažem, pa sam ja kriva jer mene pucaju hormoni. Eto!! Žalopojka teška
Hahaha naživcirala sam se samo čitajući tvoj komentar! Suosjećam, ispalila bih na živce!!! 🤯🤯🤯🤯
Cestitam na dobrom pregledu i sretno ostalim curama danas.
Ja se na svađam s mužem.. Ali mu zato svako malo prigovaram da nemam dovoljno paznje od njega. Sto nije istina jer se stvarno trudi i tolerantan je ajmeeee…
Ali eto, sad kad saam trudna meni nikad dosta paznje. 😂😂😂😂
Ja samo kad pogledam muža okrenem plakat... 😂😂
Meni je danas u 4 pregled…povraca mi se od nervoze i straha
Bez stresaa, bit će sve super, držimo fige 🍀🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji