LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lordy
    11. Prosinac 2019. 19:13

Evo i mene malo. Bila danas na pregledu, sve je ok. Mozda se netko sijeca na pocetku sam govorila da sam sretnica koja je povraca jer u prvoj trudnoci sam bila ko da nisam trudna. Sad skroz druga prica, od 9 tjedna mucina, povracanje na prazno cim se ustanem, a zadnja 3 dana povracam sve sta stavim u usta do 15h. Moram radit urinokulturu i kombinirani iducu sedmicu. S muzem se ne svadam jer sve on radi, on je musko i zensko 2/1.Za Bozic cu mu uzeti orosara... Jel netko zna stranicu za narucit, nisam danas nasla u gradu za kupit. 

URL = https: //lilypie.com]

Vrapčić123
    11. Prosinac 2019. 19:13

Joj sierrav tak sam ja neki san na semaforu, povraćala u vrećicu. Tip do nas zuri u mene. Sigurno je isto mislio da sam na nekim drogama 🙄

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Ivcy1306
    11. Prosinac 2019. 19:18

Tiki, ne znam sto reci. Svi imamo teske trenutke u zivotu ali slazem se sa Zarom. Nije on tu zenu upoznao prije par dana, najbolje da sjednete i popricate. Znam da je tesko ali brate mili nedaj ni da te vuce za nos! 
    Nadam se da cete izgladit odnos i da ce bit sve ok i razumijem da se neces javljati na forum. 
    Sretno! 

dana130
    11. Prosinac 2019. 19:39

Curke jabisla po drugo misljenje za stitnjacu. Ovaj put nisam radila antitijela, al zadnji put su bila 666, i po doktorovom savjetu trebala bi uzimati za sad eithyrox 25. On se cudi zasto mi nitko nista nije dao, s obzirom da sam trudna i da je idealno da je tsh do 2.5 u prvom tromjesecju, a meni je skoro 5. Radio mi jebi ultrazvuk, stitnjaca je bolesna po njegovom i trenutno se muci, jer radi i za mene i bebe a ne moze sama, pa stoga preporucuje terapiju. Kontrola za mjesec dana. Po njegovom jos nema nikakve opasnosti za bebu, ali da cim prije pocnem piti terapiju  Takoder, sa suprugove strane u obitelji imaju problema sa stitnjacom, sad ja, p je rekao ako budemo imali curicu da ce najvjerojatnije i ona imati autoimunu bolest stitnjace 😞 i da u pubertetu obavezno radimo nalaze. 
    Ja sutra idem vaditi krv za rh faktor i krvu grupu, a u petak kompletnu krvnu sliku i urin, te za torch, hepatits, hiv itd. , a sljedeci cetvrtak pregled kod gin, nadam se da ce biti sve okej ;)

Tiki nemam ti nista pametno ti za reci niti savjetovati, cure su sve rekle, jedino ti mogu poslati puno pozitivnih misli. Vjerujem da cete sve rijesiti. 😘

Baby girl 💜

m_maaree
    11. Prosinac 2019. 19:48

Evo i ja sa pregleda.. nacekala se pravo.. Uglavnom sve super,8 +2 smo ipak,bolji ultrazvuk.. Rogatu maternicu  nemam,maternica je u super stanju.. Bebica isto mrda se,srce smo culi j vidjeli gdje je glavica i nogice.. Prelijep osjecaj,plakala sam od srece.. ❤

diVas89
    11. Prosinac 2019. 20:05

TiKi92

Cure moje… Pisala sam da sam se posvadala s muzem. Dakle, otisli smo na kavu i rekao je da sam ga ispraznila svojim prigovaranjem i tim optuzivanjem i ljubomorom da nije siguran sta osjeca prema meni. I da je upoznao savrsenu zenu, ali da nije imao nista s njom jer eto, ima postovanja prema meni, i da se moram resetirat jer on tako dalje ne moze. Zaboga, ja znam da sam nemoguca u zadnje vrijeme, ali imat cemo bebu zajedno… Slomljena sam potpuno i ne znam sto da mislim i kazem. Oprostite ako se ne budem javljala neko vrijeme, ali moram naci snagu za ovo malo bice kad mi se brak eto raspada. 😭😢

Draga, puno snage ti šaljem. 
    Iskreno, radije budi sama nego sa ovakvim papkom.
    Možeš sve sama i sve ćeš uspjeti jer smo mi žene čudo, a ovakav "muško" ti nije potreban u životu. Gledaj da se sve dešava sa razlogom, tako i ovo.
    ❤️
    Ti si savršena žena, zapamti to. 

• Bebac24
    11. Prosinac 2019. 20:08

dana130

Curke jabisla po drugo misljenje za stitnjacu. Ovaj put nisam radila antitijela, al zadnji put su bila 666, i po doktorovom savjetu trebala bi uzimati za sad eithyrox 25. On se cudi zasto mi nitko nista nije dao, s obzirom da sam trudna i da je idealno da je tsh do 2.5 u prvom tromjesecju, a meni je skoro 5. Radio mi jebi ultrazvuk, stitnjaca je bolesna po njegovom i trenutno se muci, jer radi i za mene i bebe a ne moze sama, pa stoga preporucuje terapiju. Kontrola za mjesec dana. Po njegovom jos nema nikakve opasnosti za bebu, ali da cim prije pocnem piti terapiju Takoder, sa suprugove strane u obitelji imaju problema sa stitnjacom, sad ja, p je rekao ako budemo imali curicu da ce najvjerojatnije i ona imati autoimunu bolest stitnjace 😞 i da u pubertetu obavezno radimo nalaze.
    Ja sutra idem vaditi krv za rh faktor i krvu grupu, a u petak kompletnu krvnu sliku i urin, te za torch, hepatits, hiv itd. , a sljedeci cetvrtak pregled kod gin, nadam se da ce biti sve okej ;)

Tikinemam ti nista pametno ti za reci niti savjetovati, cure su sve rekle, jedino ti mogu poslati puno pozitivnih misli. Vjerujem da cete sve rijesiti. 😘

Cim prije pocni piti eutyrox.zbog ceg bi isla po drugo misljenje? 

Tiki... Mozda cu zvucati zlocesto ali... 
    Citala sam ucer kako je jako puno tu zena jako zlocesta prema muzevima, ajmo se staviti jedan dan u njihovu kozu. 
    Nemoze nam trudnoca bit izgovor da postanemo azdaje, da im prigovaramo bas za sve. Pa covjece i oni su ziva bica, i njima je to drugo stanje kako god . 
    Koliko ste zajedno, kakav vam je brak bio prije trudnoce, sve to se dobro preispitaj, jer da je sve bilo ok ne vjerujem da bi on bas u trudnoci trazio drugu, a jos manje to ti tako nonsalantno rekao. .
    Glupa situacija, i nadam se da ce se sve ispasti bas onako kako ce bit najbolje za vas. 
    I savjet. Ako vidis da ne ide, ako imalo sumnjas da bi te mogao prevarit rijesi to u pocetku. 
    Djete cete odgajati i odvojeni, bolje nego u losem braku.
    Cuvaj se i javi se jer znas da cemo sve misliti na tebe ♥️
    A ovo moze biti podsjetnik i svima nama drugima,jer svakoj od nas se to nazalost moze desiti. 
    Zato volite svoje muzeve, i nemojte da za svoje "frustracije u trudnoci" oni budu bas uvijek krivi ♥️

dana130
    11. Prosinac 2019. 20:24

Bebac ovo je drugo misljenje - da pijem. Isla sam danas privatno, jer na redovnoj su mi rekli da mi ne treba nikakva terapija i kroz pricu s osobama koje imaju problema sa stitnjacom i koje su vec prosle trudnocu su mi savjetovale da idem vidjet jos kod nekog doktora, i ispostavilo se da je dobro da sam otisla.

Baby girl 💜

dana130
    11. Prosinac 2019. 20:25

U prislom postu je trebalo pisat ja isla - ono slovo b se slucajno naslo. ;)

Baby girl 💜

• Bebac24
    11. Prosinac 2019. 20:29

dana130

U prislom postu je trebalo pisat ja isla - ono slovo b se slucajno naslo. ;)

Hehe onda super 🙂 treba treba u trudnoci je to visoko a i da ne svejedno bis trebala to spustiti 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.