Sad kad pricate o cigaretama, meni dodje volja 😂😂 naime i prije prve trudnoce sam pusila 2 cigarete dnevno, cim sam vidla + ostavila sam i nisam zapalila tal dugo dok se nisam vratila na posle, unaci skoro dvije godine.. i onda je stres na poslu odradil svoje, ali cim sam vodla + opet sam preatala bez pardona i vise nisam zapalila.. niti mi ne fali. Ali kod mene su totalno ludi tridnocki snovi.. naime cijelu prvu trudnocu , a i sad u drugoj je pocelo, sam sanjala da trudna pusim.. budila sam se s talvom griznjom savjesti da sam znala plakat ko kisna godina, tako da mi ovo ostavljanje cigarete ne pada tesko, al mi je bio gust dok sam pusila, stvarno je, makar nisam puno pusila
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Joj cure, ova trudnoća je nekada tako teška. Hormoni divljaju, posvađala sam se sa svojima i sad mi je tako krivo. Uopće se ne mogu prepoznati. A razlog svega je u tome sto me cijelu vecer drugačije boli stomak, nisam navikla na ovu bol i unijela je nemir u mene.
Vidim da vi sve imate češće preglede od mene. Ja sam imala u 6. Tjednu i ponovno ću imati sljedeći tj kad budem u 12. Previše mi je to razmaka i nisam vise normalna koliko se mučim i sekiram. Sorry na dugom komentaru, ovo malo da vam se ispušem :) vi me barem razumijete!
Leonie cestitam na curici !!
Ely ja sam mpo trudnica zato sam isla cesce. Inace je kod nas obicaj svako cca 4 tjedna, vidjela sam da se na stranim forumima trudnice hvale malim brojem pregleda tipa samo 5 u cijeloj trudnoci. Pretpostavljam da zivis vani? Razumijem da se brines, ali zapravo je za bebu bolje da nisi svako malo na uzv.
Pozdrav cure, evo nakon duzeg pracenja foruma, pridružujem se ovoj grupi ❤️Citam vas vec duze vrijeme, ali nisam bila hrabra javiti se jer sam ovo ljeto imala spontani (mozda me se neke od vas sjecaju s nekih drugih tema) tako da mozete pretpostaviti o kakvom se strahu i strpljenju radi 🙆♀️
Danas sam bila na pregledu, 13tt+5, doktorica kaze da je sve u redu, beba raste kako treba hvala Bogu🙏💞Inace, od 5 tt sam zbog prve missed ab bila na utrogestanu, andolu i folacinu a onda jos i na duphastonu od 8tt zbog krvarenja, sada vise ne moram nista koristiti od toga vec samo prenatale i magnezij. Nadam se da cu se sad opustiti bar malo, iako, kao i vecina vas, strepim od pregleda do pregleda 🤷♀️😂😘
Cestitam na lijepim vijestima i zelim svu srecu :-)
Meni bude samo mucno, i digne mi se zeludac na neke mirise ali povratila sam samo jednom do sada.
Sa deckom se svaki dan barem malo posvadjam ili mi nesto zasmeta i sada kad razmisljam to su sve gluposti ali me u tom trenutku bas jako nazivciraju. On kaze da mi je dosadno da sam zato nervozna.
Ja se jos uopce ne osjecam trudno osim sto nekad mi bude mucno i hormoni kada pucaju..
Kako vi cure koje ste pusile,jeste skroz makle cigarete il smanjilr tipa na par dnevno..😳🙄
Ja sam zapalila zadnju onaj dan kada je na testu bio + i evo 3 mjeseca nisam niti jednu.
Ali dodje nekad gust, moram priznati.
Jos dva puta toliko, da s bebom bude sve ok, pa cemo vidjeti nakon poroda :-)
Leoniecestitam na curici !!
Elyja sam mpo trudnica zato sam isla cesce. Inace je kod nas obicaj svako cca 4 tjedna, vidjela sam da se na stranim forumima trudnice hvale malim brojem pregleda tipa samo 5 u cijeloj trudnoci. Pretpostavljam da zivis vani? Razumijem da se brines, ali zapravo je za bebu bolje da nisi svako malo na uzv.
Joj cure, ova trudnoća je nekada tako teška. Hormoni divljaju, posvađala sam se sa svojima i sad mi je tako krivo. Uopće se ne mogu prepoznati. A razlog svega je u tome sto me cijelu vecer drugačije boli stomak, nisam navikla na ovu bol i unijela je nemir u mene.
Vidim da vi sve imate češće preglede od mene. Ja sam imala u 6. Tjednu i ponovno ću imati sljedeći tj kad budem u 12. Previše mi je to razmaka i nisam vise normalna koliko se mučim i sekiram. Sorry na dugom komentaru, ovo malo da vam se ispušem :) vi me barem razumijete!
Ja sam bila na prvom pregledu u 8.tjednu i drugi sad u 12. Za 4 tjedna opet...kaze dokt. da, ako je sve ok, nema potrebe za cesce :-)
Probaj se opustiti, iako zvuci klisejasto, i uzivati! Vjerujem da bi osjetila na sebi da nesto nije ok...
Jutroo, kako ste danas? Ja se baš nekako dobro osjećam. Nemam više mučnine uopće, iako ih zapravo u nekom strašnom obliku niti dugo nisam ni imala. Tlak mi više nije svaki dan nizak. Spavam ok, iako to nije čvrsti san jer se dižem 4x piškiti. Grudi me danas bole, jučer nisu ništa. Naručila sam sebi dva grudnjaka preko Aliexpresa (oni za dojilje). Valjda sam pogodila veličinu.
Jutro curke. Vidim nisam jedina koja se svađa s dragim 😅 Ja ludujem zadnjih par dana, svaki dan prasnem na njega, jako me živcira, zapitam se šta mi je, od kad sam trudna ko dva frenda smo kako nema odnosa zbog hematoma pa mislim da je to dodatan razlog moje ludosti 🤯 Ja sam strastveni pušač bila, skoro kutiju dnevno znala ispušiti i rekla sam da ih ostavljam kad ostanem trudna. Smanjila sam, nekad zapalim dvije, tri, nekad niti jednu. Ali planiram srezati skroz uskoro, srećom mi sve manje pašu..
Jutro ženske, nadam se da ste dobor! Dok sam se ujutro spremala za posao, počelo me boliti dolje iako mislim da je povezano sa crijevima obzirom da mi je probava nikakva.
Ja sam isto bila strastveni pušač, bez cigarete nisam išla nigdje. Sada sam na možda jednoj dnevno, isto primjećujem kako mi sve manje pašu, tako da vjerujem kako će i ta jedna uskoro biti nijedna.
Polly ja sam svom rekla da se osjećam nevoljeno i počela plakat, a čovjek me u čudu gleda.
Drage moje, pregled je prosao super. Bebici kuca srce! Sve je u redu. Za tri tjedna idem opet na pregled.
Sortiraj odgovore
Najstariji