LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    11. Prosinac 2019. 18:34

Cure moje... Pisala sam da sam se posvadala s muzem. Dakle, otisli smo na kavu i rekao je da sam ga ispraznila svojim prigovaranjem i tim optuzivanjem i ljubomorom da nije siguran sta osjeca prema meni. I da je upoznao savrsenu zenu, ali da nije imao nista s njom jer eto, ima postovanja prema meni, i da se moram resetirat jer on tako dalje ne moze. Zaboga, ja znam da sam nemoguca u zadnje vrijeme, ali imat cemo bebu zajedno... Slomljena sam potpuno i ne znam sto da mislim i kazem. Oprostite ako se ne budem javljala neko vrijeme, ali moram naci snagu za ovo malo bice kad mi se brak eto raspada. 😭😢

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Vrapčić123
    11. Prosinac 2019. 18:42

Sierrav baš koma, uplašila si me baš. Nadam se da će ti se smiriti. Joj i ja se bojim da će meni kao tebi, jer evo danas kao ok. A jučer i prekjučer umrla povraćajući. Baš bi htjela biti normalna trudnica da mogu otići u pizzeriu recimo, a da si ne razmišljam hoću li povraćati od samog mirisa pizze... Jooj, čak sam malo ljubomorna na trudnice koje sve mogu normalno... 🙄☺️😁

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    11. Prosinac 2019. 18:44

Draga Tiki92 drži se. Vjerujem da ćete sve izgladiti i da će sve biti ok. Sretno mila ❤️💙🧡

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

sierrav
    11. Prosinac 2019. 18:53

TiKi92

Cure moje… Pisala sam da sam se posvadala s muzem. Dakle, otisli smo na kavu i rekao je da sam ga ispraznila svojim prigovaranjem i tim optuzivanjem i ljubomorom da nije siguran sta osjeca prema meni. I da je upoznao savrsenu zenu, ali da nije imao nista s njom jer eto, ima postovanja prema meni, i da se moram resetirat jer on tako dalje ne moze. Zaboga, ja znam da sam nemoguca u zadnje vrijeme, ali imat cemo bebu zajedno… Slomljena sam potpuno i ne znam sto da mislim i kazem. Oprostite ako se ne budem javljala neko vrijeme, ali moram naci snagu za ovo malo bice kad mi se brak eto raspada. 😭😢

Boze oprosti ali jako ti je muz sebican,pa nosis njegovo dijete i trebao bi te drzati kao na dlanu.
    Znam da nas peru hormoni,strah,nemoc ali oni isto moraju biti malo tolerantniji.
    Drzim fige da nadete zajednicki jezik i sredite sve da ste oba budete zadovoljni i sretni na vasem putu.💙💪

sierrav
    11. Prosinac 2019. 18:59

Vrapcic123

Sierrav baš koma, uplašila si me baš. Nadam se da će ti se smiriti. Joj i ja se bojim da će meni kao tebi, jer evo danas kao ok. A jučer i prekjučer umrla povraćajući. Baš bi htjela biti normalna trudnica da mogu otići u pizzeriu recimo, a da si ne razmišljam hoću li povraćati od samog mirisa pizze… Jooj, čak sam malo ljubomorna na trudnice koje sve mogu normalno… 🙄☺️😁

Ne znam sto bi ti rekla,imam osjecaj da me svi lazu...proci ce...proci ce...a meni vise nitko i ne vjeruje jer kao to prode do 12 tt
    Sad sam jela palacinke,da sad odem u wc sigurno bi povratila.
    Hodam i vozim se sa vrecicama i vlaznim maramicama.
    Neki dan sam povracala ispred pevecovog skladista,naravno da su kamiondije mislile da sam bit ce nasikana ili overdosed🙊

Zaraa
    11. Prosinac 2019. 19:04

Sierrav meni tek pocele. Bas su me iznenadile, jucer san se osjecala odlicno, nijednom mucnina, bas san misla gotovo. Kad danas paf, nit mucnina niti ista, samo odjednom dusu izbacila.
    Vrapcic ja san isto malo ljubomorna na one trudnice sta nemaju simptoma, nisu ni svjesne koliko im je dobro, a znam da one cekaju simptome. Ja dok nisan imala nijedan onda san molila Bogda bar nesto samo da znan da san trudna. Ehhh sto neznamo cijenit sta imamo heh

Tiki92 drzi se, neznan sta bi ti rekla..nebi tila bit bezobrazna i sad ti jos punit glavu, ali sta je on u par dana upozna zenu koja je savrsena?!  Ma daj... masla te naveliko. 
    Ti se nastoj smirit, misli na svoju bebicu i na sebe. Ona ti je trenutno najvaznija. Saljem ti malo pozitive ❤

💞girl💞

ena0206
    11. Prosinac 2019. 19:07

sierrav

Vrapcic123

Sierrav baš koma, uplašila si me baš. Nadam se da će ti se smiriti. Joj i ja se bojim da će meni kao tebi, jer evo danas kao ok. A jučer i prekjučer umrla povraćajući. Baš bi htjela biti normalna trudnica da mogu otići u pizzeriu recimo, a da si ne razmišljam hoću li povraćati od samog mirisa pizze… Jooj, čak sam malo ljubomorna na trudnice koje sve mogu normalno… 🙄☺️😁

Ne znam sto bi ti rekla,imam osjecaj da me svi lazu…proci ce…proci ce…a meni vise nitko i ne vjeruje jer kao to prode do 12 tt
    Neki dan sam povracala ispred pevecovog skladista,naravno da su kamiondije mislile da sam bit ce nasikana ili overdosed🙊

Meni je ista stvar. Meni se cak i hrana gadi.. Ne mogu jest meso. Uzasno mi se gadi.. Nemam pojma sta da radim. 

ena0206
    11. Prosinac 2019. 19:10

TiKi92

Cure moje… Pisala sam da sam se posvadala s muzem. Dakle, otisli smo na kavu i rekao je da sam ga ispraznila svojim prigovaranjem i tim optuzivanjem i ljubomorom da nije siguran sta osjeca prema meni. I da je upoznao savrsenu zenu, ali da nije imao nista s njom jer eto, ima postovanja prema meni, i da se moram resetirat jer on tako dalje ne moze. Zaboga, ja znam da sam nemoguca u zadnje vrijeme, ali imat cemo bebu zajedno… Slomljena sam potpuno i ne znam sto da mislim i kazem. Oprostite ako se ne budem javljala neko vrijeme, ali moram naci snagu za ovo malo bice kad mi se brak eto raspada. 😭😢

Draga vjerujem da ti nije lako, ali zaboga kakav je on muz ako nije tu kad ti je najpotrebnije. Cekate dijete, kruna braka. Nadam se da cete rijesiti stvar na najbolji moguci nacin i da je to samo jedna mala kriza kao sto svi imamo u zivotu. ❤️

mimoza
    11. Prosinac 2019. 19:11

Sierrav, Vrapcic suosjecam se s vama. Ne mogu nigdje normalno izaci iz kuce od tih mucnina i povracanja. Ne znam dokle vise. Dok sam u kuci i funkcioniram nekako, al cim vani izadjem, uzas 😰 planirali smo sad za praznike ici van Njemacke, a u prvom mjesecu i za Hr, al ja nemam pojma kako cu tu voznju u autu izdrzati a jako mi moji svi nedostaju i ako ne odemo sad, poslije necemo moci u visokoj trudnoci 🤨😢
    Tiki jako mi je zao sto to sad prozivljavas, u ovom osjetljivom trenutku. Pokusaj se sabrati i ja sam uvihek na strani zena, ali mi, zene, moramo shvatiti da je ovo i nasim muzevima osjetljiv period, da su i oni roditelj kao i mi, da i oni svaku nasu bol prozivljavaju na svoj nacin i svaki taj otkucaj malenog srca i njima budi istu srecu kao nama. Pokusajte imati vise razumijevanja prema njima, ne samo da ih napadate, jer eto tu su se nasli. Vjerujem da ce se sve rijesiti ❤️

sierrav
    11. Prosinac 2019. 19:13

ena0206

sierrav

Vrapcic123

Ne znam sto bi ti rekla,imam osjecaj da me svi lazu…proci ce…proci ce…a meni vise nitko i ne vjeruje jer kao to prode do 12 tt

Meni je ista stvar. Meni se cak i hrana gadi.. Ne mogu jest meso. Uzasno mi se gadi.. Nemam pojma sta da radim.

Ja sam si kupila probiotik kao da mi bar normalizira floru.
    Nema poboljsanja.
    Izgleda da samo treba vremena.
    Ja svaku noc sanjam da rađam i to 2 tj.ranije i da sam najsretnija zena jer sad mogu jest sta hocu i ne povracati😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.