Valentinaposlušaj liječnika, miruj i koristi duphaston - on ti ne može odmoći, samo pomoći, puno žena ga koristi.
Sve će biti ok.Dora4 upravo to je i meni ginička rekla da osim folne ne treba ništa, osim ako je željezo u deficitu. Posebno vrijedi u ranoj trudnoći jer navodno ti silni vitamini otvaraju dodatno apetit pa dobivamo još više na težini.
U ljekarni će naravno preporučiti mnogo toga još uz folnu.
Hvala ti na odgovoru, ti dakle onda neces nista dok ti eventualno dr. ne kaze da treba jos nesto?
Dali je tko upoznat sa kolposkopijom i moze li ona utjecati na trzdnocu? Sad su me zvali narucena sam isti dan kada i ultrazvuk na poliklinici.kontrola nakon 6 mj.
Lina kako mislis utjecati?
To isto kao i papatest samo stave jod pa ako ima izraslina oni malo sastruzu to da daju na analizu, tako da mislim da nema sta bas utjecati na trudnocu
Pa nrznam nije mi ugodno da mi prckaju dole hahah narucila sam se prijr 3 mj a sad su me tek zvali.valjda se smije to raditi
Hvala puno na opsirnom odg ali mislim da ce mi gledat grlic maternice slican je naziv heheh
Valentinaposlušaj liječnika, miruj i koristi duphaston - on ti ne može odmoći, samo pomoći, puno žena ga koristi.
Sve će biti ok.Dora4 upravo to je i meni ginička rekla da osim folne ne treba ništa, osim ako je željezo u deficitu. Posebno vrijedi u ranoj trudnoći jer navodno ti silni vitamini otvaraju dodatno apetit pa dobivamo još više na težini.
U ljekarni će naravno preporučiti mnogo toga još uz folnu.
Hvala ti na odgovoru, ti dakle onda neces nista dok ti eventualno dr. ne kaze da treba jos nesto?
Da, 15.1. idem na pregled pa ću tada pitati treba li nešto dodati. Do tada je folacin dovoljan.
Hvala puno na opsirnom odg ali mislim da ce mi gledat grlic maternice slican je naziv heheh
Hahahahaha jao sorry, procitala kolonoskopija
diVas, super, hvala ti, ajde ako se slucajno sjetis napisi ako ti tada ubaci jos nesto
Valentina duphaston ti moze samo pomoci, a nikako odmoci, on je podrska plodu. Tako da trebas uzimati redovno i poslusaj doktora, malo miruj, da se smiri krvarenje ili iscjedak. Posteljina od 12tt sama pocinje proizvoditi progesteron, pa tad u vecini slucaja prestajes s upotrebom tih lijekova, ali ima trudnica koje ga do kraja piju, kao i utrogestan vaginalete koroste.
Dora prenatalni vitamini nisu samo za bebu i da pomognu njenon boljem razvoju. Vecinu vitamina i minerala koje trudnice koriste u trudnoci su da se njihov imunitet i organizam ojaca, jer nam beba kupi sve zalihe iz tijela. Npr.vakcinacija protiv gripe se iskljucivo preporucuje trudnicama iz razloga sto im je imunitet totalno ostecen, jer je beba sve pokupila sebi. Gripa kao gripa nece plodu nista uciniti, ali tebi kao trudnici hoce. Ovo sam samo dala za primjer, ni sama nisam vakcinisana 😁
Ana wanna be mama, javi nam se ako nas citas?! Kako si, jesi procurila, kakva je situacija? Nadam se da se drzis i da si dobro!
Mimoza, hvala ti! Da, ima skroz smisla to sto kazes, zato se stalno i dvoumim, a jos kako je zima i hladno, nije ni izbor povrca i voca kao u toplijim mjesecima i stalno me strah jel unosim dovoljno svega potrebnoga..
Dora svakako ti nijedan vitamin nece nastetiti, pogotovo sto ce kod tebe dvije bebice ukrasti sve 😇 uzmi neke prenatalne vitamine sad za pocetak, da opet popunis svoje zalihe, jer se oni cak preporucuju i za vrijeme dojenja. Folacin svakako, on se podrazumijeva.
Sortiraj odgovore
Najstariji