Hvala ti Zaraa, p.s. si uzbudjena za sutrasnje punjenje 12 tjedana? Mi se pratimo u dan ja svaki tjedan gledam kolike su bebice, hahahha, sutra ce bit ko šljive
Evo cure da javim ☺️ nalaz niftya uredan 😍😍 i stize nam jos jedan 💙
Ovaj put kineski zabusava 🙈 rekla sam muzu da moramo poslje na 3. 😂😂 Znaci ne mogu vjerovat kako nikako da sestra i ja napravimo curke 😂
Ona 3 muska evo nama 2 hehhe
Dora daaa, cekan da otkuca ponoc da vidim ono 12+0 i da mi srce bude na mistu 😂
Znam da u konacnici to nista ne znaci, ali ja sam uzbudena jer kao najkriticnije je proslo, sad bi se lagano i stomak moga vidit, a najvise od svega nadam se da se veceras u ponoc mucnine iskljucuju 😂😂😂
Mada neki kazu do 13og tjedna ali ja se veseli 12om ko terminu ❤
💞girl💞
Bebac cestitam!!!!! Jos jedan pisulinac, Boze ovo nam postaje opasno muska grupa. Neznan di su curice zakazale?!
Ma neka bude ziv i zdrav!!!! ❤❤❤❤
💞girl💞
Bebac, jako mi je drago da je nifty uredan, vjerujem da se lakse dise! Super za deckica, glavno da je zdrava bebica!
Haha da stvarno, nemamo zasad nijednu curku prijavljenu
Zaraa, ista stvar, znam da se i kasnije svasta moze izdogadjat, ali nekako psiholoski samo da se izvucemo iz tih prvih 12 i na konju smo!
Dora, tocno razumin o cemu pricas hehe
Ej ajde mi molim te reci kad su ti bile zadnje stvari?
Jer meni soc.ginekologica kaze da sam trudna 11+3 a na humanoj su mi izracunali 11+6.
I nikadn je neko stavio super link za izracun trudnuce, bas po datumu transfera i tu mi ispada 11+6
Mislim nes ti 3 dana, ali me bas zanima ko je pravu.heh
Meni su zadnje 20.9.
💞girl💞
Hvala cure
Da jos ni jedna curica ❤️
Ma daaa samo da bude sve ok 🙂 bar cu imati svoje maze 😍😍
Ajme mislila sam da cu bit tuzna ako bude decko a bas sam sretna, prvenstveno zbog nalaza a i da mali dobije bracu 💙😍
E, ja ti uopce nisam racunala po zadnjoj M jer imam duze cikluse i mpo sam..nego po kalendaru koji sam tu bila zalijepila, evo link opet:
https://flo.health/tools/ivf-due-date-calculator
Odlican je kalkulator jer ubacis datum transfera i jel bio 3. il 5.dan od aspiracije! Smatram da je to najtocniji izracun jer cak i na uzv znaju bit promjenjivi jer ovise o tome kako ulovi mjeru pa moze fulat koji dan ako skrati il zahvati mrvicu iznad/ispod bebe..
I da, meni je bila zadnja m 16.9., ali stvarno nijednom nisam po tome racunala jer mi transfer nije bio 14.dan ciklusa ko vecini zena nego tek 19.dan ciklusa
Dora e to je taj kalendar, po njemu mi ispada 11+6
I tako su mi na humanoj izracunali, ali me moja gin zbunila sa racunanjem zadnje M.
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji