LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    09. Prosinac 2019. 13:46

Ja sam isto do 12tt koristila samo folnu, poslije sam ukljucila ostalo. Pored vitamina imam i zeljezo 2 puta dnevno tablete pijem, al to sam morala, jer mi je totalno opalo.

Vrapčić123
    09. Prosinac 2019. 13:50

Pozdrav curke, nadam se da ste dobro. Evo ja se nadam da se ne varam, ali kao da mi se mučnine mo smiruju. Ovo mi je 3.dan da se ok osjećam. Još su tu, no minimalno. Sinoć me ponovno probudili nekakvi bolovi, koji traju oko pola sata, stavim jastuk među noge i smiri se. Al bolovi su malo jači jer me probude. Jel kog od vas tako bude bolovi? Pečenje, boli cijeli trbuh i dolje zdjelični dio. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Tocka_tockica
    09. Prosinac 2019. 13:50

lina27

Dali je tko upoznat sa kolposkopijom i moze li ona utjecati na trzdnocu? Sad su me zvali narucena sam isti dan kada i ultrazvuk na poliklinici.kontrola nakon 6 mj.

Meni su radili kolposkopiju ali puuuuuno prije trudnoce.. sa nekih 20 god, a rodila sam sa 29.. mene su slali jer sam imala jako tvrdoglavi CIN 1, pa sam kolposkopijom to rijesila.. ne kuzim zasto tebe sad salju ako si trudna? Meni iskreno nije nio nas najugodniji zahvat

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

• Bebac24
    09. Prosinac 2019. 14:03

lina27

Bebac24

lina27

Dali je tko upoznat sa kolposkopijom i moze li ona utjecati na trzdnocu? Sad su me zvali narucena sam isti dan kada i ultrazvuk na poliklinici.kontrola nakon 6 mj.

Lina kako mislis utjecati?
    To isto kao i papatest samo stave jod pa ako ima izraslina oni malo sastruzu to da daju na analizu, tako da mislim da nema sta bas utjecati na trudnocu

Pa nrznam nije mi ugodno da mi prckaju dole hahah narucila sam se prijr 3 mj a sad su me tek zvali.valjda se smije to raditi

Nazvati i pitati onda. Mislila sam da te gin poslala sad u trudnoci. 

Zaraa
    09. Prosinac 2019. 14:42

Leptir ja sam na strogom mirovanju, wc i pravac krevet. Zivim od kontrole do kontrole u nadi da ce mi rec da se vratim normalnom zivotu.
    U pitanju su bila 3 hematoma, jedan je izasa cili, 2 su bila, na zadnjoj kontroli je bio jos jedan, u fazi raspadanja ali sam.i dalje na mirovanju do kontrole. Moja gin mi je objasnila to ovamo: samo ocima mrdat. 
    Doduse nisam tako ozbiljno, sidnem koju minut, prosetam po kuci, ali uglavnom lezim.  Sta se mora tesko je 😜

💞girl💞

• lina27
    09. Prosinac 2019. 14:43

Jer sam imala isto cin 2 prije godinu dana i onda sam radila biopsiju isto i sad se valjda opet pretrage ponavljaju .kolposkopiju jos mogu ali bude li trebalo ponovno biopsiju ee to ce cekat haha

Zaraa
    09. Prosinac 2019. 14:44

Meni muka katastrofa, pustila me bila 2 dana i bas sam se ponadala to je to, sutra sam punih 12 tjedana, medutim danas mi je gore nego ikad. Da mi je povratit sve bi dala. Uzasno. 
    Gadi mi se pri pomisli na odredenu spizu. Kiselina mi se dize. Bljak bljak bljak.
    A ja na pocetku kukala di su simptomi, di su mucnine. 
    Hvala ti Boze, sad ih mozes zaustavit, sad sam vec svjesna da sam trudna 😂😂😂

💞girl💞

Zaraa
    09. Prosinac 2019. 14:46

Hope ja san cak razmisljala ( u slucaju da saznam) napravit neke kolacice sa rozom ili plavom bojom, muffine npr, cisto malo radi euforije. 
    Lezin pa mi svakakve gluposti padaju na pamet 😂

💞girl💞

Zaraa
    09. Prosinac 2019. 14:47

ναℓєитιиα

I da li mi duphaston moze kako nastetiti ili nesto, posto me nije ni pregledao doktor?
    Joj imam sto pitanja 😏

Nee,.on se jos naziva i cuvarom trudnoce.
    Ja san puno sigurnija kad ga pijem.  Slobodno i bez straha 🤰

💞girl💞

Zaraa
    09. Prosinac 2019. 14:50

Dora4

Bas sam vas htjela pitati za misljenje i vase iskustvo cure..
    Planirala sam od 13.tjedna pocet sa almageinim prenatalnim vitaminima koji imaju i omegu 3, nekako sam istrazivanjem svojim dosla do toga da bi mi ti bili najoptimalniji. Sa zenom u ljekarni sam, prije par tjedana, razgovarala o nekoliko tih proizvodjaca i tada mi je tekla da je do 13.tjedna definitivno najvaznija folna, a onda da si ukljucim nesto dodatno..
    Folacin uzimam vec dugo, jos debelo prije uspjesne trudnoce.
    Na zadnjem pregledu sam pitala dr. koje vitamine bi mi on preporucio sad za drugo tromjesecje, malo me iznenadilo sto mi je rekao da iskreno nista osim folne nema znanstvenih dokaza da pomaze i da on smatra da ne moram nista uzimat extra…
    Dakle, nije greska ako nesto uzimam, ali realno nije potrebno…
    Ima li ijedna od vas isto ili slicno iskustvo? Citam da vas vecina ipak uzima nesto i premda jedem raznoliko i sve skupa, strah me da to mozda ipak nije dovoljno vitamina i svega sto treba organizmu pogotovo sto su dvije bebice, a s druge strane imam potpuno povjerenje u doktora i ne vjerujem da bi mi rekao s tolikom sigurnoscu nesto u sto nije on sam potpuno siguran.
    Evo zbilja nisam pametna sto napravit? Ima koja savjet, iskustvo, preporuku?

Mojoj kumi je doktor savjetova da ne pije nista vec da se prova bazirat na zdraviju prehranu, i rodila zivu i zdravu curicu, ni njoj nije bilo nista. 
    Sad... nevirujen da moze naskodit ista, dapace, ako si anemicna moze ti samo postat gore. Moja mater uvik kaze, dite ce sebi izvuc. 
    Malo proguglaj i odluci sama koje ces pit, vise manje je sve to isto.

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.