Jutro curke!
Svako koliko vi imate preglede? Ovaj moj se meni cini kao vjecnost, tek iduci tjedan, bit ce tocno 4tjedna da nisam imala pregled, sto s jedne strane mi je super jer nitko ne cacka po meni a s druge se veselim vidjeti bebicu.
Lavice, kako si ti? Jesi bila na svarci? Saznala stogod novo?
Amber i Renata dobrodosle!
Amber, ja ti uzimam Folacin 5mg dnevno i Magmezij direkt od Plivita.
Renata, mislim da nemas brige, mene, a i dosta cura ovdje je boljelo upravo tako lijevo kako i opisujes..tu ti je i debelo crijevo, a posto se sve dolje pomice, rasteze i raste, normalno da te boli i da osjetis. Sretno na pregledu prekosutra i vjerujem da ce sve biti dobro!
Jutro curke!
Svako koliko vi imate preglede? Ovaj moj se meni cini kao vjecnost, tek iduci tjedan, bit ce tocno 4tjedna da nisam imala pregled, sto s jedne strane mi je super jer nitko ne cacka po meni a s druge se veselim vidjeti bebicu.
Ja imam svakih 3 tjedna, ali je mpo trudnoca i to blizanacka pa mislim da me zbog toga zele cesce nadzirat..iskreno, tjedni mi traju kao godine dok docekam tako da mi je u redu sto su tako relativno cesto jer budem apsolutno luda od brige vec onaj zadnji tjedan iscekivanja
Dora, hvala ti mnogo! Smirila si me :) Budem se javila nakon pregleda i nadam se da cemo se druzit ovdje. Zakon ste curke! 😊
Hvala Zara, popodne sam na pregledu u 5 pa se javim.
Amber dobrodošla! Koliko si trudna? Ja pijem folnu, Elevit pronatal i Mg svaku večer. Ponekad omegu, zaboravim ju najčešće.
Zaraa ja sam abdominalni ultrazvuk radila sa 11+tt, jer se vaginalno vise plod ne moze vidjeti dobro. Podize se iz karlice.
Vrapcic briseve sam radila prije postupka na klinici, pa onda opet na prvom pregledu kod soc.ginekologice sa 8tt, takva je ovdje praksa. Takodje i ostala testiranja na HIV, hepatitis i klamidiju.
Ja stare pantalone ne nosim od samog pocetka, od stimulacije sam se napuhala i pozdravila sa “djevojackim” hlacama, a sad pogotovo ne mogu nista obuci sto nije na gumu. Ja stomak vec odavno ne mogu sakriti, a prva je trudnoca. Uvijek sam imala ravan trbuh, tako da se kod mene odmah primijetilo.
Mimoza ja sam kao ti, sve hlače sam spremila i mogu čekati neka druga vremena, već nakon 6-7 tjedna su me stiskale sve hlače. sada mi se primijeti već trbuh dosta, obirom da na poslu još nisam rekla, nosim samo široku odjeću
Dora još i mene utješi :-) Evo i ja prijavljujem pregled 17.12. Valjda će sve bit uredu nakraju. Ko će dočekat to
Jutro cure evo i mene u ljetnim bebama 😉zanima me koje pripravke vi pijete prenatal ,folna? I svima jedan lijepi pozdrav naravno🥰
Ej. Ja ti pijem Elenatal, s 13.tjednom prelazim na Elebaby. Super mi je, nemam nikakvih tegoba na zeludac od njega. Jednu dnevno uz obrok :-)
Jutro curke!
Ja sam imala prvi i zadnji 15.11., imam sad u petak iduci.
Od jucer u 12.tjednu :-)
Mrvičak vjerujem da je to uredu iscjedak, tako je i meni, ginekologica mi je rekla dok nema mirisa, svrbeža i slično da je to ok. I sretno na pregledu!
Amber dobrodošla ja pijem folacin koji mi ginička pošalje u ljekarnu.
Sortiraj odgovore
Najstariji