LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    09. Prosinac 2019. 02:14

Nije ni mene slalo na briseve, a jos idem kod privatnika. Pitat cu i ja na iducem pregledu.
    Lavice pisala si da si imala zuto obojen iscjedak. Ja uz njega imam i vodenasti prozirni, kao da sam se popiskila. Bas bude dosta. Ne mogu obuci rublje bez dnevnog uloska. Jesi mozda imala takav slucaj?

Zaraa
    09. Prosinac 2019. 04:12

Evo meni nesanice, probudila se u 3 na wc i nikako zaspat, razbudena koda je podne. 😏
    Lavica dobro si rekla, sve smo mi ovo platili i pretplatili bolje receno! Sta znaci uloziva? Ja iman neku bakteriju pa sad osluskujen svoje tijelo i simptome...

💞girl💞

Zaraa
    09. Prosinac 2019. 04:14

Yvette meni isto nekad bude neki prozorni vodenasti skroz, bez mirisa. Al samo ponekad, neman ga konstantno. Ja san prepisivala to utrogestanu, jer mi obicno bude par sati nakon stavljanja. Sad neznan jel koristis utrogestan...

💞girl💞

09. Prosinac 2019. 08:05

Jutro. Što se tiče briseva, baš me zanima hoće li mi ih ponovno raditi. Radila sam ih krajem 8., zajedno s papom prije prošlog spontanog. Tada je sve bilo čisto. Sada imam nenormalni iscjedak, vodenasti, i gaćice su mi stalno mokre. Mijenjam ih kada god stignem. Danas ću joj to spomenuti.

Dora4
    09. Prosinac 2019. 08:24

Mrvičak, navijam za tebe i tvoj pregled danas!! Javljaj nam dobre vijesti cim si gotova draga!! 

Dora4
    09. Prosinac 2019. 08:28

Lavice, ti si legenda, haha hvala sto nam uletis na ljetne bebice dat savjete! 
    Ja sam ljetos radila sve briseve prije postupka, ali bome u T ih nisam ponavljala..pitat cu dr.na iducem pregledu jel ti trebalo to malo ponovit, jednom kad sam na stolu nek napravi sve sto treba  
    Curke nadam se da ste inace dobro 
    Zaraa, znam kako ti je s nesanicom  ja obicno tijekom dana onda nadoknadim..

• amber
    09. Prosinac 2019. 08:33

Jutro cure evo i mene u ljetnim bebama 😉zanima me koje pripravke vi pijete prenatal ,folna? I svima jedan lijepi pozdrav naravno🥰

Trancie
    09. Prosinac 2019. 08:36

Jutro cure, nadam se da ste sve dobro :-) Mrvičak sretno na pregledu , nadam se dobrim vijestima :-)
    Mene jutros neka panika počela hvatati, jer osim bolnih grudi i donekle osjećaja za mokrenje i nemam nikakvih simptoma trudnoće, čak mislim i da je nadutost prošla, ne stežu me farmrice toliko. Iako u prvoj nisam imala mučnina nikakvih, ali nekako se ne sjećam tih prvih tjedana i simptoma. Planiram zvat za pregled sada, više da i to odem i vidim. 

09. Prosinac 2019. 08:37

Jutro cure!
    Nova sam ovdje i imam jedno pitanjce, a prije svega cestitam svim trudnicama ❤️ naime, skoro sam otkrila da sam trudna tj, test je pozitivan i trebala bih biti 9-10tj. Imala sam implantacijsko krvarenje koje me je zbunilo, zato sam tako kasno otkrila. Od simptoma imam umor, kratak dah, gadjenje na hranu i ponekad bol u stomaku koja je obicno na lijevoj strani i dosta je jaka i probadajuca. Traje cc. 20 min i to je to. S obzirom da tek prekosutra imam termin kod ginica, a dani su mi kao godina, zanima me da li je moguce da se radi o vanmatericnoj zbog tih bolova, i ne tako jakih simptoma trudnoće. Iscjedak varira od prozirnog do blago žutog.
    Pozdrav svima! 

yvette
    09. Prosinac 2019. 08:37

Zaraa

Yvettemeni isto nekad bude neki prozorni vodenasti skroz, bez mirisa. Al samo ponekad, neman ga konstantno. Ja san prepisivala to utrogestanu, jer mi obicno bude par sati nakon stavljanja. Sad neznan jel koristis utrogestan…

Nisam vise na utricima. Jojj ne znam...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.