LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    08. Prosinac 2019. 12:43

ναℓєитιиα

Cure ja jutros imam neki kao svijetlo smedji iscjedak, nista me ne boli ali sam se jako prepala. Ne znam mozda onda odem sutra doktoru?
    Uzasno me strah ☹

Otidi svakako da budes mirna. Ali imale su cure iscjetke pa bi bilo sve ok. 
    Mrvicak i mene je strah pred svaki pregled kako se blizi. Sad me opet hvata jer mi se cini da mi ne raste trbuh nimalo. Jos uvijek se ne kuzi da sam trudna. Vjerujem da ce sve biti ok.

Lavica27
    08. Prosinac 2019. 12:44

Cure nemorate se bojati koristiti fetal doppler,pa u bolnicama ga koriste svako jutro u viziti. Ja sam u početku znala nekad svaki dan,pa nekad svako treci,a znalo se desiti (ali jako rijetko) da sam dva puta taj dan. Kad sam redovno pocela udarce osjecati više ga nisam koristila...

08. Prosinac 2019. 12:55

Lavica27

Cure nemorate se bojati koristiti fetal doppler,pa u bolnicama ga koriste svako jutro u viziti. Ja sam u početku znala nekad svaki dan,pa nekad svako treci,a znalo se desiti (ali jako rijetko) da sam dva puta taj dan. Kad sam redovno pocela udarce osjecati više ga nisam koristila…

Hvala ti Lavice što nam se uvijek javiš i uliješ nam sigurnost ❣️

08. Prosinac 2019. 12:56

yvette

ναℓєитιиα

Cure ja jutros imam neki kao svijetlo smedji iscjedak, nista me ne boli ali sam se jako prepala. Ne znam mozda onda odem sutra doktoru?
    Uzasno me strah ☹

Otidi svakako da budes mirna. Ali imale su cure iscjetke pa bi bilo sve ok.
    Mrvicak i mene je strah pred svaki pregled kako se blizi. Sad me opet hvata jer mi se cini da mi ne raste trbuh nimalo. Jos uvijek se ne kuzi da sam trudna. Vjerujem da ce sve biti ok.

Ne moraš se bojati zbog trbuha. U prvoj trudnoći do 6,5/7 mjeseci mi nije iskočio. I sve je bilo u najboljem redu. 

• lina27
    08. Prosinac 2019. 13:21

I ja jos neka znam imat kao mali ugrusic obojan smeckasto zuto neznam kako ni objasnit ali se ne zamaram jer nezelim.sve je normalno dok nije krv. U 11 sam tj. I da bas variraju simptomi danas su mi manje osjetljive cice a par dana mi recimo nije bilo slabo uopce bila sam kao nova i danas mi malo smrducka svasta ali cice ne bole. Valjda je sve to normalno haha

Zaraa
    08. Prosinac 2019. 13:25

Meni isto simptomi poceli varirat, jucer nista, bas san bila sritna da je gotovo, kad danas sve ispocetka, mucnina ajme, nagon na povracanje i sve mi smrdi, narocito muz, neznan zasto imam tako jaki pik na njega otkad san ostala trudna. Volin ga najvise ali nekako bi ga istukla najradije i stalno mi smrdi. Jadan vjecito je u tusu, nabila sam mu komplekse 😂😂😂

💞girl💞

yvette
    08. Prosinac 2019. 13:27

Jeli netko ima zuckast iscjedak? Ne znam trebam li reagirati hitno ili da cekam 17. i pregled? 🤔
    Nista me ne boli i ne pece, samo je lagano obojan

🌼TiKi🌼
    08. Prosinac 2019. 13:41

mimoza da, nas dvije se pratimo stalno 🙂
    lavice hvala na iskustvu, sad mi je lakse.
    Yvette meni je na ulosku zuto , ali imam dojam da je to kad oksidira taj iscjedak, kad se obrisem bude mi onako prozirno bijel. Citala sam da zene to zovu suncanim iscjetkom kao jednim od simptoma trudnoce. Sve je ok dok nemas peckanja, svrbeza i bolova. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

ναℓєитιиα
    08. Prosinac 2019. 13:46

Ja sam samo jutros imala kao smroz svijetlo smedji iscjedak, sad kroz dan nemam nikako, al svejedno me nekako strah pa cu otic sutra doktoru da vidim 😏

Zaraa
    08. Prosinac 2019. 14:30

ναℓєитιиα

Ja sam samo jutros imala kao smroz svijetlo smedji iscjedak, sad kroz dan nemam nikako, al svejedno me nekako strah pa cu otic sutra doktoru da vidim 😏

Ja san se "borila" sa svakakvim iscjedcima, od tamnog do svjetlog, obilnijeg, blazeg... hvala Bogu uvik je sve bilo oke.
    Cak sam imala i svjeze krvarenje bilo je oke
    Nemora uvik znacit da je lose, kazu ako nema boli i ugrusaka (mada su i oni moguci u slucaju hematoma) da nema straja. 
    Svakako otidi kod ginekologa, bit ces mirnija znajuci da je sve oke.

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.