LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hope1
    30. Studeni 2019. 21:45

m_maaree

Hope1

m_maaree

Hej.. Da li ima jedna da nema nikakvr simptome??? 🤔🤔 Ja jos nikakve nemam,bas nikakve 🙄 .. U ponedjeljak sam na kontroli,nadam se ds je sve ok..

Evo ja da ne se ureknem, al nemam ništa.. Nočas mučnina al od voća što sam sinoć kasno večerala…

Koliko si ti trudna? Ja 6+3

7+4 😊😊

[/url

Ana.wannabemama
    30. Studeni 2019. 21:46

Žuža kad napravis odes pod ‘forums’ i stisnes ovaj ubb code bb code i kopiras sve sta ti izbaci i zaljepis to na potpis.. barem je meni tako uspijelo😘

Zaraa
    30. Studeni 2019. 21:57

Curee,HEEELP, sad sam kihula, uzasno me prisiklo priko jajnika i maternice, koda me neko nozom zariza. Stalo je odma, nema boli... jeli to normalno? Panicarim bezveze,ali...

💞girl💞

m_maaree
    30. Studeni 2019. 21:58

Da probam 🙈

mimoza
    30. Studeni 2019. 22:03

Zaraa to se meni skoro svaki put desavalo kad lezim na ledjima i kihnem. Bas kao da me neko probode nozem i nakon par sekundi nestane bol. Kod mene je uvijek s desne strane, nisko u karlici, kao da je jajnik u pitanju. Ja sam se navikla na to, pa pokusavam uvijek prije nego sto kihnem da se okrenem na stranu ili da se drzim za trbuh i pomogne mi.

Zaraa
    30. Studeni 2019. 22:08

mimoza

Zaraato se meni skoro svaki put desavalo kad lezim na ledjima i kihnem. Bas kao da me neko probode nozem i nakon par sekundi nestane bol. Kod mene je uvijek s desne strane, nisko u karlici, kao da je jajnik u pitanju. Ja sam se navikla na to, pa pokusavam uvijek prije nego sto kihnem da se okrenem na stranu ili da se drzim za trbuh i pomogne mi.

I lezala sam ispravno, uvik bi me dosad uvatilo kad bi bila skupljena pa to nisam osjetila, a sad je bilo uzasno. 
    Bas san se pripala

💞girl💞

Lordy
    30. Studeni 2019. 22:15

To se i meni dogodilo, identicno kako si napisala. Sad se svaki put prije kihanja skupim

URL = https: //lilypie.com]

🌼TiKi🌼
    30. Studeni 2019. 22:18

Zaraa normalno je to, meni se uvijek dogodi kad kihnem ili se naglo zakasljem, pogotovo ako lezim ravno na leđima. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Zaraa
    30. Studeni 2019. 22:22

Lordy,Tiki92 blazeno stanje znaci? Ajde odma mi je lakse... 😜

💞girl💞

30. Studeni 2019. 22:29

Zaraa stalno mi je tako 😊👍
    Evo meni se stalno podriguje. Najela sam se pršuta i sira opet! Dobit cu 100kg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.