Hej.. Da li ima jedna da nema nikakvr simptome??? 🤔🤔 Ja jos nikakve nemam,bas nikakve 🙄 .. U ponedjeljak sam na kontroli,nadam se ds je sve ok..
Evo ja da ne se ureknem, al nemam ništa.. Nočas mučnina al od voća što sam sinoć kasno večerala…
Koliko si ti trudna? Ja 6+3
7+4 😊😊
[/url
Žuža kad napravis odes pod ‘forums’ i stisnes ovaj ubb code bb code i kopiras sve sta ti izbaci i zaljepis to na potpis.. barem je meni tako uspijelo😘
Curee,HEEELP, sad sam kihula, uzasno me prisiklo priko jajnika i maternice, koda me neko nozom zariza. Stalo je odma, nema boli... jeli to normalno? Panicarim bezveze,ali...
💞girl💞
Zaraa to se meni skoro svaki put desavalo kad lezim na ledjima i kihnem. Bas kao da me neko probode nozem i nakon par sekundi nestane bol. Kod mene je uvijek s desne strane, nisko u karlici, kao da je jajnik u pitanju. Ja sam se navikla na to, pa pokusavam uvijek prije nego sto kihnem da se okrenem na stranu ili da se drzim za trbuh i pomogne mi.
Zaraato se meni skoro svaki put desavalo kad lezim na ledjima i kihnem. Bas kao da me neko probode nozem i nakon par sekundi nestane bol. Kod mene je uvijek s desne strane, nisko u karlici, kao da je jajnik u pitanju. Ja sam se navikla na to, pa pokusavam uvijek prije nego sto kihnem da se okrenem na stranu ili da se drzim za trbuh i pomogne mi.
I lezala sam ispravno, uvik bi me dosad uvatilo kad bi bila skupljena pa to nisam osjetila, a sad je bilo uzasno.
Bas san se pripala
💞girl💞
To se i meni dogodilo, identicno kako si napisala. Sad se svaki put prije kihanja skupim
URL = https: //lilypie.com]
Zaraa normalno je to, meni se uvijek dogodi kad kihnem ili se naglo zakasljem, pogotovo ako lezim ravno na leđima.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Zaraa stalno mi je tako 😊👍
Evo meni se stalno podriguje. Najela sam se pršuta i sira opet! Dobit cu 100kg
Sortiraj odgovore
Najstariji