Jutro cure. Znam da ste nekidan pričale o žgaravici i kiselini, sa čim je liječite? Ubila me zadnja dva dana, stalno me peče u jednjaku šta pojela da pojela. Legnem s njom, probudim se s njom. Više kiselina nego žgaravica. 😱
Procitaj na netu prehrana kod gerba ili gastritisa,ukoliko se tako hranis biti ce znatno manji povratak kiseline i uopce produkcija iste.
Mene muci od 3 do spavanja,jer ujutro povracam.
Prva pomoc rennie,reflustat ili u zadnje vrijeme uzmem sodu(ljekarnicku pro analysi).Malo bude bolje.
Recimo ako 2 dana pazim na prehranu sljedece jutro povracam samo sluz ne toliko zuvi i znatno manje kiseline.
Samo me strah jer je ovo pocetak,sta kad beba stisne zeludac...mislim da cu bit na palenti i kuhanoj mrkvi

drage moje ja vam nisam dobro.. probudila se otisla na wc a kad ono imala sam sta za vidjeti, gacice pune krvi, odma me panika oprala nisam mogla doc k sebi i mucno mi je i vrtoglavicu imam, idem sad na hitnu nadam se da nije nesto lose, drzite mi fige cure 😥😥😥😥
Drzim fige da bude sve ok😊

drage moje ja vam nisam dobro.. probudila se otisla na wc a kad ono imala sam sta za vidjeti, gacice pune krvi, odma me panika oprala nisam mogla doc k sebi i mucno mi je i vrtoglavicu imam, idem sad na hitnu nadam se da nije nesto lose, drzite mi fige cure 😥😥😥😥
Draga Ana, držim fige da sve bude u redu! Treba biti! Šaljem jedan veliki zagrljaj❤️. Drži se

Curka je ❤
Dat će Bog da sve bude uredu! Uz tebe smo, drži se i javi nam se 🙏🏻❤

Cure ja danas nisam uspjela ništa od hrane zadržati u sebi. Što radite kad baš sve ispovraćate? Uspijete li ista popiti / pojesti?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro cure. Znam da ste nekidan pričale o žgaravici i kiselini, sa čim je liječite? Ubila me zadnja dva dana, stalno me peče u jednjaku šta pojela da pojela. Legnem s njom, probudim se s njom. Više kiselina nego žgaravica. 😱
Procitaj na netu prehrana kod gerba ili gastritisa,ukoliko se tako hranis biti ce znatno manji povratak kiseline i uopce produkcija iste.
Mene muci od 3 do spavanja,jer ujutro povracam.
Prva pomoc rennie,reflustat ili u zadnje vrijeme uzmem sodu(ljekarnicku pro analysi).Malo bude bolje.
Recimo ako 2 dana pazim na prehranu sljedece jutro povracam samo sluz ne toliko zuvi i znatno manje kiseline.
Samo me strah jer je ovo pocetak,sta kad beba stisne zeludac…mislim da cu bit na palenti i kuhanoj mrkvi
Da, jasna mi je prehrana, ali ograničena sam na mali broj namirnica koje mogu uopće pomirisat, a pogotovo jest tako da ne mogu bas birat. Mucnine su mi sve gore iz dana u dan, isto povratim tu zuc groznu i grlo mi ode kvragu za taj dan. Inace imam zelucane probleme i isto se pitam sta ce bit kad beba poraste, spavat cu stojecki 😤 Pokusat cu sa sodom. Mogu je tek sutra kupit, imam kuhinjsku obicnu samo.

Vrapcic za pocetak nemoj nista ni jesti ni piti. Nadrazila si zeldac i sad da bilo sta stavis u usta, opet ces imati nagon za povracanje. Lezi i odspavaj malo, smiri svoj organizam, pa poslije pokusaj nesto lagano i suho pojesti npr. neka ti muz skuha krompir leso ili rizu, uzmi dvopek i krekere i naravno uz to vodu pijuckaj (meni cesto i caj padne tesko). Pojedi par zalogaja i ostavi za poslije, nemoj velike kolicine hrane odjednom jesti. Znam kako je i zao mi je sto to prolazis 😰
Ja sam vec 2 dana dobro, pa cemo vidjeti do kad.

Ana nadam se da je sve ok 🥺
Ja napokon jedem sve normalno, ne gadi mi se toliko stvari kao prije. Samo sada imam sve goru zgaravicu pa znam i po noci se ustati i pojesti badema malo ili krekera.
Od cetvrtka vam je u lidlu opet asortiman za trudnice i bebe pa da znate. Ja si planiram kupiti bar dvoje tajice jer imam samo jedne traperice koje me ne stiscu i tajice za po doma i trenirke. I grudnjak si planiram isto uzeti.

👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Anee, drži se! Javi što je bilo. Ženi je svaki dan nakon ručka toliko loše da mislim da ću se srušiti. Naglo mi padne tlak
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji