LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sierrav
    01. Prosinac 2019. 10:52

Bezzo1991

Jutro cure. Znam da ste nekidan pričale o žgaravici i kiselini, sa čim je liječite? Ubila me zadnja dva dana, stalno me peče u jednjaku šta pojela da pojela. Legnem s njom, probudim se s njom. Više kiselina nego žgaravica. 😱

Procitaj na netu prehrana kod gerba ili gastritisa,ukoliko se tako hranis biti ce znatno manji povratak kiseline i uopce produkcija iste.
    Mene muci od 3 do spavanja,jer ujutro povracam.
    Prva pomoc rennie,reflustat ili u zadnje vrijeme uzmem sodu(ljekarnicku pro analysi).Malo bude bolje.
    Recimo ako 2 dana pazim na prehranu sljedece jutro povracam samo sluz ne toliko zuvi i znatno manje kiseline.
    Samo me strah jer je ovo pocetak,sta kad beba stisne zeludac...mislim da cu bit na palenti i kuhanoj mrkvi

sierrav
    01. Prosinac 2019. 10:54

Ana.wannabemama

drage moje ja vam nisam dobro.. probudila se otisla na wc a kad ono imala sam sta za vidjeti, gacice pune krvi, odma me panika oprala nisam mogla doc k sebi i mucno mi je i vrtoglavicu imam, idem sad na hitnu nadam se da nije nesto lose, drzite mi fige cure 😥😥😥😥

Drzim fige da bude sve ok😊

Alisanazemlji
    01. Prosinac 2019. 11:03

Ana.wannabemama

drage moje ja vam nisam dobro.. probudila se otisla na wc a kad ono imala sam sta za vidjeti, gacice pune krvi, odma me panika oprala nisam mogla doc k sebi i mucno mi je i vrtoglavicu imam, idem sad na hitnu nadam se da nije nesto lose, drzite mi fige cure 😥😥😥😥

Draga Ana, držim fige da sve bude u redu! Treba biti! Šaljem jedan veliki zagrljaj❤️. Drži se 

Curka je ❤

ναℓєитιиα
    01. Prosinac 2019. 11:24

Ana.wannabemama

Dat će Bog da sve bude uredu! Uz tebe smo, drži se i javi nam se 🙏🏻❤

Vrapčić123
    01. Prosinac 2019. 12:05

Cure ja danas nisam uspjela ništa od hrane zadržati u sebi. Što radite kad baš sve ispovraćate? Uspijete li ista popiti / pojesti? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Bezzo1991
    01. Prosinac 2019. 12:16

sierrav

Bezzo1991

Jutro cure. Znam da ste nekidan pričale o žgaravici i kiselini, sa čim je liječite? Ubila me zadnja dva dana, stalno me peče u jednjaku šta pojela da pojela. Legnem s njom, probudim se s njom. Više kiselina nego žgaravica. 😱

Procitaj na netu prehrana kod gerba ili gastritisa,ukoliko se tako hranis biti ce znatno manji povratak kiseline i uopce produkcija iste.
    Mene muci od 3 do spavanja,jer ujutro povracam.
    Prva pomoc rennie,reflustat ili u zadnje vrijeme uzmem sodu(ljekarnicku pro analysi).Malo bude bolje.
    Recimo ako 2 dana pazim na prehranu sljedece jutro povracam samo sluz ne toliko zuvi i znatno manje kiseline.
    Samo me strah jer je ovo pocetak,sta kad beba stisne zeludac…mislim da cu bit na palenti i kuhanoj mrkvi

Da, jasna mi je prehrana, ali ograničena sam na mali broj namirnica koje mogu uopće pomirisat, a pogotovo jest tako da ne mogu bas birat. Mucnine su mi sve gore iz dana u dan, isto povratim tu zuc groznu i grlo mi ode kvragu za taj dan. Inace imam zelucane probleme i isto se pitam sta ce bit kad beba poraste, spavat cu stojecki 😤 Pokusat cu sa sodom. Mogu je tek sutra kupit, imam kuhinjsku obicnu samo.

mimoza
    01. Prosinac 2019. 12:24

Vrapcic za pocetak nemoj nista ni jesti ni piti. Nadrazila si zeldac i sad da bilo sta stavis u usta, opet ces imati nagon za povracanje. Lezi i odspavaj malo, smiri svoj organizam, pa poslije pokusaj nesto lagano i suho pojesti npr. neka ti muz skuha krompir leso ili rizu, uzmi dvopek i krekere i naravno uz to vodu pijuckaj (meni cesto i caj padne tesko). Pojedi par zalogaja i ostavi za poslije, nemoj velike kolicine hrane odjednom jesti. Znam kako je i zao mi je sto to prolazis 😰
    Ja sam vec 2 dana dobro, pa cemo vidjeti do kad.

🌼TiKi🌼
    01. Prosinac 2019. 12:42

Ana nadam se da je sve ok 🥺
    Ja napokon jedem sve normalno, ne gadi mi se toliko stvari kao prije. Samo sada imam sve goru zgaravicu pa znam i po noci se ustati i pojesti badema malo ili krekera. 
    Od cetvrtka vam je u lidlu opet asortiman za trudnice i bebe pa da znate. Ja si planiram kupiti bar dvoje tajice jer imam samo jedne traperice koje me ne stiscu i tajice za po doma i trenirke. I grudnjak si planiram isto uzeti. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

01. Prosinac 2019. 12:44

Anee, drži se! Javi što je bilo. Ženi je svaki dan nakon ručka toliko loše da mislim da ću se srušiti. Naglo mi padne tlak

01. Prosinac 2019. 12:45

Meni*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.