LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bezzo1991
    01. Prosinac 2019. 09:09

Jutro cure. Znam da ste nekidan pričale o žgaravici i kiselini, sa čim je liječite? Ubila me zadnja dva dana, stalno me peče u jednjaku šta pojela da pojela. Legnem s njom, probudim se s njom. Više kiselina nego žgaravica. 😱

Ana.wannabemama
    01. Prosinac 2019. 09:15

drage moje ja vam nisam dobro.. probudila se otisla na wc a kad ono imala sam sta za vidjeti, gacice pune krvi, odma me panika oprala nisam mogla doc k sebi i mucno mi je i vrtoglavicu imam, idem sad na hitnu nadam se da nije nesto lose, drzite mi fige cure 😥😥😥😥

• Hope1
    01. Prosinac 2019. 09:36

Ana.wannabemama

drage moje ja vam nisam dobro.. probudila se otisla na wc a kad ono imala sam sta za vidjeti, gacice pune krvi, odma me panika oprala nisam mogla doc k sebi i mucno mi je i vrtoglavicu imam, idem sad na hitnu nadam se da nije nesto lose, drzite mi fige cure 😥😥😥😥

Ajme držimo 🤞🤞da bude sve ok.🙏🙏🙏..Mora biti ok.... Javi sto su ti rekli.

[/url

Bezzo1991
    01. Prosinac 2019. 09:37

Ana.wannabemama

Joj Ana, drži se, možda je isto hematom neki iscurio. Javi čim saznaš! 💪

Amy2019
    01. Prosinac 2019. 09:39

Anawannabemama, strasno koliko vas je sa iscjetkom smedjim ili krvi, ali za sada kod koje god se to desilo, cini mi se da je sve ok bilo, znam da si se prepala, drzim ti fige i od srca se nadam da je sve uredu, javi nam Cim prije 🙏🙏

Vrapčić123
    01. Prosinac 2019. 09:45

Ana sretno i nadam se da će biti sve ok. ❤️
    Možda je neki hematom puknuo... Sretnooo draga!

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    01. Prosinac 2019. 09:49

Nadam se da ces se vratiti sa dobrim vijestima ❤️

Mirtasiric1
    01. Prosinac 2019. 10:10

Nadamo se samo dobrim vijestima 🙏🙏

dana130
    01. Prosinac 2019. 10:39

Nadam se dobrim vijestima 😘🙏

Baby girl 💜

sierrav
    01. Prosinac 2019. 10:46

Hope1

Jutro, što vi konzumirate za doručak??

Shit,
    Kruh,argetu ili abc ili mortadelu ili sir🙄
    U zivotu nisam to doruckovala ali kad povracam sad 2 mj samo me pita kruh i nesto gore🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.