LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    30. Studeni 2019. 12:29

Cice su i mene prestale boliti ima 2 tjedna. I bas sam se preporodila od toga hehe. 
    I cim manje sam u grudnjaku jer vidim da mi tako bas pase. Vec su susjedi navikli da me vide bez 🤪🙈🙈 na pocetku me bilo sram ali sad me vise ne briga.

• Bebac24
    30. Studeni 2019. 12:31

ena0206

Dobro jutro.. Cure jel jedete ove suhe salame u trudnoci.. Npr.cajna kobasica i to

Domaci prsut svaki ili svaki drugi dan. Zao mi ga jest pa ga izbaciti van ali mi bas pase 🙂

🌼TiKi🌼
    30. Studeni 2019. 12:40

Ja jedem sve to suhomesnato, i svjezi sir iz trgovine... Jedino sto ne jedem je svoju tunu iz konzerve i bas mi fali 😭😂

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Ana.wannabemama
    30. Studeni 2019. 12:50

curke bas vas citam.. sta se ne preporuca jest tunu?
    jedem ju skoro svaki dan i to onu iz konzerve, malo ste me zabrinule 😨

30. Studeni 2019. 12:59

Ana.wannabemama

curke bas vas citam.. sta se ne preporuca jest tunu?
    jedem ju skoro svaki dan i to onu iz konzerve, malo ste me zabrinule 😨

Tuna kupi na sebe metal iz mora. Ma nisi sada jela u enormnim količinama. Sada ju više nemoj jest i bit će sve ok

30. Studeni 2019. 13:00

Ja isto jedem suhomesnate proizvode. I pršut i kulen i sir i to često. Ne mogu odoliti tome, što ću

mimoza
    30. Studeni 2019. 13:05

Ja smatram da sve smijemo jesti, ali u nekoj normalnoj kolicini, ni s cim ne pretjerivati. Ja ne mogu bez salate od svjezeg kupusa i jedem je par puta tjedno 😰 

30. Studeni 2019. 13:16

mimoza

Ja smatram da sve smijemo jesti, ali u nekoj normalnoj kolicini, ni s cim ne pretjerivati. Ja ne mogu bez salate od svjezeg kupusa i jedem je par puta tjedno 😰

Ja isto nisam prestala jesti salate. Svaki dan ili zelenu ili kupus ili rikolu. Ugl jedem sve osim krvavog mesa 

🌼TiKi🌼
    30. Studeni 2019. 13:19

Salate necu ni prestati jesti, bila sam u fazi kad sam samo njih mogla jer mi se sve gadilo, a i sad mi najvise pasu. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Elenicaa20
    30. Studeni 2019. 13:20

Drage zene da vam se i ja javim evo 
    Zanima me da li je neka imala neko slicno iskustvo pa da mi olaksa do petka
    U petak imam tek pregled 
    Trenutno sam 19+2 i danas jedva sam hodala na nogama moram sjesti da ne bih osjetila neki cudan pritisak dolje
    Jako sam se zabrinulo😔😔😔to je trajalo par kinuta samo dok hodam
    Sad sve oke
    Ne znam sta moze biti bas se brinem.Je li se neka susretala s tim
    Nee mogu vam objasnit kao neki cudan pritisak dolje samo dok sam na nogala
    A bebu osjecam nisko u dnu stomaka i to mi svi kazu da je. Oke da to ne znasi da nosim nisko jer bi mi doktorica do sad to vidjela na ultrazvuku i rekla
    Ja se bas brinemmm sad

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.