8+5 danas. Za Božić ću bit točno 13tt. Bojim se reć ranije, ako se već šta mora dogodit loše da ne ražalostim baš sve, bolje da ne znaju. Ovako ću bit sigurnija. Koliko ćeš ti bit tada?
Jutro cure! Prijavljujem svoju prvu nesanicu. Legla sam oko 00.00.h, probudila me potreba za piškenjem oko 4.30h da bi nakon toga bezuspješno pokušavala zaspati, a nije da me nešto posebno muči...🙄
Cure, koje imate problema sa spavanjem, koji su vaši razlozi za to?
Curka je ❤
Jutro cure! Prijavljujem svoju prvu nesanicu. Legla sam oko 00.00.h, probudila me potreba za piškenjem oko 4.30h da bi nakon toga bezuspješno pokušavala zaspati, a nije da me nešto posebno muči…🙄
Cure, koje imate problema sa spavanjem, koji su vaši razlozi za to?
Jutro cure, evo još jedne nespavalice, uff mene snovi ubijaju, imam osjećaj da to traje vječnost. E i počeli su mi trnnuti ruke, posebno desna.
Curke.. Evo ode ponovi vadit betu i na pregled.. Drzite fige da je rana trudoca i da je sve ok.. 😔
Pozdrav curke! Kako ste? Mučnina je tu standardno. U zadnje vrijeme mi paše čokolino. Što vama paše za doručak koje imate mučnine?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curke.. Evo ode ponovi vadit betu i na pregled.. Drzite fige da je rana trudoca i da je sve ok.. 😔
Sretno 🙏
Maaree, sretno ❤️🤞
Curka je ❤
Pozdrav curke! Kako ste? Mučnina je tu standardno. U zadnje vrijeme mi paše čokolino. Što vama paše za doručak koje imate mučnine?
Vrapčić, i ja sam ustala sa jakom mučninom, pojela čokolino plus i sad sam bolje ❤️
Kao što vidiš, jako mi paše 😁
Curka je ❤
M_maree sretno 🍀ja jos nisam otkrila sta mi pase ili ne. Jednostavno na sve povracam, i od sveg mi je muka.
Recimo da ako pojedem cornflex da onda ne povratim odmah ali mi je muka i od toga. Tako da ja jedem sve. Svejedno mi bude lose 😭
Sortiraj odgovore
Najstariji