LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bezzo1991
    25. Studeni 2019. 07:33

8+5 danas. Za Božić ću bit točno 13tt. Bojim se reć ranije, ako se već šta mora dogodit loše da ne ražalostim baš sve, bolje da ne znaju. Ovako ću bit sigurnija. Koliko ćeš ti bit tada?

Alisanazemlji
    25. Studeni 2019. 07:44

Jutro cure! Prijavljujem svoju prvu nesanicu. Legla sam oko 00.00.h, probudila me potreba za piškenjem oko 4.30h da bi nakon toga bezuspješno pokušavala zaspati, a nije da me nešto posebno muči...🙄
    Cure, koje imate problema sa spavanjem, koji su vaši razlozi za to? 

Curka je ❤

Mirtasiric1
    25. Studeni 2019. 08:30

Alisanazemlji

Jutro cure! Prijavljujem svoju prvu nesanicu. Legla sam oko 00.00.h, probudila me potreba za piškenjem oko 4.30h da bi nakon toga bezuspješno pokušavala zaspati, a nije da me nešto posebno muči…🙄
    Cure, koje imate problema sa spavanjem, koji su vaši razlozi za to?

Jutro cure, evo još jedne nespavalice, uff mene snovi ubijaju, imam osjećaj da to traje vječnost. E i počeli su mi trnnuti ruke, posebno desna. 

m_maaree
    25. Studeni 2019. 09:05

Curke.. Evo ode ponovi vadit betu i na pregled.. Drzite fige da je rana trudoca i da je sve ok.. 😔

Amelie 1
    25. Studeni 2019. 09:10

Mareee sretno! Javi ishod 🙃

Vrapčić123
    25. Studeni 2019. 09:24

Pozdrav curke! Kako ste? Mučnina je tu standardno. U zadnje vrijeme mi paše čokolino. Što vama paše za doručak koje imate mučnine? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mirtasiric1
    25. Studeni 2019. 09:27

m_maaree

Curke.. Evo ode ponovi vadit betu i na pregled.. Drzite fige da je rana trudoca i da je sve ok.. 😔

Sretno 🙏

Alisanazemlji
    25. Studeni 2019. 09:29

m_maaree

Maaree, sretno ❤️🤞

Curka je ❤

Alisanazemlji
    25. Studeni 2019. 09:30

Vrapcic123

Pozdrav curke! Kako ste? Mučnina je tu standardno. U zadnje vrijeme mi paše čokolino. Što vama paše za doručak koje imate mučnine?

Vrapčić, i ja sam ustala sa jakom mučninom, pojela čokolino plus i sad sam bolje ❤️
    Kao što vidiš, jako mi paše 😁

Curka je ❤

• Bebac24
    25. Studeni 2019. 09:32

M_maree sretno 🍀ja jos nisam otkrila sta mi pase ili ne. Jednostavno na sve povracam, i od sveg mi je muka. 
    Recimo da ako pojedem cornflex da onda ne povratim odmah ali mi je muka i od toga. Tako da ja jedem sve. Svejedno mi bude lose 😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.