Cure citam vas sve i kako stalno idete na wc i da se po noci dizete piskiti. Ja sad vrtim nesto i ja uopce ne idem tak cesto piskiti, po noci uopce ne... sad me strah da nesto ne valja...
Daisy100 koliko si trudna? Ja sam u prvim tjednima puno manje išla nego sada. Sad baš često idem.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure koje ne možete na wc evo dva recepta, možda kod koje upali.
Prvi recept:u čašu mlake vode staviti 5-6 suhih šljiva. Pustiti da omekšaju skroz. Nakon toga pojesti te šljive i popiti tu vodu od šljiva.
Drugi recept dala jedna medicinska sestra koja radi u rodilištu: popiti kavu i pojesti mandarine dvije tri istovremeno.
Meni pak stolica rijeđa nego kad nisam bila trudna. Svako jutro je imam, po nekad čak i popodne. Nadam se da će tako i ostati.
Mrvicak bas nezgodno mjesto, nadam se da ce bit sve oke, bas miruj!
Meni su ostala jos 2, onda san nedavno opet prokrvarila nadam se da je otisa i drugi, a cekam kontrolu za tjedan dana, nadam se najboljem.
Sierrav ajmeeee svaka ti cast ja mirujem 12 dana vec sam luda.
I bas triban do iduce kontrole donit neke nalaze znaci mogu ic to obavit jer san se bas mislila kako ide to kad sam na mirovanju.
💞girl💞
Meni je za zatvor pomogo tekuci jogurt sa mljevenim lanom, dva put dnevno. Sad imam normalnu stolicu svaki dan. Mozda je pomogo malo i magnezij koji sam pocela piti prije 7 dana
Mrvicakbas nezgodno mjesto, nadam se da ce bit sve oke, bas miruj!
Meni su ostala jos 2, onda san nedavno opet prokrvarila nadam se da je otisa i drugi, a cekam kontrolu za tjedan dana, nadam se najboljem.
Sierravajmeeee svaka ti cast ja mirujem 12 dana vec sam luda.
I bas triban do iduce kontrole donit neke nalaze znaci mogu ic to obavit jer san se bas mislila kako ide to kad sam na mirovanju.
Problem je jer mi je rekla da ne trebam mirovati, da samo ne nosim teško i ne saginjem se previše. Ostale aktivnosti mi rekla da slobodno radim. Osim što je zabranila odnose. Nije niti spomenula da je mjesto nezgodno, već sam ja to čitajući zaključila 🤦♀️😂
Problem je jer mi je rekla da ne trebam mirovati, da samo ne nosim teško i ne saginjem se previše. Ostale aktivnosti mi rekla da slobodno radim. Osim što je zabranila odnose. Nije niti spomenula da je mjesto nezgodno, već sam ja to čitajući zaključila 🤦♀️😂
Aaaa sveti google 😂
Neznam salu na stranu meni to isto pari malo nezgodno misto, koliko sam svatila bolje da je ispod ploda nego povise jer moze povuc plod, narocito u manjoj trudnoci.
Ali ako imas povjerenja u doktora,opusti se i u lagano sve.
Meni su na hitnoj rekli strogo mirovanje, moja mi nista nije rekla ( doduse jos nisan bila u nje) al nekako imam filing da "bezveze" lezim.
Veselim se svakom dizanju na wc jer sam bas ozbiljno svatila strogo mirovanje.
💞girl💞
Ja sam se isto malo prije probudila. Gledam film, a dečko nam radi doručak ❤️… Ovo izležavanje je nešto najbolje ikad…
Zasad mi nije muka, pa se nadam da ću ovog puta i nešto konkurento prizalogajiti, a da ću u tome uživati 😁
Vidiš meni baš fali šetanje, vani je malo prohladno i baš bi mi godio tak svježi zrak. Mene izludi ovo mirovanje i ležanje. Ali što se mora mora se 😊 Sve za naše bebice 💖
Vrapčić, izležavanje mi paše nakon radnog tjedna. Zapravo, jako rijetko to činim pa mi je gušt. Inače sam lagana hiperaktivka, i volim se kretati. Bavila sam se trčanjem do trenutka kad sam saznala da sam trudna. Sada prakticiram dugačke šetnje.
Nakon današnjeg izležavanja, potegla sam u šetnji sa pesicom jedno 8km. To je bilo oko 2h hoda.
Obožavam trčanje, šetnje, planinarenje i kretanje ❤️
Curka je ❤
Aaaa sveti google 😂
Neznam salu na stranu meni to isto pari malo nezgodno misto, koliko sam svatila bolje da je ispod ploda nego povise jer moze povuc plod, narocito u manjoj trudnoci.
Ali ako imas povjerenja u doktora,opusti se i u lagano sve.
Meni su na hitnoj rekli strogo mirovanje, moja mi nista nije rekla ( doduse jos nisan bila u nje) al nekako imam filing da "bezveze" lezim.
Veselim se svakom dizanju na wc jer sam bas ozbiljno svatila strogo mirovanje.
Ne znam što bih mislila iskreno. Mirovati strogo ne mogu jer mi muž radi na terenu i doma je dva puta tjedno, a bake ne žive u istom mjestu kao mi pa jednostavno sve pada na mene. Jesam zakočila, pa nosim jednu perilicu rublja za razgrnuti po tri puta, a ne više odjednom, usisavanje ostavljam njemu kada dođe i ne kupujem veliku spizu da ju ne moram nositi. Uglavnom manje se umaram ali nije to strogo mirovanje
Sortiraj odgovore
Najstariji