LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    24. Studeni 2019. 20:05

Super sta vec znate da imate pisulince 🙂🙂 
    Za piskiti po noci ja sam isla stalno na pocetku. A sada 1-2 puta. Ali bas malo pijem 😭😭😭i nikako se namucit da pocnem vise piti

yvette
    24. Studeni 2019. 20:13

Hvala svima, tiky cestitam na muskicu 😘 Kako se osjecas, jesi li imala neki osjecaj u vezi spola. Ja jesam, ali me prevario.
    Lordy pokusala sam s kineskim, kaze curica 😂
    A gle, sansa im je da pogode 50:50, nekom su morali 😀

Vrapčić123
    24. Studeni 2019. 20:18

Alisanazemlji

Vrapcic123

Alisanazemlji

Ja sam se isto malo prije probudila. Gledam film, a dečko nam radi doručak ❤️… Ovo izležavanje je nešto najbolje ikad…
    Zasad mi nije muka, pa se nadam da ću ovog puta i nešto konkurento prizalogajiti, a da ću u tome uživati 😁

Vidiš meni baš fali šetanje, vani je malo prohladno i baš bi mi godio tak svježi zrak. Mene izludi ovo mirovanje i ležanje. Ali što se mora mora se 😊 Sve za naše bebice 💖
    Vrapčić, izležavanje mi paše nakon radnog tjedna. Zapravo, jako rijetko to činim pa mi je gušt. Inače sam lagana hiperaktivka, i volim se kretati. Bavila sam se trčanjem do trenutka kad sam saznala da sam trudna. Sada prakticiram dugačke šetnje.
    Nakon današnjeg izležavanja, potegla sam u šetnji sa pesicom jedno 8km. To je bilo oko 2h hoda.
    Obožavam trčanje, šetnje, planinarenje i kretanje ❤️

Aaa, pomislih da i ti moraš strogo mirovati. Onda sve ok, samo odmaraj ❤️❤️❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    24. Studeni 2019. 20:19

yvette

Vecer svima, nije me bilo nekoliko dana. Gotov nam je bifty i imamo decka 💙

Čestitam na dečkiću  od 💙

Zaraa
    24. Studeni 2019. 20:24

Cure mene malo boli livi jajnik, al vec 15ak minuti i ne pusta, odma se plasim... 😐

💞girl💞

sierrav
    24. Studeni 2019. 20:30

yvette

Vecer svima, nije me bilo nekoliko dana. Gotov nam je bifty i imamo decka 💙

Ajmeeeee😍💙💙superrr,mogu mislit koji je filing kada sve dođe ok i jos spol😊

Amelie 1
    24. Studeni 2019. 20:34

Alisanazemlji hvala!
    yvette cestitam ti!!! 😊

Vrapčić123
    24. Studeni 2019. 20:55

Zaraa

Cure mene malo boli livi jajnik, al vec 15ak minuti i ne pusta, odma se plasim… 😐

Zara jel se smirilo? 

Zaraa
    24. Studeni 2019. 20:56

Vrapcic123

Zaraa

Cure mene malo boli livi jajnik, al vec 15ak minuti i ne pusta, odma se plasim… 😐

Zara jel se smirilo?

Je, cim sam se okrenila na drugi bok prestalo. Hm
    Izludit ce me ovo 😂 bas san postala paranoicna

💞girl💞

🌼TiKi🌼
    24. Studeni 2019. 20:57

Yvette, cestitam ti! 💙
    Da ti iskreno kazem, mislila sam da je cura, s obzirom na one grozne mucnine i katastrofalan ten, ali eto, malac me je iznenadio, neka je samo ziv i zdrav 🥰. Mi jos cekamo rezultate Nifty-a, nadamo se da je sve u redu da se napokon mogu malo opustiti i docekati to drugo tromjesecje mirna. 

Sto se tice piskenja po noci, meni je od 9. do 12.tj bilo po 5 puta tokom noci, nikako se nisam mogla naspavati, a sad se smanjilo na najvise tri. Sad idem cesce po danu. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.