Yvette, cestitam ti! 💙
Da ti iskreno kazem, mislila sam da je cura, s obzirom na one grozne mucnine i katastrofalan ten, ali eto, malac me je iznenadio, neka je samo ziv i zdrav 🥰. Mi jos cekamo rezultate Nifty-a, nadamo se da je sve u redu da se napokon mogu malo opustiti i docekati to drugo tromjesecje mirna.
Sto se tice piskenja po noci, meni je od 9. do 12.tj bilo po 5 puta tokom noci, nikako se nisam mogla naspavati, a sad se smanjilo na najvise tri. Sad idem cesce po danu.
Koliko pijes tekucine u danu?
Ja se natjeram litru i pol i ovo ostalo kroz hranu.
Vecer svima, nije me bilo nekoliko dana. Gotov nam je bifty i imamo decka 💙
Cestitke od ❤
Anja🌸🌸
Sierrav do dvije litre, i to se tjeram jer sam prije znala biti na pola litre cijeli dan. Sad imam neku blagu urinarnu infekciju pa i zbog toga nastojim piti sto vise tekucine.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure mene malo boli livi jajnik, al vec 15ak minuti i ne pusta, odma se plasim… 😐
Zara jel se smirilo?
Je, cim sam se okrenila na drugi bok prestalo. Hm
Izludit ce me ovo 😂 bas san postala paranoicna
Super. Drago mi je da je stalo. 👍👍👍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic123 je fala Bogu, vec san pocela panicarit, odma umisljam evo sad ce izljev 😐
Jeli iko zna do kada se koristi utrogestan, stvarno mi je vise dosadio 😏
💞girl💞
Zaraa ovisi, netko cak do kraja koristi. Ovisi o postojanju hematoma, velicini istih, krvarenju. Ja nemam nista od toga, a koristit cu ga sigurno do 16.tj.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Zaraa to je razlicito kod svake. Meni su rekli do 12tt i onda da jedan tjedan (do13tt) postepeno smanjujem i prestanem s utrogestanom skroz. Ja sam ova 3 dana ga smanjila na 2x dnevno, a od sutra cu samo 1x dnevno i tako do cetvrtka i to je to. Citala sam na drugim forumima da ga trudnice koriste do 20tt, a neke i do poroda. Ali eto od 12tt sama posteljica proizvodi progesteron, pa se smatra da vise nije potreban.
Vecer svima, nije me bilo nekoliko dana. Gotov nam je bifty i imamo decka 💙
Čestitam :-)
Nadam se i da je test dobrih rezultata!
Isuse ja budna koda je 3:45 popodne, uzas.
Totalno san zaminila noc i dan 😪😫😴
💞girl💞
Jedva čekam kad će Božić da kažem svojima napokon da i mene mama krene mazit malo i tetošit 😄
Koliko si trudna, mi isto čekamo Božić da kažemo svojima??
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji