Cure, ja s pregleda. Prvog.
Koliko informacija!
Sluzbeno 7+5, i sve je super!
Iduci tjedan na vadjenje krvi,urina.
Ali rastemo kako bi trebali :-) :-)Ana 05, jako mi je drago radi tebe❤️ i što si odlučila biti strpljiva i otići malo kasnije na prvi pregled..
Negdje sam čitala da je preporučljivo prvi pregled napraviti između 10 i 12 tjedna, jer u ranijim tjednima može biti svačega… U kasnijim tjednima su razočaranja manja..
Nekako sam od pocetka sama sa sobom dogovorila da, obzirom da je zaista sve ok do sad, idem onako kako doktorica kaze :-)
Ja imam kontrolu 26.11 jako sam nestrpljiva tada cu imat 7 tjedna jako me zanima dali je sve ok i nestrpljiva sam sise me bole na dodir ka pazduhu stomak kao da trebam dobiti jeli to sve normalno?❤️Zabrinuta sam
Ja sam baš zabrinuta, koliko god se trudim da imam dobar osjećaj, nemam. Mučnine su mi prije dva dana skroz prestale, a grudi me nekako sve manje i manje bole, iako bol nije još skroz prestala. Bojim se danešto nije dobro.
Uf cure moje, koliko loših inf. čim ustanem. Držim palčeve svima i puno dobrih vibra, jer izgleda u prvom tromjesečju ništa nije sigurno 🙄. Najradije bih zaspala i probudila se tamo negdje oko 15-og tjedna.
Ja sam baš zabrinuta, koliko god se trudim da imam dobar osjećaj, nemam. Mučnine su mi prije dva dana skroz prestale, a grudi me nekako sve manje i manje bole, iako bol nije još skroz prestala. Bojim se danešto nije dobro.
Meni su mucnine prestale u 8 tt, a grudi isto tako, na dane nepostojece pa buknu pa opet splasnu i u krug. Nemas se zasto zabrinjavati. Ja nekako mislim da prestanak mucnine ne moze biti simptom niceg, sve da nam beta hcg i pada ne moze bas pasti tako naglo da bi odjednom prestali svi trudnicki simptomi. Sto se tice mucnina nismo svi isti i hvala Bogu da nam ne traju svima do kraja 1.tromjesecja nego produ i ranije.
Cure moje, hvala na svakoj rici potpore, znaci mi puno.
Evo lezin, ne mrdan, okrecem se na kaucu ko invalid. Straj me iti ic na wc. Fala Bogu krvarenja nema.
Al bas jutros me uvatilo na wc nakon 5 dana, i to jedva. Mislin se pa di bas sad. Ali prizivila san.
Osjecan se odlicno, iman osjecaj da lezin bezveze. Zivim za 10.12 kad ulazim u 12 tj (naravno molim Boga da dodem so njega) jos 4 tj, 4 duuuga tjedna al virujen u svoju mrvicu.
Kako ste vi danas?
Cestitam na pregledima curama koje su danas bile ❤
💞girl💞
Bebac zao mi je zbog stresa s doktorima i vadjenjem krvi, ali vidis kako ti kuci imas malo hrabrog djecaka. Srce drago, kako je on jak. Ja isto mrzim igle, iako sam i sama u medicinskoj struci, opet mi je zao mojih pacijenata 😕
Cure moje, hvala na svakoj rici potpore, znaci mi puno.
Evo lezin, ne mrdan, okrecem se na kaucu ko invalid. Straj me iti ic na wc. Fala Bogu krvarenja nema.
Al bas jutros me uvatilo na wc nakon 5 dana, i to jedva. Mislin se pa di bas sad. Ali prizivila san.
Osjecan se odlicno, iman osjecaj da lezin bezveze. Zivim za 10.12 kad ulazim u 12 tj (naravno molim Boga da dodem so njega) jos 4 tj, 4 duuuga tjedna al virujen u svoju mrvicu.
Kako ste vi danas?
Cestitam na pregledima curama koje su danas bile ❤
Hihi tako i ja razmisljam o boze da hoce doc taj 3.12 i 12 tjedan😂
Drzi se i miruj,ja sam cijeli dan u krevetu zbog moguce iste situacije,dignem se pipi kaki i rigati,da hoce otic taj hematom i ovo povracanje😔
Sortiraj odgovore
Najstariji