LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bezzo1991
    15. Studeni 2019. 10:55

Cure, držite se. Uvijek postoji sansa da nije najgori scenarij, ali ako i je, oboruzajte se snagom i strpljenjem, bliznjima. Isplačite se, izvristite, stagod vam pomaze i krenite dalje. Najgore je odustat i prepustit se strahovima.
    Ostale cure, vidim da većina već koristi prenatale. Ja pijem samo Solgarovu folnu, ali nikakve vitamine, a buduci da uzasno malo i lose jedem zadnje vrijeme zbog mucnina, koje biste mi preporucili? Jer ginekolog mi je samo za folnu rekao. I da. Od jucer imam novi simptom; metalan (krvavi) okus u ustima.

mimoza
    15. Studeni 2019. 10:59

Dobro jutro cure, iako izgleda da nije bas dobro 😢 danas sve neke lose vijesti. Zaraa, Dandy, Zabrinuta iako vam ne mozemo puno pomoci, uz vas smo 😕
    Bezzo taj metalni okus u ustima ja imam od pocetka trudnoce i kad su mi nestajali simptomi po par dan, on je uvijek bio prisutan i bas govorim muzu, dok god imam ovaj odvratni okus, znam da sam trudna

15. Studeni 2019. 11:00

Bezzo1991

Cure, držite se. Uvijek postoji sansa da nije najgori scenarij, ali ako i je, oboruzajte se snagom i strpljenjem, bliznjima. Isplačite se, izvristite, stagod vam pomaze i krenite dalje. Najgore je odustat i prepustit se strahovima.
    Ostale cure, vidim da većina već koristi prenatale. Ja pijem samo Solgarovu folnu, ali nikakve vitamine, a buduci da uzasno malo i lose jedem zadnje vrijeme zbog mucnina, koje biste mi preporucili? Jer ginekolog mi je samo za folnu rekao. I da. Od jucer imam novi simptom; metalan (krvavi) okus u ustima.

Ja pijem Elevit. Nema osjećaj težine od njega, super mi je. Ne potiče mi glad

Bezzo1991
    15. Studeni 2019. 11:02

mimoza

Dobro jutro cure, iako izgleda da nije bas dobro 😢 danas sve neke lose vijesti. Zaraa, Dandy, Zabrinutaiako vam ne mozemo puno pomoci, uz vas smo 😕
    Bezzo taj metalni okus u ustima ja imam od pocetka trudnoce i kad su mi nestajali simptomi po par dan, on je uvijek bio prisutan i bas govorim muzu, dok god imam ovaj odvratni okus, znam da sam trudna

Hahah daa, bas je odvratan, ujutro pogotovo i kad se vode napijem bas ga osjetim svugdje; i u nosu i ustima. Ako je to znak da je sve ok, neka ga onda. 😀 Idem ga sad prekrit Čokolinom 🤗

Bezzo1991
    15. Studeni 2019. 11:04

mrvičak

Bezzo1991

Elevit Pronatal ili drugi neki? Vidim da ih vise vrsta ima. U njemu ima i folne i svega, jel? Taman imam jos dvije tabletice Solgara pa bi otisla kupit da imam preko vikenda.

Alisanazemlji
    15. Studeni 2019. 11:06

Ja pijem prenatal omega 3 plus od Almagee. I moja ginićka mi ga je preporučila nakon što sam ga počela piti na svoju ruku. 
    Ja sam  i prije trudnoće pila fertilup, proizvod  bogat folnom kiselinom, tako da sam oko 5 mjeseci dodatno opskrbljena folnom...

Curka je ❤

15. Studeni 2019. 11:06

Bezzo1991

mrvičak

Bezzo1991

Elevit Pronatal ili drugi neki? Vidim da ih vise vrsta ima. U njemu ima i folne i svega, jel? Taman imam jos dvije tabletice Solgara pa bi otisla kupit da imam preko vikenda.

da, taj! Ima folne, ali nema omege, pa sam ju posebno kupila

Bezzo1991
    15. Studeni 2019. 11:11

Hvala vam, idem vidit sta imaju od toga u nasoj JEDINOJ apoteci pa cu uzet nesto od ta dva da se vitamiziram malo.

Vrapčić123
    15. Studeni 2019. 11:13

Zara, DandyCandy i Zabrinuta žao mi je zbog šokova koje ste doživjele.... Iskreno jedva čekam da sve ovdje dođemo do tog 2.tromjesječja... Mislim da ćemo se ipako sve bar mrvicu opustiti... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    15. Studeni 2019. 11:25

Ajme zenice bas sam zalosna sa takvim jutarnjim vijestima... Ni nase nisu lijepe ali ne sta se tice trudnoce nego maloga...
    Znaci uzas ...
    Temp od proslog petka.u pon su isli kod ped kaze nije nista neka inhaliramo i da vadi krv. U utorak smo isli vaditi, cijela ceremonija jer je mali htio iz vene a ne iz prsta na kraju mu pikali 2 prsta jer njemu krv iz prsti ne ide. Trauma samo takva. Krv ok crp5 
    Tem i dalje...
    Jucer isao opet kod ped. Opet nije mu nista. 
    Danas isli privatno vaditi ,i usput vadili kontrolno za boreliozu. 
    Ali..
    Dodemo, da rukicu bez da pisne i med. Sestra fula venu 😭a ta ista mu je lani 2x vadila iz vene bez problema. 
    Poslali nas dole cekati kod dr red da on izvadi. Cekali sat vremena,malom nismo ni rekli sta ga opet ceka..
    Stavvio ga dr na krevet da legne, mali nije vvise htio dat ruku( normalno) ali dao je . Ovaj nacilja, a mali pocne samo molit nemojtee me vise,nemojte molim vaaas...napunio je jednu bocu i kad je stavljao drugu je pomaknuo iglu i jedva par kapi iscurilo za crp...al hvala bogu uspili su bez da ga i po 3x bodu. Kad je maknuo iglu,vena je prsnula i slap krvi je izletio...ako se onda nisam srusila neznam kad cu... A on cijelo vrijeme moli nemojte me vise,ja sam skoro pocela plakat i muz isto a moramo njega tjesiti...
    Bio je jako hrabar sunce drago a mene je to bas potreslo. Uff
    Ugl dr ga poslusa iz prve kaze bronhitis, cekali nalaz crp ispod 5 nije za antb. Ali ako skoci temp da idemo na pedijatriju...
    DanD definitivno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.