Vrapcic ne znam jeli pise na uzv, ja sam sama pitala doktora kakva je situacija s obzirom da su mi na hitnoj rekli da sam uloziva za vrsak i onda je napravio vaginalni uzv i rekao da je sve uredno i da je 4 cm.
Ja sam planirala jutros ogtt ali cu sutra. Moj ginekolog radi od 7, barem tako stoji na vratima. Na kraju nikog nije bilo do 8i20 tako kada sam uzela uputnicu vec je bilo kasno. A nisam ni znala da treba i urin.
Jeli se za ogtt vadi krv iz prsta ili iz zile. Meni strasno smeta i boli me jagodica kad diraju prste 😏
Trudy hvala 🥰 leti vrijeme sada 😊
Mokavica, Bebac sretno na pregledima.
Ja sam citala o tim kremicama za bradavice i kupila si muti mam komprese i njihovu kremu. Je li neko to mozda koristio? Naletila sam na puno pozitivnih komentara. Ovih dana planiram kupiti aventovu rucnu izdajalicu. Ja pripremam polako vecinu stvari.
Vrapcic sad sam isla gledati svoj nalaz i pise samo Cervix 53mm, nema neke posebne oznake.
Yvette krv iz zile se vadi.
Cinnamon, baš kad sam bila u tjednima kao i ti sad me mučila jako ta utrnulost ruku, stalno bi se po noći budila sa cijelom rukom utrnutom i baš mi je bio ružan osjećaj. Ali evo sad više kao da toga nema, ne sjećam se kad mi je zadnji put bilo. Tako da ni ne znam od čega to točno
BlackLioness, kako sam krenula na ove vježbe za trudnice obavezno pri kraju radimo Kegelove, u ležećem položaju sa savinutim nogama, udahnemo duboko i kroz izdisaj od 6 sekundi guramo zdjelicu prema podu (tako da ne bude one rupe ispod leđa) i stišćemo taj neki mišić kao da želiš zadržati da se ne upiškiš. Tako je ona nama objasnila nemam pojma dal radim dobro al trudim se
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Snoopy, jesi se probala možda naručiti za tečaj u Domu zdravlja?
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Kaktusica uh, visoka temperatura, glavno da je bolje i zelim mu da cim prije ozdravi
Ja idem tu ispred kuce u kratku setnjicu, uzivajte mi i javite lijepe vijesti
💙
Super, draze mi je da je iz zile 👍🏻
Mimoza bravo, ja jos nisam krenula ozbiljno s kupovinom. Za sada imam kolica, monitor i torbu za prematanje. Zlo mi je kada vidim koliko toga ima. Jos renoviramo stan tako da nemam ni gdje sa stvarima. Osim toga, moram i namjestaj kupovati. Bit ce posla.
I evo vam da se malo nasmijete
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/12-urnebesnih-gifova-koji-savrseno-opisuju-drugo-tromjesecje-trudnoce-11201?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=11201&utm_campaign=Klokanica+Facebook+status
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
hvala ti Nikita, lakše je kad čuješ nečije slično/isto ok iskustvo :)
gifovi su prejaki :)
Sortiraj odgovore
Najstariji