LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    05. Ožujak 2020. 10:20

Vrapcic ne znam jeli pise na uzv, ja sam sama pitala doktora kakva je situacija s obzirom da su mi na hitnoj rekli da sam uloziva za vrsak i onda je napravio vaginalni uzv i rekao da je sve uredno i da je 4 cm.
    Ja sam planirala jutros ogtt ali cu sutra. Moj ginekolog radi od 7, barem tako stoji na vratima. Na kraju nikog nije bilo do 8i20 tako kada sam uzela uputnicu vec je bilo kasno. A nisam ni znala da treba i urin. 
    Jeli se za ogtt vadi krv iz prsta ili iz zile. Meni strasno smeta i boli me jagodica kad diraju prste 😏

mimoza
    05. Ožujak 2020. 10:23

Trudy hvala 🥰 leti vrijeme sada 😊
    Mokavica, Bebac sretno na pregledima. 
    Ja sam citala o tim kremicama za bradavice i kupila si muti mam komprese i njihovu kremu. Je li neko to mozda koristio? Naletila sam na puno pozitivnih komentara. Ovih dana planiram kupiti aventovu rucnu izdajalicu. Ja pripremam polako vecinu stvari.

mimoza
    05. Ožujak 2020. 10:27

Vrapcic sad sam isla gledati svoj nalaz i pise samo Cervix 53mm, nema neke posebne oznake. 
    Yvette krv iz zile se vadi. 

Vucica
    05. Ožujak 2020. 10:29

Yvette iz zile vade, ja sam bila nedavno 3 puta vade krv. 

Nikita206
    05. Ožujak 2020. 10:32

Cinnamon, baš kad sam bila u tjednima kao i ti sad me mučila jako ta utrnulost ruku, stalno bi se po noći budila sa cijelom rukom utrnutom i baš mi je bio ružan osjećaj. Ali evo sad više kao da toga nema, ne sjećam se kad mi je zadnji put bilo. Tako da ni ne znam od čega to točno 
    BlackLioness, kako sam krenula na ove vježbe za trudnice obavezno pri kraju radimo Kegelove, u ležećem položaju sa savinutim nogama, udahnemo duboko i kroz izdisaj od 6 sekundi guramo zdjelicu prema podu (tako da ne bude one rupe ispod leđa) i stišćemo taj neki mišić kao da želiš zadržati da se ne upiškiš. Tako je ona nama objasnila  nemam pojma dal radim dobro al trudim se 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Nikita206
    05. Ožujak 2020. 10:34

Snoopy, jesi se probala možda naručiti za tečaj u Domu zdravlja? 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Rose1
    05. Ožujak 2020. 10:39

Kaktusica uh, visoka temperatura, glavno da je bolje i zelim mu da cim prije ozdravi
    Ja idem tu ispred kuce u kratku setnjicu, uzivajte mi i javite lijepe vijesti

💙

yvette
    05. Ožujak 2020. 10:39

Super, draze mi je da je iz zile 👍🏻 
    Mimoza bravo, ja jos nisam krenula ozbiljno s kupovinom. Za sada imam kolica, monitor i torbu za prematanje. Zlo mi je kada vidim koliko toga ima. Jos renoviramo stan tako da nemam ni gdje sa stvarima. Osim toga, moram i namjestaj kupovati. Bit ce posla.

Nikita206
    05. Ožujak 2020. 10:42

I evo vam da se malo nasmijete 

https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/12-urnebesnih-gifova-koji-savrseno-opisuju-drugo-tromjesecje-trudnoce-11201?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=11201&utm_campaign=Klokanica+Facebook+status

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Cinammon
    05. Ožujak 2020. 10:45

hvala ti Nikita, lakše je kad čuješ nečije slično/isto ok iskustvo :)
    gifovi su prejaki :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.