LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    03. Ožujak 2020. 20:31

Bebac hvala draga, tako će točno i moja u jaslice. U 9 mjesecu...
    Danijela evo baš mi je sad ta kontrakcija bila upravo, stvrdne se trbuh onako nekako neprirodno, trbuh izgleda čudno, meni recimo zna biti pri dnu, ispod pupka, onak se nekako zgrči sve, nije bol neka, ali je neugodno, primirim se kad se to dogodi i onda se i te kontrakcije primire. No uglavnom dođu iz vedra neba 🙄

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    03. Ožujak 2020. 20:38

Ivcy meni je u prvoj trudnoci bila posteljica naprijed ali sam bas osjetila dobro pokrete i udarce, pogotovo pred kraj. Sad ni ne znam u kakvom je polozaju, nisam ni pitala. Ja se sva ukocim od straha na.pregledu i zaboravim na sve. Ionako srece muza svako malo u sali pa bi mu valjda rekao da nesto nije ok. 

03. Ožujak 2020. 20:39

DanijelaBB

mrvičak

Vrapcic123

Pozdravcurke!Evo nas s pregleda, sve je ok hvala Bogu! Mi smo danas 23+5, a rekao je doktor da je po gramaži za 26.tjedana, komentirao je da već sada ima duge noge 😍 892 grama je teška, zabila je glavu negdje i nikako se nije dala slikati. 🙊 Tako da prvi put sada nismo dobili sličicu lica 😊 Uf, lakše dišem kada znam da je sve ok … I da, evo da znate sve, rekao mi je da bih je od sada trebala osjećati svaki dan, nije bitno dva ili osam puta, bitno da se javi, jer je sada već krupnija i trebala bih je osjetiti od sada pa na dalje. ❤️❤️❤️

Super za divne vijesti ❤️🎉
    Jesi pitala za bh kontrakcije? Koliko ih ti često imaš u danu. Ja sma danas sveukupno tri jače imala i do na području pupka nadesno, a ove ostale su slabije i to skroz nisko pored ruba gaćica gdje je trbuh sam os smebe tvrđi pa ne idem toliko za tim ali ih ipak osjetim kao navalu menstrualne boli.
    Mrvičak, Vrapcic recite mi..ja još nisan definirala te bh kontrakcije, alsad kad si spomenula menstrualnu bol to san osjetila..jel to taj osjećaj ili

A jače mi skroz stvrdnu trbuh, samo na jednom dijelu, čak se pojavi izbočina na tom mjestu i kratko to traje, ne bi trebale boliti ali znaju biti neugodne, kao što su meni. Osjećaj zatezanja je prisutan.
    A lakše su mi te kao menstrualni bolovi, tj nisam sigurna jesu li i to bh kontrakcije jer me ne boli stalno kao npr u 19.tjednu već na mahove. 

Žuža
    03. Ožujak 2020. 20:47

Mrvicak tak se i ja uopce ne sjecam da su mi u prvoj trudnoci tako rano pocele te kontrakcije. Tek pred kraj. Sada od 20.tt.
    Danijela ja nisam primjetila izvana, meni je onako osjecaj kao da mi je netko napuhao balon u stomaku i taj balon nema mjesta i onda se samo kao ispuse i to je to. Bude onako skroz nisko dolje ili na podrucju oko pupka. 

Amelie 1
    03. Ožujak 2020. 20:50

Vrapcic čestitam ti od srca na uspješnom pregledu!!! 
    Curka manekenka💕

Žuža
    03. Ožujak 2020. 20:52

Inace, ovaj lilypie ima neku cudnu racunicu. meni je do poroda jos 98 dana ravno, a ovdje pise 128 dana 🤔 
    E Mrvicak jel ti moras ici cesce na preglede radi te posteljice? Ja idem normalno na svaka 4tj. 

mimoza
    03. Ožujak 2020. 21:09

Zuza tak je i meni lilypie krivo racunao, pa sam ga ponovo postavila i poceo je normalno racunati dane. Eto probaj i ti

Vrapčić123
    03. Ožujak 2020. 21:20

Mrvičak moj idući pregled će biti 31.3. pa kada stigneš ubaci me pliz. 😘

Vrapčić123
    03. Ožujak 2020. 21:22

Daisy hvala ti ❤️💙

03. Ožujak 2020. 21:28

Žuža

Inace, ovaj lilypie ima neku cudnu racunicu. meni je do poroda jos 98 dana ravno, a ovdje pise 128 dana 🤔
    E Mrvicak jel ti moras ici cesce na preglede radi te posteljice? Ja idem normalno na svaka 4tj.

Za sada ne, idem svako 4 tjedna 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.