LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alisanazemlji
    03. Ožujak 2020. 22:38

Kako je vama po tom pogledu? 

Curka je ❤

Vrapčić123
    03. Ožujak 2020. 22:42

Mila, Trancie hvala vam curke 😍😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Alisanazemlji
    03. Ožujak 2020. 22:46

Dora4

Vrapcicodlicne vijesti, jako mi je drago za pregled i da Gretica tako lijepo napreduje!! 🥰💗🥰💗🥰
    Hvala za info oko bh kontrakcija, lakse mi je sad!
    Tranice, ja stvarno imam trudnicki mozak, citala sam svasta bas na sluzbenim stranicama i skroz sve zaboravila..znaci sa 3.klincem( ili blizancima) se moze ic na pola radnog vremena bez obzira sto su djeca skroz zdrava i sve uredno? Nesto sam valjda pomijesala, mislila sam da je to samo za roditelje djece s nekim poteskocama u razvoju..
    Alisa draga, stvarno nisam sigurna sto se smije, a sto ne osim Lekadola i njega mozes 4g dnevno, ali ako ti Lupocet ne pomaze, nece ni Lekadol vjerovatno..nazovi hitnu i pitaj, ja sam znala nazvat kad mi je tako neka situacija i uvijek su bili normalni i dali savjet! Znala sam cak cimnut i neku dezurnu ljekarnu! Aha tipkam i vidim da cure kazu da mozes! 💪🏼 ja sam prosli ponedjeljak bila kod zubarke jer mi se za vikend jako upalili desni, (inace su mi cesto krvarili), na kraju sam i jedan karijes imala, dala mi je malo lokalne, rekla da se moze i da ne utjece na bebe sto posto! Spasila sam se nakon odlaska k njoj + pocela ribat zube paradontax-om!! Fenomenalna pasta, ne krvari mi vise skoro uopce, prije puna usta krvi svako pranje!

Dora, hvala ti na savjetima.😘
    Sutra u rano ujutro sam kod zubarice. 
    U slučaju karijesa i popravka, naravno da ću zatražiti lokalnu. Znam da je bezopasna za bebu. 
    Iskreno se nadam da neću morati biti na antibioticima. Znam da ima i onih koji su bezopasni za trudnice, ali svejedno... 
    I ja koristim paradontax. Zadovoljna sam pastom iako je groznog okusa 😬☺️

Curka je ❤

• CurlySue
    03. Ožujak 2020. 22:49

Alisanazemlji

Kako je vama po tom pogledu?

Meni do 19 tt nije bilo gotovo niceg vidljivog, niti na vagi, niti u trbuhu i onda samo najednom iskocilo, preko noci, kila po tjednu 😂🙈 sad je vec pravi trbuscic (vidim da smo razlika par dana) 

yvette
    03. Ožujak 2020. 22:56

Alisa joj zao mi je zub. Ja imam jednu tempiranu bombu u ustima, sestica koja je pukla i ostao joj korjen. Mislim da cu trebati u kirurga, ali trenutno ne smijem snimati, a nakon operacije zuba ide antibiotik pa cekam dok rodim. Osim ako se ne upali, onda cu morati antibiotik. Sto se tice Brufena, i ja sam cula da moze do zadnjeg tromjesecja.
    Ja sam se veceras posvadala s muzem pa me uhvatila migrena. Popila sam Lupocet, ni nemam u sebe nista drugo.
    Vidim pisete o Netflixu, mi smo ga placali oko godinu dana. Bio nam je na kraju nesto slabiji signal interneta u sobi pa smo imali problema. Onda smo ga otkazali. Sad zivimo s njegovima dok adaptiramo stan i kupili smo eksterni hard disk na kojem imamo hrpu downloadanih filmova i serija. Upravo gledam Kucanice. Ovo mi je jos bolja varijanta od Netflixa.

Vrapčić123
    03. Ožujak 2020. 22:59

Curke što se kila tiče, danas sam razgovarala sa sestrom od svog doktora i rekla je da se početna kilaža računa od vaše početne kilaže, dakle ona kilaža s koliko ste ostale trudne, a ne ona kilaža ako ste ju gubile od povraćanja i mučnina u prvom tromjesečju. Znam da smo to neki dan spominjale, pa nismo znale što se prati kao početna kilaža. 

Vrapčić123
    03. Ožujak 2020. 23:00

Omg kako sam ovo zbrda zdola napisala 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Fluffy
    03. Ožujak 2020. 23:04

Alisa, nadam se da ces u miru zaspati bez bolova. Sto se tice trbuha, i moj je ogroman 🤭 Nekidan sam gledala sliku prijateljice u 7.mjesecu trudnoce kad je bila, imala je manji nego moj sad. Al mislim da pred kraj opet to sve vise manje dode na isto svima. Ja vec podosta i osjecam bebu, i to ima dobra dva tjedna...prva mi je trudnoca i posteljica je sprijeda. Iskreno, po pricama sta sam slusala, nisam ocekivala ista prije 22.tjedna da cu osjetiti. Tako da je to sve individualno. Ako je secer dobar i doktor kaze da je sve ok, nema razloga za brigu 😀 

Dora4
    04. Ožujak 2020. 01:50

Evo mene zombija 😅 jel bar xmya na drugom kraju svijeta ovdje? 🦉
    Eovyn draga jel uzimas kakav magnezij il nesto? Meni cesto trnu ruke, ali to je uvijek tijekom noci i najvise pred jutro, to vucem jos debelo prije trudnoce, od vratne kraljeznice to ide, ako te ima tko malo izmasitat da ti popusti pritisak gore u vratu..ni Mg mi nije pomogao po tom pitanju, al me bar spasi da od grceva u listovima (nogama) 
    Alisa da, okus je specifican i treba se naviknut, pogotovo jer sam zadnje vrijeme koristila onaj sigmal s kokosom, ajme koji krasan svjezi osjecaj i miris prefin, al jezi ga, sad je ovaj zdravstveni dio oralne higijene u fokusu..
    Aaaa idem probat zaspat, al mislim da nista od toga, a djecica se tako lijepo igraju da na svakom boku nekom smetam, a od okretanja krenu kontrakcijice, ma milina!! 🤗🤩 skoro pa blazeno stanje!!! 🤣😋
    Lijepa stvar nocnih budjenja je sto mi bivse cimerice iz bolnice, ove koje su rodile salju fotkice djece, totalno se rastapam i jedva cekam svoje prascice 💙💜

Dora4
    04. Ožujak 2020. 01:53

* zmya
    Fluffy cesitam na uspjesnoj polovici trudnoce draga 🥰🥳🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.