LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    29. Veljača 2020. 09:56

Dora4

Hvala vam mokvica, rose, ancy, bebac, indy, mrvičak, anavo mimoza, AlisaAncybas lijepo, nisam vec duze vrijeme cula Mateo, bebaci ti Mikele 💙💙
    Bas ste prethodnih stranica sve napisale puno lijepih imena, svidja mi se jer ima nekih kojih se nisam ni sjetila, haha sad je izbor jos i veci, voljela bih da se nekako slazu musko i zensko ime i da pasu uz prezime i da imaju lijepo znacenje (ne nuzno znacenje grcko il ne znam kakvo nego meni i muzu da se zbog neceg/mekog bas svidja)! Mislim da nam uopce nece biti problem dogovor ako se ijednom neko ime bas jace svidi, samo da se konacno odlucimo! Zasad su Bebo i BebaKaktusicajel smijes mozda poduplat dozu par dana dok se ne napunis/obnovis zalihe organizma magnezijem?
    Leoniemozes do 28tt bez problema, a vjerovatno i kasnije (pise da se radi od 24-28, ali cesto se napravi i prije pa tako vjerovatno i kasnije, samo mi jos nismo dogurale do tih tjedana pa ti nema tko javit da je i to okej)..da se mozda javis svojoj opcoj praksi (napomeni da si trudna) i pitas sto jos mozes da ti se ne zahukta sad preko vikenda, ako mozes doc do nje..obicno svaki dom zdravlja ima dezurne jedinice pa zovi, nemoj sad hodat okolo il na hitnu da ne poberes nesto jace!
    Alisa, da znas da mi se sve vise svidja ideja o nekom zajednickom okupljanju premda vidim da nece biti izvediva dok sam trudna, ali tko zna, mozda na jesen pa nam se i bebice upoznaju! :)
    Cuvaj se, odmah trpaj limun, med i sve ove narodne recepte, ali isto se javi dr. u pon ako vidis da se ne smanjuje.
    Nadan se da ce vam ic na bolje curke :*

Ja sam svakako za zajednicu kavicu na jesen, Bundek,Jarun...trebat ce nam mjesta kad dodjemo s opremom😅😂
    A cure koje nisu iz Zg, njih cemo na video call😊

• Bebac24
    29. Veljača 2020. 09:56

Dora, da je sad bila curica bili bi Gabriel i Anđela, a ovako smo dosta smisljali i na kraju izabrali Mikele. 
    Gabriel je arkandeo, mikele isto ima veze sa mihael 🙂 
    Tako da i po tom su slicni, mada nismo neki vjernici ,tako nam se poklopilo ❤️

dana130
    29. Veljača 2020. 09:57

Dobro jutro cure 😁
    Kolacic, missy drago mi je da sy vam pregledi prosli dobro, divne vijesti 😍
    Sinoc nusam citala i jutris imam sta vidjeti, pa dora draga, ti si doma ❤️ predivno. Zadnjicout smo svi cekqli svaki dan kad ces, ovaj put si nesto cqk i spominjala mozda do kraja, tako da mi ova vijest bas lijepo sjela za pocetak vikenda, mogu misliti kako je tebi. Uzivaj sad i opusti se na maximum 😍😍
    Zelim vam svima ugodan vikend 🥰

Baby girl 💜

Dora4
    29. Veljača 2020. 10:05

Hvala trancie i dana! 
    Pocela sam kad imam tako vise stranica otvarat jednu poruku sa strane na vocapu ili mailu i onda citam tu i pisem tamo paralelno pa samo kopiram 🙈 bude mi zao kad nekoj od vas ne odgovorim, pogotovo ako mi se direktno obrati, stvarno bude skroz slucajno..ne volim da se netko osjeca zapostavljeno  mozak cak i da nije u trudnickoj brzini ilitiga leru, ne bi inace uspio zapamtit sve 
    Ne znam za maternicu, cini mi se tako 16/17-19tt, sad je vec party u trbuhu na veliko, jos su njezni, ali mislim kako budu jacali da ce bit ko na rave partijima  sa neonskim narukvicama, na drogama(slatkom koje cu jest za zivceke svoje) i udri po materi nabijat  dzabe slusat mozarta, jedino mozart kugle jest 🤤
    Leonie i Alisa, sjetila sam se da mi je za grlo znalo pomoc ono karamelizirano mlijeko! Par zlica secera pustit da se otope na vatri, pazite da ne zagori , prelit mlijekom i cekat da se lijepo poveze i secer onako otopi  salica toga, slatko je za crć, me znala stvarno spasit i smirit grlobolju!
    Bebac meni se svidja Andjela ili cak Andja, ali muzu bas ne sjeda nikako! 
    Anavo, svakako Zg !! Ma ja sam i za Delnice, ne sorry rekle smo Fazana na kraju jer jedna radi u Delnicama pa joj ih je puna kapa 

dana130
    29. Veljača 2020. 10:14

Dora4

Hvala trancie i dana!
    Pocela sam kad imam tako vise stranica otvarat jednu poruku sa strane na vocapu ili mailu i onda citam tu i pisem tamo paralelno pa samo kopiram 🙈 bude mi zao kad nekoj od vas ne odgovorim, pogotovo ako mi se direktno obrati, stvarno bude skroz slucajno..ne volim da se netko osjeca zapostavljenomozak cak i da nije u trudnickoj brzini ilitiga leru, ne bi inace uspio zapamtit sve
    Ne znam za maternicu, cini mi se tako 16/17-19tt, sad je vec party u trbuhu na veliko, jos su njezni, ali mislim kako budu jacali da ce bit ko na rave partijimasa neonskim narukvicama, na drogama(slatkom koje cu jest za zivceke svoje) i udri po materi nabijatdzabe slusat mozarta, jedino mozart kugle jest 🤤
    Leonie i Alisa, sjetila sam se da mi je za grlo znalo pomoc ono karamelizirano mlijeko! Par zlica secera pustit da se otope na vatri, pazite da ne zagori , prelit mlijekom i cekat da se lijepo poveze i secer onako otopisalica toga, slatko je za crć, me znala stvarno spasit i smirit grlobolju!
    Anavo, svakako Zg !! Ma ja sam i za Delnice, ne sorry rekle smo Fazana na kraju jer jedna radi u Delnicama pa joj ih je puna kapa

Hahaha ovo za mozart kugle ai me vas nasmijala 😂😂
    Moja mama je andja🥰
    Da, i meni se sve cesce vrti film nekog okupljanja 💪negdje gorski kotar da nam je svima na pola puta 😁
    Mali ispravak, fuzine ne fazana 😁

Baby girl 💜

• anav05
    29. Veljača 2020. 10:15

Dora4

Hvala trancie i dana!
    Pocela sam kad imam tako vise stranica otvarat jednu poruku sa strane na vocapu ili mailu i onda citam tu i pisem tamo paralelno pa samo kopiram 🙈 bude mi zao kad nekoj od vas ne odgovorim, pogotovo ako mi se direktno obrati, stvarno bude skroz slucajno..ne volim da se netko osjeca zapostavljenomozak cak i da nije u trudnickoj brzini ilitiga leru, ne bi inace uspio zapamtit sve
    Ne znam za maternicu, cini mi se tako 16/17-19tt, sad je vec party u trbuhu na veliko, jos su njezni, ali mislim kako budu jacali da ce bit ko na rave partijimasa neonskim narukvicama, na drogama(slatkom koje cu jest za zivceke svoje) i udri po materi nabijatdzabe slusat mozarta, jedino mozart kugle jest 🤤
    Leonie i Alisa, sjetila sam se da mi je za grlo znalo pomoc ono karamelizirano mlijeko! Par zlica secera pustit da se otope na vatri, pazite da ne zagori , prelit mlijekom i cekat da se lijepo poveze i secer onako otopisalica toga, slatko je za crć, me znala stvarno spasit i smirit grlobolju!

Ajde,moze, samo da se ide nekamo😊😊

dana130
    29. Veljača 2020. 10:15

A mozemo mi i u fazanu, ima cure koje su i tamo blizu 🥰

Baby girl 💜

Rose1
    29. Veljača 2020. 11:05

Leonie probaj isla pastile za kasalj, nadam se da ce brzo proci🙏
    Trancie sas ti se to pocinje dizati, ja stalno napipavala prije koji tj nisko i preko noci se to sve digli, trbuscic se ispupcio
    Alisa zapravo nisam previse pitala, samo su rekli cim zatrudnite, prestat cete s betaglukanom jer je on imunomodulator, a moje su doze bile duple, a pila sam najjaci. Sumnjam da su u ovom tvom takve doze, ali bolje provjeriti kad su meni tako rekli

💙

mimoza
    29. Veljača 2020. 11:11

Leonie ovdje je zadnji rok za ogtt punih 27tt, ja cu ga raditi sa 26+5tt, hvatam zadnji voz. Ne znam kakva je situacija u Hr.
    Trancie, Bebac hvala na savjetima. Mi nemamo susilicu, pa svega moram vise kupovati, da bih mogla napuniti ves masinu robicom. Za sad imam i ja 10 komada tetrica.

MissyR
    29. Veljača 2020. 11:14

Dora bas mi je drago da su bebice ok da su se ciste povukle i da si kuci , wuhuuu 😊😊 stvarno si pozitiva velika i nit ne skuzim da su ti postovi dugi jer su uvijek puni te tvoje pozitive tako da samo ti pisi 🥰☺
    Tetra pelene e ja sam ih sa malim imala oko 20-30 kom jer tu u Puli inzistiraju na sirokom povijanju pelena prvih mjesec dana koliko se sjecam (2 tetrice svaki put) a realno da nije bilo tog trebalo bi mi ih 10 tak najvise...ne znam za to siroko povijanje da li se radi u cijeloj HR ili? Kakvo je vase misljenje o tome? Ja mislim da nije potrebno jer ne vjerujem kako dvije tetrice mogu sprijeciti ako je neki problem sa kukovima 🤷‍♀️🤷‍♀️

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.