LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DanijelaBB
    25. Veljača 2020. 09:47

Dora4

Dobro jutro svima!
    Zaraa ( di si zeno, javi se, znas da brinemo!!) I Trudy evo nas, punih 23tt i sluzbeno zakoracile u 6.mj trudnoce!! 🥰
    Kako bi to prigodno obiljezila, jucer navecer sam prokrvarila, bas svjeza krv, nikakvi bolovi, nista, spakirali stvari i pravac hitna..ja kao skulirana jer nije prvi put, medjutim kad su mi rekli da se javim u radjaonu na pregled, lom, otislo mi je valjda 10godina zivota u toj jednoj sekundi..gore ispred izbezumljena lica nekih buducih baka, neki jadni decko place ko kisna godina jer su upravo izgubili bebu, mene muz tjesi da ce sve bit u redu, a vidim da je i on lagani raspad sistema..usla unutra, odmah na stol i kako se mijenjalo nekoliko doktorica i sestra, dolazi jedna i radi uzv i kaze evo srceko je tu, sve u redu, ja van sebe, di je drugo srce?!?!?! Ona mi kaze smirite se, niste rekli da su dvije bebe, a rekla sam to odmah na vratima, ali su se one izmjenjivale i jbg, onda je trazila i trazila jer se mala nekak okrenula, daljnjih 10god zivota mi je otislo dok je nasla i njene otkucaje. Zadrzali su me, kasnije jos jednom detaljnije na boljem uzv na odjelu pregledali, tad je i muz bio sa mnom. Bebice su oko pola kile, zivahne i vesele, ali je maleni nabijen dolje glavom bas jako, nadam se da nece provirit van prije vremena..cerviks zatvoren, t forma, ali sa 4 pao na 3.3cm..
    Mislim da me vise ni nece pustat kuci do poroda..
    Eto drage moje, zakljucak je da sam usla u 6.mj T sa jedno 50godina 😅😐
    Nisam oka sklopila cijelu noc, krvarenje je stalo zasad kompletno jos sinoc..nadam se da cu sad tijekom dana bar malo odspavat, totalno sam strgana fizicki i psihicki vise od svega..ali i dalje pozitivna jer ocito imam tvrdoglave bebice pa me veseli sto vec imaju neke moje osobine pa makar to bila i tvrdoglavost!

Dora draga, žaj mi je šta prolaziš kroz te šokove, al najbitnije je da su bebice dobro. Drži se 😘

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

tea1401
    25. Veljača 2020. 09:48

Dora4

Bas ste divne, al stvarno divne cure, sve redom!!! Hvala 🥰🤗🌸
    Vizita bila, kako nema bolova vidim ne dizu frku, drago mi je jer je bilo vise doktora, a ne samo jedan, ovaj koji je vodio vizitu bi samo pustio valjda, al jedan drugi je iskomentirao na nalaz cerviksa da je to bilo sinoc i da me moraju danas pregledat opet, odmah je ovaj upisao u papire pa evo tijekom dana nekad netko ce me valjda pregledat
    Neko vrijeme sam iskreno oguglala na ta krvarenja/smedjarenja, ali ovo kad je ovako obilnije i svjeze , iskreno u ovim tjednima, van sebe sam pomalo, stalno se pokusavam smirit jer me malo malo opere da mi se raspala na tisucu dijelova i samo cmoljila, meni je to neprepoznatljivo stanje za mene i bas samu sebe onda preplasim..
    Ajde da ne spustam raspolozenje, hocemo lijepe vijesti mrvičak i ostale mamasite koje su nam na rasporedu danas!!!

Dora, draga drzi see❤❤❤

Anja🌸🌸

DanijelaBB
    25. Veljača 2020. 09:52

mrvičak

Trudy

mrvičak

Trudy

Joj dora 😟 sva izbezumljena sam citala 😳 glavno da je sve u redu i s tobom i s mrvicama 😘😘😘 ajde neka jos jos narastu u busi, a mama ce potrpit jer najljepsa nagrada stize 😉😘 i cestitke takodjer na ulasku u 6.mjesec trudnice 😘
    Joj, ja opet od 1 do 4 nisam spavala. Kad sam konacno zaspala, sanjala neki glupi san, da postari mlijeko s kokosom skupljaju. Ja nisam imala, placuci isla u ducan. Probudila sam se sva u suzama 🙄 muz me gleda, nis mu nije jasno..

Ajme ja nikako ne spavam. Negdje do ponoć čvrsti san imam (od 11) pa do tri nikako zaspat, tijelo umorno, a mozak radi sto na sat. Pa bit će zaspim na pola sata pa opet budna i dođe 7 sati kao da sam odspavala 12 sati u komadu. Počelo me umarat ovo

Ja bar znam oko 9.30-10 zaspat, pa do 11 obicno. I onda isto do 2-3 mozak smara… Bas cu se ginekologu pozalit, stvarno vec razmisljam popit nesto navecer…

Meni nema spavanja preko dana jer nemam kada, dok naloga spremim za školu, pa psi, pa muža za posao 😔 baš me to iscrpljuje, za divno čudo fizički nisam umorna.
    Danas mi je predvečer pregled pa ću i ja pitati gink za savjet.

Mrvičak, prema tvom popisu mislim da smo danas samo ti i ja na pregledu... Ja sam u 12:30h, o Bože ne mogu dočekat nervoza me drži cilo jutro. Sritno nam bilo objema i da čujemo samo lipe vijesti.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• Cinammon
    25. Veljača 2020. 09:57

pozdrav drage cure :)
    svima kojima slijede pregledi želi puno sreće,
    Dora tebi posebno pozdrav i puno pozitvnih misli usmjeravam :)
    idući mi je pregled 24.03. i mislim da nikaaad neće stići :)
    ja bi išla na ultrazvuk svaki dan, samo da vidim je li sve ok, uh :)
    nakon tri mjeseca mučenja s nespavanjem, mučninama, praznom 'baterijom' i svime,
    sad se osjećam predobro. nadam se da je to ok. je li i vama bio takav prijelaz?
    znači sad da nemam češće piškenje, bijelo pranje i velike bradavice ne bi ni znala da sma trudna. :)
    ok, i kad idemo šetati se zapuhujem ali to je sve.
    kuma mi kaže, uzivaj sad u tom periodu jer onda slijedi finale koje nije tako blaženo :))
    budite mi sve dobro!

Vrapčić123
    25. Veljača 2020. 10:01

Curke sretno danas na pregledima! 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Amelie 1
    25. Veljača 2020. 10:16

Cinammon ulaskom u drugo tromjesečje je i meni bilo tako. Puna energije, zaboravila sam da sam trudna dok ne bi vidjela trbuh🙈 pa sam malo pretjerala sa aktivnostima i imala nekakav smeđi iscjedak. Tako da i dalje polako i uživaj u blaženom stanju 😊

25. Veljača 2020. 10:23

DanijelaBB

mrvičak

Trudy

mrvičak

Trudy

Joj dora 😟 sva izbezumljena sam citala 😳 glavno da je sve u redu i s tobom i s mrvicama 😘😘😘 ajde neka jos jos narastu u busi, a mama ce potrpit jer najljepsa nagrada stize 😉😘 i cestitke takodjer na ulasku u 6.mjesec trudnice 😘
    Joj, ja opet od 1 do 4 nisam spavala. Kad sam konacno zaspala, sanjala neki glupi san, da postari mlijeko s kokosom skupljaju. Ja nisam imala, placuci isla u ducan. Probudila sam se sva u suzama 🙄 muz me gleda, nis mu nije jasno..

Ajme ja nikako ne spavam. Negdje do ponoć čvrsti san imam (od 11) pa do tri nikako zaspat, tijelo umorno, a mozak radi sto na sat. Pa bit će zaspim na pola sata pa opet budna i dođe 7 sati kao da sam odspavala 12 sati u komadu. Počelo me umarat ovo

Ja bar znam oko 9.30-10 zaspat, pa do 11 obicno. I onda isto do 2-3 mozak smara… Bas cu se ginekologu pozalit, stvarno vec razmisljam popit nesto navecer…

Meni nema spavanja preko dana jer nemam kada, dok naloga spremim za školu, pa psi, pa muža za posao 😔 baš me to iscrpljuje, za divno čudo fizički nisam umorna.
    Danas mi je predvečer pregled pa ću i ja pitati gink za savjet.
    Mrvičak, prema tvom popisu mislim da smo danas samo ti i ja na pregledu… Ja sam u 12:30h, o Bože ne mogu dočekat nervoza me drži cilo jutro. Sritno nam bilo objema i da čujemo samo lipe vijesti.

Tako je, samo nas dvije. Sretnoo i javljaj lijepe vijesti ❣️ 

MissyR
    25. Veljača 2020. 10:40

Dora draga  jooj bas mi je krivo da si opet u bolnici ali kao sto su sve cure vec napisale barem si pod nazorom i bebice su sigurne a to ti je najvaznije, nitko ne voli bolnicu ali nekako mislim da smo najsigurnije tamo nakrcaj se optimizmom i strpljenjem i znas da ce sve biti ok svi smo uz tebe 🙂🥰
    Cure sretno na pregledima ☺☺

url=https://lilypie.com]

Rose1
    25. Veljača 2020. 10:40

mrvičak

Rose1

Dobro jutro cure!!!Dora ma jooooj draga, za poluditi, mogu misliti sto si prozivljavala nocas, stvarno mi je zao, ali mi je drago da je sve dobro s bebicama. Znsm da je grozno biti u bolnici, ali barem si pod nadzorom…uzmi knjige, casopise…sve cemo mi preziviti i izdrzati za nase👶🥰
    Cestitam ti na ulasku u 6.mj, Trudy također!!!🎉🎊❤
    Svima sretno danas!!!Mrvicak sretnooo, ako sam dobro zapamtila!!!

Jesiii, danas sam. I evo strah krenuo.

Sve znsm, meni tako bilo jucer, ali bit ce sve supeeeerrr

💙

Alisanazemlji
    25. Veljača 2020. 10:58

Dora4

Kaktusica mislim da nam je bebac ✂️?
    Mimoza sretan povratak doma, glavno da si izdrzala put tako dobro!
    Trudy jesam dobro, ma tipkala sam u subotu, al stalno mi muz skace po glavi da zracim bebe s mobitelom po cijele dane jer naravno lezim i tipkam na 3cm od trbuha pa se kao trudim smanjit 🙈 ali bez brige, citam vas redovno!
    Alisa draga znam da su promjene nekad teske i zastrasujuce, a tebi se sad bas skupilo puno toga odjednom, ali super je sto nisu sve promjene lose, vjerujem da ti treba samo malo vremena da prihvatis i naviknes se na novonastale okolnosti..ne brini sto ces kad budes doma, a ne na poslu, mislim da ako ne moras strogo mirovat, to moze biti najljepsi period u zivotu, slobodna ko pticica, novi ritam dana koji ce bit podredjen tebi i tvojim potrebama i vec za dva tri tjedna ces se spasit sto nema budilice ujutro, nema presinga nikakvog, a vremena za sto god ti padne na pamet, ako oces nesto konstruktivno, ako oces samo lezat i ne radit nista..

Draga Dora, hvala ti na podršci. Ali to što i ti kažeš, mnogo je tu promjena, i treba se na to priviknuti i na to prilagoditi.. 
    Stvarno jedva stižem na forum, ali vidim da si opet završila u bolnici. Kako si? 😘

Curka je ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.