LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    25. Veljača 2020. 12:08

Dora,zao mi je sto to prolazis.Bitno da su bebe dobro i da imaju pozitivnu i hrabru mamu.Mozda beba pritisce cerviks pa je manji, ali kad beba promjeni polozaj moze biti druga vrijednost. Javi sta kazu dr.
    Cure, koje imaju pretrage sretno vam.
    Mene hvata panika od ovog korona virusa, a nema druge nego u Bozje ruke.Popodne lagano u nabavku i nadajmo se najboljem.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

ena0206
    25. Veljača 2020. 12:20

Bh kontrakcije imam od 22 tjedna... Zbog njih pijem pojacanu dozu magnezija.
    Najcesce mi se pojave kada se preforsiram nekim poslom, setnjom.. Pa mi se pojave od dugog stajanja ili od  dugog lezanja u istom polozaju. 
    Te kontrakcije ne traju dugo i ne bole me. Samo mi trbuh otvrdne i osjecam kao da mi iznutra nesto prtisce trbuh, kao da nema mjesta u njemu. Vise je to neobican osjecaj nego neka bol. 😄
    Kada osjetim tu kontrakciju onda ili promjenim polozaj, ili ako stojim sjedem.. Znaci ne radim to sto ju je prouzrokovalo i onda i trbuh omeksa i sve bude super. 

Rose1
    25. Veljača 2020. 12:21

Ancy_23

Cure! Javlja mi dragi..radi u vojsci zapovjednistvo tu u zgu. Potvrđena korona… visi na telefonu i imaju u 12 krizni sastanak dogovaraju sve!

Gdje u Rijeci?

💙

Rose1
    25. Veljača 2020. 12:25

Znam da se u Ri  cekaju rezultati korone
    ..zato kazem sto u Ri? Ili jos negdje
    Sto se tice kontrakcija, za sada nema iskustva...jucer mi po po prvi put mjerila cerviks i kaze4cm

💙

Anchy_23 🌈 🌸
    25. Veljača 2020. 12:26

Rose1

Ancy_23

Cure! Javlja mi dragi..radi u vojsci zapovjednistvo tu u zgu. Potvrđena korona… visi na telefonu i imaju u 12 krizni sastanak dogovaraju sve!

Gdje u Rijeci?

Nemam info ne javlja se dragi ali vidim na indexsu press konferencija ravnatelja OB rijeka. Znaci vjerovatno tamo...

• Bebac24
    25. Veljača 2020. 12:26

zmya

Cure sretno na pregledima, drago mi je zbog dosadasnjih svih koji su dobro prosli! Idemo hrabro dalje! 🙂

Pitanje za sve cure, i provorotkinje i ove sa iskustvom, jeste imali ove lazne trudove, HB kontrakcije? Kada to obicno krene? Kako ih prepoznat tj razlikovat od boli u predjelu bocnih kriznih ligamenata uslijed sirenja trbuha?
    Jucer sam imala dva naleta ful jake grcevite boli koja je pocela i smirila se na razinu menstrualne boli, jedna pa druga prednja bocna strana, cca 45-60 sekundi trajanja, a taj ostri grceviti vrhunac nekih 5,6 sekundi. Razmak par sati izmedu jedne i druge strane.
    Prva trudnoca, malo sam daleko od doma, malo sam se prestrasila.

Mozda crijeva? Mene Bh bole onako vise nelagoda al nije ni da ne bole   
    Al kad me crijeva ulove to je bol kao i trudovi 😭

Rose1
    25. Veljača 2020. 12:29

Ancy_23

Rose1

Ancy_23

Gdje u Rijeci?

Nemam info ne javlja se dragi ali vidim na indexsu press konferencija ravnatelja OB rijeka. Znaci vjerovatno tamo…

Muka mi je stvarno...tu ih puno radi po italiji i jos sad karneval...necu iz kuce cini mi se, ali decko mi se nis ne pazi i stalno po sastancima...ma joooj

💙

Trancie
    25. Veljača 2020. 12:43

Kažu u Zagrebu 1 slučaj, blagi simptomi.

Anchy_23 🌈 🌸
    25. Veljača 2020. 12:44

Rose1

Ancy_23

Rose1

Ancy_23

Gdje u Rijeci?

Nemam info ne javlja se dragi ali vidim na indexsu press konferencija ravnatelja OB rijeka. Znaci vjerovatno tamo…

Muka mi je stvarno…tu ih puno radi po italiji i jos sad karneval…necu iz kuce cini mi se, ali decko mi se nis ne pazi i stalno po sastancima…ma joooj

Evo potvrdili su slucaj ali u Zagrebu...bilo je samo pitanje vremena kad ce doci i do nas...

Dora4
    25. Veljača 2020. 12:44

Predivne moje zenice, hvala svakoj od vas na porukama ohrabrenja i podrske!! ♡♡♡ najbolje ste, haha i kako da onda smanjim mobitelcic i forum kad ste mi dusevna hrana?! 🤭
    Evo nas s jos jednog pregleda, izgleda da imam neki hematom na ulazu u unutarnje usce, kod posteljice odmah i od njega dolazi krvarenje, cerviks stoji kao i jucer, 3.3cm, proslu srijedu je bio pristojnih 4cm.
    Bebice su obje dobro, on je bas zabijen dolje glavom jako, a ona se gospodicna premjesta s jedne strane trbuha na drugu, kako joj pase  malo sam odahnula jer dr. kaze da nije nista senzacionalno, moram mirovat i bit cu tu neko vrijeme, mozda i do kraja..iskreno, ne da nije prvi ostanak u bolnici nego nije ni prvi u trudnoci pa sam okej s tim, nadam se da je to sve lose sto moramo dozivjet i molim Boga da dade snage samo da se docepamo sto sigurnijih tjedana, ovo sve drugo, organizacija, stvarcice i to, to su sve tehnicke stvari i mogu se sredjivat u hodu pa oko toga i ne brinem toliko..
    Bojim se jos jedino ovako pored ovih standardnih stvari, te glupe gripe i korone jer u bolnici nema nekih posebnih mjera za sad, posjete su pod normalno i koliko sam sretna jer ce mi moji moc dolazit, toliko me strah tudjih posjeta  
    Danijela ajde razvedri nam dan!!! Pa dalje nastavljamo navijat za mrvičak premda znam da ce biti dobre vijesti!!
    Vrapcic jesi odradila ogtt?
    Zvonkica ne znam zasto su odmah slali na pregled u radjaonu, ali mozda jer sam u visim tjednima pa u slucaju prijevremenog poroda..znam da sam do tog trena bila skroz skulirana, a od tad ćao bao sa zivcima!
    Zmya mislim da ti to nisu bh kontrakcije jer one ne bole, ali moguce da se sve siri i rasteze pa da ti je od toga..
    Ivcy sjecam se da si ti pisala da moras sad mirovat, ali sam zaboravila koliki ti je tocno bio cx? Jel 3.nesto cm?
    Ne znam koja je vise pisala, al da, to se moze mijenjat, osim smanjivanja, moze i rast! 
    Sorry ako sam kojoj sto zaboravila odgovorit  nema kave, nema cokolade i odmah nisam svoja!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.