Joj dora 😟 sva izbezumljena sam citala 😳 glavno da je sve u redu i s tobom i s mrvicama 😘😘😘 ajde neka jos jos narastu u busi, a mama ce potrpit jer najljepsa nagrada stize 😉😘 i cestitke takodjer na ulasku u 6.mjesec trudnice 😘
Joj, ja opet od 1 do 4 nisam spavala. Kad sam konacno zaspala, sanjala neki glupi san, da postari mlijeko s kokosom skupljaju. Ja nisam imala, placuci isla u ducan. Probudila sam se sva u suzama 🙄 muz me gleda, nis mu nije jasno..
Ajme ja nikako ne spavam. Negdje do ponoć čvrsti san imam (od 11) pa do tri nikako zaspat, tijelo umorno, a mozak radi sto na sat. Pa bit će zaspim na pola sata pa opet budna i dođe 7 sati kao da sam odspavala 12 sati u komadu. Počelo me umarat ovo
Ja bar znam oko 9.30-10 zaspat, pa do 11 obicno. I onda isto do 2-3 mozak smara... Bas cu se ginekologu pozalit, stvarno vec razmisljam popit nesto navecer...
Dora draga skoro mi srce stalo kad sam krenula čitati.. Joj kak mi je žao da ti se to tako često događa. Bitno je da su bebice ok. A ne mogu ni zamisliti kako ti je ponovno bilo to prolaziti, još svježa krv.. Drži se draga, čuvaj bebice i sebe ❤️❤️❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Joj dora 😟 sva izbezumljena sam citala 😳 glavno da je sve u redu i s tobom i s mrvicama 😘😘😘 ajde neka jos jos narastu u busi, a mama ce potrpit jer najljepsa nagrada stize 😉😘 i cestitke takodjer na ulasku u 6.mjesec trudnice 😘
Joj, ja opet od 1 do 4 nisam spavala. Kad sam konacno zaspala, sanjala neki glupi san, da postari mlijeko s kokosom skupljaju. Ja nisam imala, placuci isla u ducan. Probudila sam se sva u suzama 🙄 muz me gleda, nis mu nije jasno..
Ajme ja nikako ne spavam. Negdje do ponoć čvrsti san imam (od 11) pa do tri nikako zaspat, tijelo umorno, a mozak radi sto na sat. Pa bit će zaspim na pola sata pa opet budna i dođe 7 sati kao da sam odspavala 12 sati u komadu. Počelo me umarat ovo
Ja bar znam oko 9.30-10 zaspat, pa do 11 obicno. I onda isto do 2-3 mozak smara… Bas cu se ginekologu pozalit, stvarno vec razmisljam popit nesto navecer…
Meni nema spavanja preko dana jer nemam kada, dok naloga spremim za školu, pa psi, pa muža za posao 😔 baš me to iscrpljuje, za divno čudo fizički nisam umorna.
Danas mi je predvečer pregled pa ću i ja pitati gink za savjet.
Jutro cure.... Dora draga nadam se da ćeš što duže izdržat i vjerujem da će sve biti uredu; tješi se da si tu pod nadzorom i najviše miruješ... znam da je kuća kuća... ali tamo bi stalno strahovala, tu se odmah reagira... baš kad čitam vas što krvarite i što sve ste prošli, dođe mi plesku si opalit koliko se ja sekiram bezveze....
Mrvičak i ostali što imate preglede javljajte se sa dobrim vijestima :-)
Ja isto užas spavam, mala se budi, ja se budim na wc.... još rano dizanje na posao, tako bi rado ostala spavati....
Dora stvarno mi je zao...moram priznat da me malo scimalo kad sam dosla do dijela da su te poslali u radaonu...zasto su te tamo uopce slali?..kako god, glavno da je sve ok, i neka tako ostane 😘
Curke, sretno danas svima na pregledima..😊
Ja rijetko kad odspavam kvaliteno makat par sati u komadu, al valjda sam vec i naviknuta kak imam doma male kikice iako sam se nadala da cu se uspijeti bar malo naspavati prije poroda jer mladeg sam prestala dojiti u 11 mjesecu i solidno spava...ali opet... njega muci izbijanje zubica, pa se stariji budi za wc pa se ja budim i lose spavam zbog trudnoce pa je netko bolestan, a i tak se budim na svaki sum i stalno nesto..😏
Inace i mi smo jucer zbog korona virusa isli obnovit/kupit zalihe...ne panicarimo..ali jbg ak se kaj desi zelimo biti spremni, zbog djece pogotovo, a i to su sve stvari koje mogu stajati a i koje se inace trose..
Cure kako stojite s glavoboljama?
Znaci ja umirem svaki dan..... Jel to od vremena, od cega, ne znam... Tako mi je i u prvoj trudnoci bilo, al su masaze spašavale stvar...
Sad mi je Lupocet najbolji prijatelj
Evo popila sam sinoć jednu od 1000mg, pa u 6h ujutro jednu od 500 i sad me opet glava ubiiijaaaa
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Kroz dan funkcioniram 100 na sat, još sam živčana kad mi muž ponekad postane ko malo dijete, hodam okolo i skupljam stvari za njim (nađe se grickalica, čaša, tanjurića, pa sam svako malo i u sudoperu). Baš ga moram ponekad zašpotati jer pored kućanskih poslova mi još dodatne vlastite nametne. Danas je bio dobar i počistio ono što ja ne mogu, čekam ga da mi tuškadu oriba pošteno domestosom jer druge nema. Još uvijek usisavam i slično jer njega nema, a ja mrzim nered i imam vremena na pretek... Umor osjetim tek negdje oko pola noći. Ukoliko neku igru s mnogo razmišljanja navečer igram na računalu ili pak gledam svoju seriju uopće mi se ne spava. Uvijek sam spavala u komadu od pola 1 u noć pa do ranog jutra, a sada se znam malo vrtit po krevetu oko 3-4 rano ujutro i odem na wc
Rio i ja sam danas obavila malo veci shoping nego inace zlu ne trebalo. Uzela sam dosta brasna i suhog kvasca. Ionako pecem doma kruh pa sad imam malo vise u zalihama. Uzela sam rize i tjestenine. Malo ulja. Secera i soli. Bas sve one stvari koje inace dosta koristimo, ali sada sam ih uzela malo vise. E i malom cokolino 😬 I isla sam u ljekarnu po tablete za temp za sebe i muza i po sirup za klinca. I uzela zadnja dva pakiranja za dezinfekciju ruku za klince. Obavis si mjesecni speceraj + malo vise i to je to 🙂
Dora draga drži se i i iskreno se nadam da ćeš ti to junački podnijeti a bebice su 💪. Puuuno pozitivnih vibri 💕💕🤛
Sortiraj odgovore
Najstariji