Ivcy ja sam negdje propustila tvoj post. Ti moras mirovati? Bas strogo? Zbog cerviksa? Imas i starije dijete? Kako to uspjevas? Sorry na milijun pitanja. Postoji mogucnost da cu i ja zavrsit na mirovanju radi te posteljice 😭 i pojma nemam kak cu to izvesti. Isto imam klinca od 4 godine. Alergicar je. Ja njemu sve posebno kuham i pravim. Nemam tu nikoga, nas 3 smo sami. Molim Boga da ne moram leci jer pojma nemam kako cemo to ishendlat 😭
Ja ću baš danas pitati dr za to mirovanje zbog niske posteljice . Moj soc mi nije reka da moram mirovati, ali je cerviks tada bio ok. Javim sve što pitam
Žuža, da rekao mi je strogo mirovanje, dao utrogestane. Meni se cerviks skratio na 3.2cm i unutarnje usce ima oblik slova U. Kaze da sam se pocela otvarati, tad sam bila 20+4, bas sad u cetvrtqk moram opet na cervikometriju da se vidi kakvo je stanje.
Inace moj maleni je napunio 3godine nedavno, zaradio gripu bas taj dan kad sam s pregleda stigla. Mama mi nije blizu, a svekrva koda i ne postoji iako smo kuca do kuce. Ne trga se ta zena nista pomoci iako zna da ja ne smijem. Muz srecom sad ne radi jer ima sezonski posao pa me on mjenja ali kad krene radit iskreno ne znam kako cemo. Trudit cu se max mirovati naravno ali uz malog je to nemoguce. Tesko je, vise psiha valjda igra ulogu jer pored zdravih nogu moras lezati. I sad me srce zna bolit kad kaze da idemo van loptom se igrati i sl.
Ako i zavrsis na mirovanju, sve ce se nekako poslozit. Ali drzim fige da bude sve ok.
Hvala cure, osim tih par puta a la menstrualnih bolova/kratkih grceva nisam imala nista.
Ovo jucer me bas prestrasilo, a pijem dodatno Magnezij Citrat od Solgara prije spavanja redovito + ako radim kakvu jogu po danu popijem onaj Mg+K prasak iz dm-a.
Moguce da je i probava, ful steka, Heferol ne pomaze, a kad idem na wc isto me zna tak jako ostro probost u U predjelu.
Dora drzi se, stvarno si sabrana i svaka ti cast na tome 😊 Mislim da ce sada malo prorijediti posjete kad su potvrdili koronu sto i nije tako lose, neka tebe na sigurnom, sto manje tih bakterija i virusa da seta po sobama. Kao sto si rekla, sve za dobrobit bebica i da udjes u te sigurne tjedne pa nije ona nikakva zrtva boravak u bolnici do kraja. Bit cemo i mi uz tebe pa ce ti brze proc vrijeme 😘
Mene danas glava boli pa mi je odmah i muka, jos ova panika oko korone, vise mi je stvarno slabo od te panike. Menu je muz u jedinici intenzivnog lijecenja ili na operacijama tako da nije u prvom kontaktu ali me svejedno strah malo, ma i zbog obicne gripe. U nasoj bolnici su zabranili prosli tjedan posjete scim odjelima zbog obicne gripe, sva sreca.
Cinammon ulaskom u drugo tromjesečje je i meni bilo tako. Puna energije, zaboravila sam da sam trudna dok ne bi vidjela trbuh🙈 pa sam malo pretjerala sa aktivnostima i imala nekakav smeđi iscjedak. Tako da i dalje polako i uživaj u blaženom stanju 😊
hvala ti Daisy :* potruditi ću se opustiti i uživati :) želim i tebi urednu trudnoću i sve baš kako treba :)
Dora znsm da ti muka od bolnica, ali kao sto sam rekla bar si pod nadzorom. Prosli tj sve ok, a sad se skratio, tako brzo..ma joj...ali bit ce sve super, samo pozitivno i dalje❤ sve za bebice❤❤
💙
Žuža i Mrvičak uf, bas koma 😔 Probajte sto vise mirovati, jednostavno se prisilite nekako i zamolite muzeve da sad sto vise uskacu. Meni isto nekad bude slabo pa me boli ali.moja svekrva se isto ne trga da uskoci dok s druge strane drugoj nevjesti salje rucak doma a ova ne radi... sta rec 🙄
Zmya mislim da je sve to normalno pogotovo u tvom tjednu, sad se sve intenzivno siri i beba si radi mjesto, pomicu se organi i sve to boli. Bitno je da nema krvarenja i da bol nije ostra i nepodnosljiva. Probaj sto vise na lijevom boku lezati i ne naprezati se puno. Mozda ti i neki polazaji u jogi vise ne pasu kao prije odnosno opterecuju misic i ligamente dodatno uz to sto ih tijelo samo rasteze. Ja sam se u prvoj trudnoci prestala baviti jogom u 5.mj. trudnoce jer mi nije odgovarala, inace sam zavrsila tecajeve za bikram jogu i jogu u svakodnevnom zivotu i vec se 20 godina njome bavim. Sad sam.skroz prestala cim sam saznala da sam.trudna jer mi jednostavno (nazalost) ne odgovaram. Radim samo lagano istezanje.
Cure! Javlja mi dragi..radi u vojsci zapovjednistvo tu u zgu. Potvrđena korona… visi na telefonu i imaju u 12 krizni sastanak dogovaraju sve!
Huh.
Ajde javi vijesti.
Cure ja mislim da od sutra ostajem doma, godisnji pa komplikacije..ne znam dal se isplati riskirati, svaki dan tramvajem na posao i doma...
kaktusica hvala ti puno. <3
Ja sam Ashtangirala ranije, rekrativno, otkad sam trudna prilagodila sam vjezbe, ubacila u nizu, malo gledam od ovih jutjub mama, prenatal vjezbice ovo ono. Sad kad razmisljam, prekjucer sam mozda malo pretjerala sa flowom, iako sam modificirala pozdrave suncu, iz trudnicke chaturange sam se otvarala prema gore.. I kad sam ovo radila me bas taj isti dio s lijeve strane sto me bolio tako presjekao https://images.cdn-outlet.com/yo-images/userfiles/guide/image/yoga/yoga_threeleggeddownwarddog_01_300x350.jpg
Ako imas ti neke vjezbice ko pravi jogi za preporuciti, slobodno :)
Ginicka mi kaze da odem pregledat da budem sigurna, da najvj nije nista al da jedino pregledom mogu bit sigurna. o.O
Vidjet cemo sta kaze ova gin iz kineske bolnice.
Sortiraj odgovore
Najstariji