LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zmya
    25. Veljača 2020. 02:13

Snoopy posavjetuj se evo, kod mene je tad bilo dosta jako da sam dobila nekakvu vrstu epiduralne u vrat, tako da samo akupunktura nije funkcionirala al generalno bi trebala biti dobra za odrzavanje tonusa misica

• anav05
    25. Veljača 2020. 06:01

Zvonkica

Curke evo i mene malo, ja prosli tjedan bila na go i nisam stigla ni sjesti, mladi na adptaciji u vrticu i tak…i muz i ja sad imamo neko dogovor da nema mobitela vise navecer a tad sam najvise skicala po netu i na poslu uhvatim vremena, inace uz klince bas i ne..
    Bravo za sve uspjesne preglede zadnjih dana, neka se niz nastavi..😊
    Nego mene je bas strah korona virusa..ja sam mislila radit dok ide al ak se ovo krene sirit, putujem tramvajem na posao, ne znam koliko se pametno kockati…zene koje jos rade, osobito koje koriste gradski prijevoz i puno su medu ljudima jeste razmisljali o tome? A ovo s odrzavanjem karnevala, bolje da ne komentiram..😏

Ja sam isto tako, tramvajem na posao... Razmisljala jesam, ali necu panicariti odmah, pratim kako se razvija situacija.
    Ako krene, pricat cu s doktoricom i vidjeti sto se moze🙂

Dora4
    25. Veljača 2020. 06:17

Dobro jutro svima!
    Zaraa ( di si zeno, javi se, znas da brinemo!!) I Trudy evo nas, punih 23tt i sluzbeno zakoracile u 6.mj trudnoce!! 🥰
    Kako bi to prigodno obiljezila, jucer navecer sam prokrvarila, bas svjeza krv, nikakvi bolovi, nista, spakirali stvari i pravac hitna..ja kao skulirana jer nije prvi put, medjutim kad su mi rekli da se javim u radjaonu na pregled, lom, otislo mi je valjda 10godina zivota u toj jednoj sekundi..gore ispred izbezumljena lica nekih buducih baka, neki jadni decko place ko kisna godina jer su upravo izgubili bebu, mene muz tjesi da ce sve bit u redu, a vidim da je i on lagani raspad sistema..usla unutra, odmah na stol i kako se mijenjalo nekoliko doktorica i sestra, dolazi jedna i radi uzv i kaze evo srceko je tu, sve u redu, ja van sebe, di je drugo srce?!?!?! Ona mi kaze smirite se, niste rekli da su dvije bebe, a rekla sam to odmah na vratima, ali su se one izmjenjivale i jbg, onda je trazila i trazila jer se mala nekak okrenula, daljnjih 10god zivota mi je otislo dok je nasla i njene otkucaje. Zadrzali su me, kasnije jos jednom detaljnije na boljem uzv na odjelu pregledali, tad je i muz bio sa mnom. Bebice su oko pola kile, zivahne i vesele, ali je maleni nabijen dolje glavom bas jako, nadam se da nece provirit van prije vremena..cerviks zatvoren, t forma, ali sa 4 pao na 3.3cm..
    Mislim da me vise ni nece pustat kuci do poroda..
    Eto drage moje, zakljucak je da sam usla u 6.mj T sa jedno 50godina 😅😐  
    Nisam oka sklopila cijelu noc, krvarenje je stalo zasad kompletno jos sinoc..nadam se da cu sad tijekom dana bar malo odspavat, totalno sam strgana fizicki i psihicki vise od svega..ali i dalje pozitivna jer ocito imam tvrdoglave bebice pa me veseli sto vec imaju neke moje osobine pa makar to bila i tvrdoglavost!

Dora4
    25. Veljača 2020. 06:18

Curkama koje su nam danas na pregledima, od srca zelim sto ljepse i bolje preglede i da nas razveselite lijepim vijestima!!!  
    Pusice svima koliko vas ima drage moje mamice 

Rose1
    25. Veljača 2020. 06:51

Dobro jutro cure!!!
    Dora ma jooooj draga, za poluditi, mogu misliti sto si prozivljavala nocas, stvarno mi je zao, ali mi je drago da je sve dobro s bebicama. Znsm da je grozno biti u bolnici, ali barem si pod nadzorom...uzmi knjige, casopise...sve cemo mi preziviti i izdrzati za nase👶🥰
    Cestitam ti na ulasku u 6.mj, Trudy također!!!🎉🎊❤
    Svima sretno danas!!! 
    Mrvicak sretnooo, ako sam dobro zapamtila!!!

💙

25. Veljača 2020. 07:02

Dora4

Dobro jutro svima!
    Zaraa ( di si zeno, javi se, znas da brinemo!!) I Trudy evo nas, punih 23tt i sluzbeno zakoracile u 6.mj trudnoce!! 🥰
    Kako bi to prigodno obiljezila, jucer navecer sam prokrvarila, bas svjeza krv, nikakvi bolovi, nista, spakirali stvari i pravac hitna..ja kao skulirana jer nije prvi put, medjutim kad su mi rekli da se javim u radjaonu na pregled, lom, otislo mi je valjda 10godina zivota u toj jednoj sekundi..gore ispred izbezumljena lica nekih buducih baka, neki jadni decko place ko kisna godina jer su upravo izgubili bebu, mene muz tjesi da ce sve bit u redu, a vidim da je i on lagani raspad sistema..usla unutra, odmah na stol i kako se mijenjalo nekoliko doktorica i sestra, dolazi jedna i radi uzv i kaze evo srceko je tu, sve u redu, ja van sebe, di je drugo srce?!?!?! Ona mi kaze smirite se, niste rekli da su dvije bebe, a rekla sam to odmah na vratima, ali su se one izmjenjivale i jbg, onda je trazila i trazila jer se mala nekak okrenula, daljnjih 10god zivota mi je otislo dok je nasla i njene otkucaje. Zadrzali su me, kasnije jos jednom detaljnije na boljem uzv na odjelu pregledali, tad je i muz bio sa mnom. Bebice su oko pola kile, zivahne i vesele, ali je maleni nabijen dolje glavom bas jako, nadam se da nece provirit van prije vremena..cerviks zatvoren, t forma, ali sa 4 pao na 3.3cm..
    Nisam oka sklopila cijelu noc, krvarenje je stalo zasad kompletno jos sinoc..nadam se da cu sad tijekom dana bar malo odspavat, totalno sam strgana fizicki i psihicki vise od svega..ali i dalje pozitivna jer ocito imam tvrdoglave bebice pa me veseli sto vec imaju neke moje osobine pa makar to bila i tvrdoglavost!

Ajme Dora draga tako si me prepala 😣😪 baš ti je teška ova trudnoća. Oboružaj se sa strpljenjem i izdrži u bolnici. Bebice će biti zahvalne. Mislimo sve ns tebr❣️❣️❣️❣️

25. Veljača 2020. 07:03

Rose1

Dobro jutro cure!!!Dora ma jooooj draga, za poluditi, mogu misliti sto si prozivljavala nocas, stvarno mi je zao, ali mi je drago da je sve dobro s bebicama. Znsm da je grozno biti u bolnici, ali barem si pod nadzorom…uzmi knjige, casopise…sve cemo mi preziviti i izdrzati za nase👶🥰
    Svima sretno danas!!!Mrvicak sretnooo, ako sam dobro zapamtila!!!

Jesiii, danas sam. I evo strah krenuo. 

Dora4
    25. Veljača 2020. 07:06

mrvičak

Rose1

Dobro jutro cure!!!Dora ma jooooj draga, za poluditi, mogu misliti sto si prozivljavala nocas, stvarno mi je zao, ali mi je drago da je sve dobro s bebicama. Znsm da je grozno biti u bolnici, ali barem si pod nadzorom…uzmi knjige, casopise…sve cemo mi preziviti i izdrzati za nase👶🥰
    Svima sretno danas!!!Mrvicak sretnooo, ako sam dobro zapamtila!!!

Jesiii, danas sam. I evo strah krenuo.

Nemoj se bojat, bit ce sve super, sigurno!!! 
    Bebica zdrava ko dren, a ja se nadam da nam konacno i spol javljas onak za sto posto ziher 
    Sretno!!

Dora4
    25. Veljača 2020. 07:14

Hvala vam curke na podrsci ♡
    Evo opet krv, a jebemti zivot, cekam vizitu, vise sam i od tog ceprkanja stalno van sebe.. 
    Javim se 

• anav05
    25. Veljača 2020. 07:15

Dora4

Dobro jutro svima!

Jooj, koliko mi je zao sve sto si prosla, toliko sam sretna da je sve u redu.
    I nadam se da ce tako do kraja i ostati.
    Bravo za tebe i dva mala junaka!
    Samo hrabro😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.