Vrapcic hvala ti draga!Ancy odlicno!!! Ajme kao da su jucer bile mrvice sicusne, a sad vec blize kili
super :)
Daaa nevjerovatno! Sljedeci put ocekujem da ce biti oko kile 💪👶🏼
Aney 700 grama već, ajme kako vrijeme leti. Sljedeći put će ti biti možda već oko kile 🥰🥰🥰 Drago mi je da se bebica lijepo razvija 😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic tako je! Jos gledam kako mi je trbuscic iskocio, a malac raste kao gljiva 😊
Cure, procitala sam sve zaostatke od vikenda. Bas mi je bio naporan vikend, danas posao, nisam uopce bila doma, tako da sam jucer pocela osjecati neko presijecanje. Vjerojatno sam se preforsirala. Srecom, ovaj tjedan imam pregled u cetvrtak, pa necu panicariti previse.
Drago mi je za sve uspjesne preglede. Pogledala sam i video sto je Vrapcic stavila- bome tako i je 😂
Evo i mene sa pregleda!
Decko je super 700grama. Sklupcao se i stavio noge na lice tako da ga nismo bas vidjeli. Ali najbitnije od svega super se razvija sve je na mjestu. Ima dovoljno plodne vode cerviks super 😊😊 bas sam sretna!
Sad me ceka ogtt vjerovatno cu u petak ici pa vam javim i kako je to proslo 😊
Ooo velik decko🥰🥰🥰cestitam
💙
Rio i kaktusica hvala na odgovoru, svakako ću kod jedne od njih otići. 😊
Luna i m_maaree čestitke na dečkićima 💙💙
Rose, mala, ancy, indy curke vama čestitam na dobrim pregledima.☺️
Trudy svaka čast, super je boja. 👌
Eovyn jako ste zgodne vas dvije. 🌸🌸
Ja sam danas bila non stop u pokretu, sa psima u šetnji, napravila neki kolačić i sad sam se istuširala i izvalila na kauč, totalno sam iscrpljena, mislim da večeras neće biti problema sa nesanicom. 😁
Cure cestitam na uspjesnim pregledima!
Eovyn bas si slatka trudnica
Zmya mogu misliti kako je, prolazim slicno. Meni probleme radi bas ta izmedju zadnjeg lumbalnog i prvog sakralnog jer udara u guzicu i nogu cijelom duzinom pa vjerujem to sta kazes za hodanje. Akupunkturu nisam problama ali je opcija, tebi pomaze?
Vrapcic tako je! Jos gledam kako mi je trbuscic iskocio, a malac raste kao gljiva 😊
Neka, neka samo neka rastu naše već velike bebice ❤️❤️❤️❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji