LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    24. Veljača 2020. 18:48

Dora4

Vrapcic hvala ti draga!Ancy odlicno!!! Ajme kao da su jucer bile mrvice sicusne, a sad vec blize kilisuper :)

Daaa nevjerovatno! Sljedeci put ocekujem da ce biti oko kile 💪👶🏼

Vrapčić123
    24. Veljača 2020. 19:05

Aney 700 grama već, ajme kako vrijeme leti. Sljedeći put će ti biti možda već oko kile 🥰🥰🥰 Drago mi je da se bebica lijepo razvija 😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

ena0206
    24. Veljača 2020. 19:08

Ancy divno, bas  se beba lijepo razvija..🥰

Anchy_23 🌈 🌸
    24. Veljača 2020. 19:09

Vrapcic tako je! Jos gledam kako mi je trbuscic iskocio, a malac raste kao gljiva 😊

Rose1
    24. Veljača 2020. 19:12

Nema korone za sada, rekli na tv-u...neka tako i ostane🙏🙏🙏

💙

Leonie90
    24. Veljača 2020. 19:12

Cure, procitala sam sve zaostatke od vikenda. Bas mi je bio naporan vikend, danas posao, nisam uopce bila doma, tako da sam jucer pocela osjecati neko presijecanje. Vjerojatno sam se preforsirala. Srecom, ovaj tjedan imam pregled u cetvrtak, pa necu panicariti previse. 
    Drago mi je za sve uspjesne preglede. Pogledala sam i video sto je Vrapcic stavila- bome tako i je 😂

Rose1
    24. Veljača 2020. 19:13

Ancy_23

Evo i mene sa pregleda!
    Decko je super 700grama. Sklupcao se i stavio noge na lice tako da ga nismo bas vidjeli. Ali najbitnije od svega super se razvija sve je na mjestu. Ima dovoljno plodne vode cerviks super 😊😊 bas sam sretna!
    Sad me ceka ogtt vjerovatno cu u petak ici pa vam javim i kako je to proslo 😊

Ooo velik decko🥰🥰🥰cestitam

💙

Mokvica
    24. Veljača 2020. 19:26

Rio i kaktusica hvala na odgovoru, svakako ću kod jedne od njih otići. 😊
    Luna i m_maaree čestitke na dečkićima 💙💙
    Rose,  mala, ancy, indy curke vama čestitam na dobrim pregledima.☺️
    Trudy svaka čast, super je boja. 👌
    Eovyn jako ste zgodne vas dvije. 🌸🌸
    Ja sam danas bila non stop u pokretu, sa psima u šetnji, napravila neki kolačić i sad sam se istuširala i izvalila na kauč, totalno sam iscrpljena, mislim da večeras neće biti problema sa nesanicom. 😁

24. Veljača 2020. 20:03

Cure cestitam na uspjesnim pregledima!
    Eovyn bas si slatka trudnica 
    Zmya mogu misliti kako je, prolazim slicno. Meni probleme radi bas ta izmedju zadnjeg lumbalnog i prvog sakralnog jer udara u guzicu i nogu cijelom duzinom pa vjerujem to sta kazes za hodanje. Akupunkturu nisam problama ali je opcija, tebi pomaze? 

Vrapčić123
    24. Veljača 2020. 20:22

Ancy_23

Vrapcic tako je! Jos gledam kako mi je trbuscic iskocio, a malac raste kao gljiva 😊

Neka, neka samo neka rastu naše već velike bebice ❤️❤️❤️❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.