Pozdrav svima, došla sam k vama s teme jesenske bebe, jer imam pitanje, a vi ste tu već iskusnije trudnice :)
Dakle, već par dana imam jači iscjedak koji je proziran i vodenast (nije sluzav niti bjelkast kao prije). Pojavi se po pet šest puta dnevno, ako ne i više i promjera je kovanice od 5 kuna na gaćama. Je li moguće da mi curi plodna voda?😟
Također, danas kroz dan imam lagani pritisak u donjem dijelu trbuha i oko jajnika.
Jeste li imale takva iskustva? Sto da radim?😕
Hvala puno svima unaprijed
Dobrodošla Princess. Ja osobno ti ne mogu pomoć jer koristim Utrogestan vaginalno pa zbog njega stalno imam iscjedak...druge curke će ti sigurno imat nešto pametnije za reć.
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Snoopy tako sam i ja bila izgubljena totalno, onda mi je sestra rekla da ne kupujem sjedalicu / jaje jer će mi ona dati, pa smo tako ostali uglavnom ograničeni na taj brend, hehe, pa mi je zapravo sestra olakšala /suzila izbor. 😊
A inače savjetuem da odete malo po tim dućanima, vidite što vam se sviđa.. I razmislite prvobitno što vam treba, meni je bilo ključno da su lagana i za sve terene. U živo nije isto. Recimo mi preko weba htjeli naručiti neka siva, otišli ih u živo vidjeti i boja u živo nije bila bi približna… Tako da polako sve razgledajte i onda će biti lako odlučiti. 👍
Izgubljena je malo reci :)
I nama je najbitnije da su lagana i da stanu u auto uz sve druge stvari i pse kada idemo negdje, i naravno da izdrze drndanja po sumi i svuda kuda se smucamo. Nema druge nego u potragu, hvala ti 😊
Kaktusica svaka ti cast, zgodna mamasita👍
Cure hvala vam svima na komplimentima, ma ima mene u guzici i poslije ce mi vjerovatno i u noge ici ali zbog visine se cinim vitkija nego sto jesam, dobila sam 5kg zasad. To sam tako stala, trik cure, trik 😄
Trudy mljaaaaaac, jao sto dobro izgleda, salji komad, uf al bi pobrstila pol te torta, obozavam ju 😋😋
Dora dobro mi izgleda ta kasa s vocem i zitaricama, tako i ja pojedem 3 cokolade pa se iskupljujem na kraju dana s kefirom 🤣
Vrapcic ne sekiraj se oko nabavke opreme, ja ionako u Dubrovniku nista ne mogu kupiti jer imamo samo Bubamaru a u Ri idem tek kad malome zavrsi skola, znaci oko 20.6. pa mislim sve obaviti tada a to je mjesec prije termina.
Princes Mimi plodna voda je topla i slatkasta, ne vjerujem da ti tako rano curi, nije bas sluzava nego bas bistra. I mene je bilo strah oko 12.tt kad mi je nekontrolirano znala pobjeci mokraca ali imala sam bakteriju u mokraci koja mi je uzrokovala te simptome. Ako ces biti mirnija odi na pregled a imas i u apoteci kupiti uloske koji detektiraju plodnu vodu, promijene boju.
Princess Mimi ja iscjedak stalno imam, dosta obilno, moram gaćice po 5 puta dnevno presvući. Nedavno bila na pregledu, veli dr da je sve ok.
Danijela mislim da svi imamo takvih dana. Negdje sam čitala da od 28. tjedna trebamo svakodnevno osjećati bebu.
Poslala sam muža u ljekarnu po amnio check, da ne idemo na hitnu ako ne treba.
Hvala vam na odgovorima 😊
Princes Mimi javi nam, ma vidjet ces sve ce biti ok 😊
Cure, imate li za preporuciti neku kvalitetnu kremu za ruke ali da je za osjetljivu kozu, ja imam neurodermitis a sad su bura i konstantno pranje ruku u plivaseptu ucinile svoje, ruke mi se ljuste i zatezu, zeljela bi sprijeciti pojavu mjehurica sa sukrvicom jer onda mi ne ginu kortikosteroidi.
Princes Mimi javi nam, ma vidjet ces sve ce biti ok 😊
Cure, imate li za preporuciti neku kvalitetnu kremu za rukeali da je za osjetljivu kozu, ja imam neurodermitis a sad su bura i konstantno pranje ruku u plivaseptu ucinile svoje, ruke mi se ljuste i zatezu, zeljela bi sprijeciti pojavu mjehurica sa sukrvicom jer onda mi ne ginu kortikosteroidi.
Neutrogena repair (crvena, za osjetljivu i oštećenu kožu), meni jako dobra krema.
Kaktusica, evo ti jedna preporuka, ali krema nije za ruke već se radi o masti za bradavice za dojilje. 😀Preporučam ti je jer je to čudokremica, ja je koristim za cilo tilo, a sestra mi se spasila od kada maže s njom ruke. Poslat ću ti sliku
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Inače, danas tokom dana nisan apsolutno ništa osjećala ni bebu (počela se javljat prije koji dan, odnosno bar pretpostavljam da je to curka), niti neke bolove u vidu širenja ligamenata, ništa..kao da nisan trudna. Na momente me uvati i straj da nešto nije ok.
Jel imate vi takvih dana?
I meni tako bilo u ponedjeljak, ali od utorks zato pocelo cesce i jace...maleni su oni jos
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji