LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    23. Veljača 2020. 09:09

Rose1

Dobro jutro cure!!!
    Uzivajte mi danas, nama dolaze moji pa je rostilj na meniju😁malo maskarice pogledati,a sutra anomaly-jedva cekam, ali me mslo i strah.
    Jucer bila na rockasu i kaze mi prijateljica da u Ri vise ne radeklistiranje, bas smo sve bile u soku, bolje da to obave pa si na miru. I kaze da se sad moze i jesti i piti i svasta nesto
    Vrapcic malo su ti misici opusteniji, a puno pijemo pa kad se kihne, lako pobjegne…iscjedak je uobicajen u trudnoci tako da je to sve ok

Da? Prije dvije godine kad sam rodila su radili i prijateljicama lani isto..

Rose1
    23. Veljača 2020. 09:56

Trudy

Rose1

Dobro jutro cure!!!
    Uzivajte mi danas, nama dolaze moji pa je rostilj na meniju😁malo maskarice pogledati,a sutra anomaly-jedva cekam, ali me mslo i strah.
    Jucer bila na rockasu i kaze mi prijateljica da u Ri vise ne radeklistiranje, bas smo sve bile u soku, bolje da to obave pa si na miru. I kaze da se sad moze i jesti i piti i svasta nesto
    Vrapcic malo su ti misici opusteniji, a puno pijemo pa kad se kihne, lako pobjegne…iscjedak je uobicajen u trudnoci tako da je to sve ok

Da? Prije dvije godine kad sam rodila su radili i prijateljicama lani isto..

Kaze mi prijateljica koja je rodila prije mjesec dan da joj nisu radili, a da joj nisu radili ni prije godinu pol...jako cudno

💙

• Bebac24
    23. Veljača 2020. 09:58

ena0206

Ja narucila sobu i kolica za bebaca, jos prije mjesec ipo dana. Jos mi nisu dosli. Al to je u De… 😄😄 Ovdje malo toga imaju u skladistu, pa se stvarno dugo ceka. 😥
    Sad cu naruciti u trecem autosjedalicu i bazu.. Ja sam tip koji voli da ima sve spremljeno puno prije..
    Robicu i higijenske potrepstine cu zadnje.
    Sad trenutno gledam za krevetic one navlake, ogradice, posteljinu i slicno..

Tako i ja. Svaka cast curama koje cekaju zadnji dan tj porod 🙂 jer ja uvijek razmisljam sta ako narudzba zapne, dode nesto krivo.  Recimo kolica..mi smo sa malim nakon 10 dana vec bili u setnji. Pa da njih moram cekati i bit doma uuuh ne... 

kaktusica
    23. Veljača 2020. 10:00

Ja nemam nista protiv klistira, ako bude trebalo trazit cu, toliko se bojim bakterija.

• Bebac24
    23. Veljača 2020. 10:07

Vrapcic123

Kaktusica zadnji put kupila neku kremu za ruke nekog švicarskog brenda Just, krema od kamilice. Skuplja je dosta, ali odlična. Ne znam imate li i u Du taj Just, to se prodaje ovako preko prodajnih predstavnika, koliko znam nema ih po trgovinam. I kupila mlijeko za tijelo od badema i divno je zaista 👍
    I još jedno pitanje vezano za plodnu vodu / urin / iscjedak. Meni se zna desiti da mi iscuri nečega (ne znam čega, valjda urin) kada kihnem, okrenem.se, dignem se… Moram priznati da se znam i ja uplšiti kada se to dogodi, topla tekućina. A što se iscjetka tiče žućkasti je… E sad valjda je to normalno, na zadnjem pregledu mi je doktor napisao da mi je ischedak uredan… A zadnji put ga nisam pitala za to curkanje nečega… Baš sam tuka…

Mokraca 🙂 sad su misici dole opustili i to je normalna pojava, ja dok sam povracala ako bi mi samo malo bio pun mjehur sam se obavezno popiskila 😂 a sad mi se desi kad me mali mlati po mjehuru ako je malo pun iscuri malo mokrace 😂

Rose1
    23. Veljača 2020. 10:08

kaktusica

Ja nemam nista protiv klistira, ako bude trebalo trazit cu, toliko se bojim bakterija.

Ni ja nemam nista protiv. Zapravo zelim klistir, a oni da ga vise ne rade. Sad mi prijateljica trwba roditi pa cu vidjeti kako ce njoj biti

💙

23. Veljača 2020. 10:32

Jutro. Meni je frendica nedavno u Petrovoj rodila i radili su klistir. U Splitu onim curama koje sam već spominjala također. Klistir je po meni najbolja opcija.
    Evo ja doručkovala dvije krafne i onda kolač😂😂

Trudy
    23. Veljača 2020. 10:46

Rose1

kaktusica

Ni ja nemam nista protiv. Zapravo zelim klistir, a oni da ga vise ne rade. Sad mi prijateljica trwba roditi pa cu vidjeti kako ce njoj biti

Mozda pitaju ako zelis? 
    Ja isto bi, radije nego da mi se desi neka nezgoda 😕 nije mi neka trauma ni od toga ostala..

23. Veljača 2020. 10:47

Rio13

Jutro curke. Vidim da je klistir tema. Ja sam uvijek za. Ne bi bas voljela da mi ga ne naprave pa da se desi nezgoda na porodu. Mislim da bi s klistirom bila opustenija definitivno, a i nek se malo procistim 🤣
    Mrvicak ja isto stamanila dvije krafne 🤣 svekar posao po paket krafni pa nam donio za dorucak.

Slažem se. Klistir je spas u svakom slučaju.
    Kada ste kod kupovanja, ja ne mislim još ništa, ali one bitne stvari imamo od prvog djeteta. 
    U prvoj trudnoći sam kolica uzela s 25 tjedana zbog akcije. Krevetić namontirala čim sam ušla u 9.mjesec i tada sam popeglala i složila svu robicu

Žuža
    23. Veljača 2020. 10:51

Ja se naslusala svega o tom klistiru pa mi nije bas bilo svejedno na prvom porodu kad je dosao red na taj dio. Na kraju ta neugoda dok ti sipaju vodu u dupe traje svega nekoliko minuta i ni nije toliko neugodna, ali kak te ocisti. vauč 🤩 😎 ja bi to i ovak nekad 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.