Dora, vama je zbilja komplicirano to s dva krevetica. Ne znam di bi ni mi utrpali dva u sobu 😳
Ja sve imam spremno, jedino malom planiramo veliki krevet kupit, tako da ne kupujem jos jedan krevetic..
Dora mozda vam je to i najbolje rjesenje ako ces gledati dugorocno. Nas je krevet francuski i skroz nam je taman.
Ja narucila sobu i kolica za bebaca, jos prije mjesec ipo dana. Jos mi nisu dosli. Al to je u De... 😄😄 Ovdje malo toga imaju u skladistu, pa se stvarno dugo ceka. 😥
Sad cu naruciti u trecem autosjedalicu i bazu.. Ja sam tip koji voli da ima sve spremljeno puno prije..
Robicu i higijenske potrepstine cu zadnje.
Sad trenutno gledam za krevetic one navlake, ogradice, posteljinu i slicno..
Trudy super, evo kako ipak ipak dobro dodje kad su klinci ipak istog spola
Kaktusica da, moram se sad jedino oprostit od svog divnog kreveta koji je tapeciran i ima prekrasno uzglavlje i na sve strane je oblozen i mekan, nema ono kad slucajno drmnes il zapnes da ti ostane sljiva na nozi nego te krevet pomazi
Ena razumijem, ja sam inace spremna uvijek prerano i svugdje uvijek dodjem prije vremena i naprosto kao da imam osjecaj da nesto kontroliram ako je napravljeno prije vremena..ali iskreno, strah me opustit se i veselit i kupovat i to za duplice prije nego se ipak dokopam makar nekih sigurnih tjedana, nerviram samu sebe s tim trenutno, ali nikako si ne mogu pomoc i opustit se 🙈 Sajam ce taman bit kad sam u 32.tjednu pa cu se onda valjda ohrabrit
Jebaj ga Dora , misli malo kreativno, ako uzmes onaj s metalnim resetkama pomisli samo na mogucnosti koje pruza 😁
Jebaj ga Dora , misli malo kreativno, ako uzmes onaj s metalnim resetkama pomisli samo na mogucnosti koje pruza 😁
Hahahahah s njih dvoje u sobi bojim se da cemo mogucnosti imat jedino u kadi ali vec vidim da ni pisat necu moc sama, hahahah sjetim se jedne fotke s neta di mama pobjegne doslovno na miru piskit, a beba gura prste i virka na onu rupu dolje na kupaonskim vratima
I to je ziva istina, mog sina je zamijenio pas a sad ce i pas imat drustvo 🤣
Joj mene najvise brinu kolica, ne znam sta kupiti s obzirom da smo najcesce negdje u prirodi, na izletima ?! Znam da cu kupiti i maramu i vjerujem da je ona odlicno rjesenje za takve stvari ali vise nemam ideja di gledati jer tih kolica je jednostavno pre pre vise 🤔
Ja odoh u mali izlazak pa sam se uslikala, 18+1tt https://ibb.co/yp0QjMy
Ja odoh u mali izlazak pa sam se uslikala, 18+1tthttps://ibb.co/yp0QjMy
Opaaa uzivaj, bas si za modeliranje 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji