LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    22. Veljača 2020. 15:47

I mene boljela leđa od sjedenja na poslu, a sad isto ako dugo hodam ili se umorim od stajanja ili necega

💙

Rose1
    22. Veljača 2020. 15:49

Lila87

Rose1

Rio zgodnaaa🤗
    Lila napisala je mucnine i ivf…

oh, da da, mislim da za ivf odmah idu komplikacije po defaultu. u svakom slučaju, hvala još jednom :)

Ma dat ce ti sigurno, ne moras brinuti, ako ti filozofira, zali se na bol u leđima, pritisak, mucnine...bilo sto

💙

Rose1
    22. Veljača 2020. 15:54

kaktusica

Rio bas si zgodna i zasnjica ti je bas taman, muski se ne bi zalili vjerujem 😍
    Dora o bez brige, ima posla, pece se pile (najdrazi rucak, dok se ono pece ja se dosadjujem al ne moraju to deugi ukucani nekuhari znati 😋). Moj muz je detaljno pomeo, usisao, prebrisao prasinu, stavio ves… nek se navikne 😄
    Bol u donjem dijelu leđa mene zna boliti onako tupo, ili od stajanja ili valjda od sirenja ligamenata. Danas me par puta probolo u rodnici, kao da me netko vrhom noza piknuo, nas neugodno ali brzo je proslo. Nekako vjerujem da su svi ti bolovi normalni dok god ne traju dugo i nema drugih nuspojava.

Joj, i mene je danas tsko probadalo, mrzim to, tako na pocetku znalo...jednom cijeli dan, nije bio jak intenzitet, ali cijeli dan

💙

Trudy
    22. Veljača 2020. 15:59

dana130

Trudy jos cemo se srest na nekom pregledu kod bacica 😀

Hehe, pitat cu ja bacica iduci put nek mi stavi pregled kad i dani 😉
    Ah, mi trebali imat druzenje, mali zakurio 39 😕 pa ako je tko za ledeni vjetar, dostavljam jer cu inace sve sama pojest 😁

Vrapčić123
    22. Veljača 2020. 16:14

Dora ja ću dobiti od sestre Maxi Cosi autosjedalicu, a danas kupili bazu za auto u Magic Babyju sa 20% popusta 😁 Tako da je kupnja bila super 👍 Kolica također riješena, tako da smo sad što se tiče toga riješili sve. Jeste li vi što od tih takvih stvari riješili već? Iduće nam je sobica za bebicu 💖
    Rio preslatki ste ❤️❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    22. Veljača 2020. 16:30

Joj ubit ću vas s tim krafnam, eto sad idemo po krafne u Lidl ili Pan pek 🙄 A mislila vaditi ogtt u pon, a ništa prebacit ću za utorak vađenje 😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    22. Veljača 2020. 16:43

Vrapcic nisam nista kupila, kad budem u rodilistu sestra ce znati sto treba i tek onda kupiti kolica i krevetic. Robicu isto koji tjedan prije termina. Tak9 sam i s malim, sve tjedan prije a ostalo u hodu.

Amelie 1
    22. Veljača 2020. 16:44

Vrapcic ja sam zbog krafni kilu dobila u dva dana🙈
    Te velike stvari ću pocet skicat tamo oko sajma. Za sada sam samo nešto robice uzela. 

Dora4
    22. Veljača 2020. 16:57

Vrapcic jooj da, jel mi vjerujem da sam i zapamtila da ces od seke uzet nesto vezano za auto, ali sam ocito zaboravila da je sjedalica..super za bazu  lijepo ste se opremili!
    Mi planiramo kao i kaktusica, sad sam u pravljenju spiska tih velikih stvari, a onda kak lijepo i ako Bog da sve prodje dobro, kad rodim i jos budem u bolnici ce muz otic i narucit kolica, stizu kroz 2-3 tjedna (to ako ih nema na skladistu isti tren) sto mi je prihvatljivo i autosjedalice sam provjerila da dodju kroz 3-5 dana, a realno tako negdje i ocekujem biti u bolnici nakon rodjenja, pogotovo sto su blizanci i ako budu prije termina ne pustaju kuci dok ne napune 2kg, u krajnjem slucaju imam od koga posudit na taj jedan dan da ih kuci prevezemo..
    Uzasno me muce kinderbeti jer nam moraju ic sa svake strane kreveta po jedan(ne mogu na jednoj strani kreveta imat oba jer onda ne mogu uc u sobu(preko 2/3 vrata zauzme taj drugi), a na drugoj strani je radijator, dakle stvarno nema ni prostora za neko manevriranje), a sve je apsolutno presiroko 🙈 necu kupovat kolijevkice koje su mi rjesenje do 6mjeseci jer time samo odgadjam problem..nego sam danas pocela razmisljat da naprosto kupimo nama novi okvir kreveta i onda mozemo uzet njima sire krevetice koji se iz kinderbeta pretvore u krevete pa smo mirni do skole..ne znam, sekira me to sve skupa s organizacijom, a zelim imat rjesenje bar u glavi, ne zelim mislit i brinut o tome 3 dana prije poroda!  sorrrrry, zbilja sam udavila sad 

Dora4
    22. Veljača 2020. 16:59

Naravno, ovo sto Daisy kaze, ako nesto od tih stvari bude na sajmu onda cemo jedino napravit iznimku i kupit prije poroda  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.