Pozdrav curke! Nadam se da ste sve dobro i želim vam svima lijep i ugodan dan 🥰
Dora, Kaktusica, Rose, Bebac hvala na odgovorima Znači to je očito normalno 😊 A eto od sad ćemo i piškiti povremeno, navodno su dobre Kegelove vježbice za te probleme 👍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pozdravcurke!Nadam se da ste sve dobro i želim vam svima lijep i ugodan dan 🥰
Dora, Kaktusica, Rose, Bebachvala na odgovorima Znači to je očito normalno 😊 A eto od sad ćemo i piškiti povremeno, navodno su dobre Kegelove vježbice za te probleme 👍
Tako je.
Meni sa poroda ostalo u glavi kad sam isla prvi put na wc. Dosla med. Sestra po mene da moram piskit. Kazem ja a maaa ne pisa mi se. Kaze od poroda je proslo 10 sati trebali bi. Okkk.
Isla ja sjela i to pocelo . Curi li ga curi, sjedim ja sjela ona kraj mene. I to i dalje curi dobrih 3-4 min ja se vec uplasila,ona se uzvrpoljila. Kaze ona ajde se malo podignite da vidimo sta to ide da nije izljev. Al ne ja pisala dobrih 5 min. Osjecaj nikakav ahahha. Tek nakon 3-4 puta sam pocela kuzit kad mi se piski i koliko piskim. Uhhh 😂😂
Vrapcic da, super su Kegelove, ja se ponekad sjetim pa ih radim, mogla bi i cesce al sam lijena i za to...ali stvarno se nakon samo tjedan dana osjeti da su vjezbe djelotvorne.
Ja nemam od koga posuditi robicu, od sestre "mali" ima skoro 19 godina 🤣 Od prijateljica djeca ili vec imaju destak godina a ove ostale nisu radjale. Al nema veze, moji su jedva docekali jos jedno unuce i to zensko pa su rekli da ce biti darivanja 😊 Ma ustvari trebaju mi samo kolica i krevetic, ona podloga za na pod, baby gym, robica i posteljina. To cu prepustiti mami i sestri a robicu cu zadnji.mjesec da se stigne oprati i speglati. Odustala sam.od onog gnijezda i onih zastitnih stranica sto idu oko krevetica, mialim da cu uzeti one pojednibacne spuzvice koje oblazu svaku resetku posebno.
Bebac haha, vidiš znala sam da se to zna promijeniti nakon poroda, no nisam znala da se baš tako osjećaj izgubi.... Uf, svašta mi žene doživimo 😊
Kaktusica te vježbe bi bilo super redovito raditi, možda naviti kakav alarm pa svaki dan redovito pokušati... No ne znam koliko bi to dugo trajalo, tri dana 😂 A jesu li one dobre i nakon poroda jednako kao i prije poroda? Ma to ti je isto super za robicu (da nemaš od koga za posuditi ) bar ćes si lijepo kupiti ono što ti se sviđa i što ćeš zaista koristiti, ja dobila od sestre tonu odjeće, pa mi nekako glupo uz to sve nešto puno kupovati, al sigurno ću barem nešto, znam ja sebe 👶🏻😁
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Bebac haha, vidiš znala sam da se to zna promijeniti nakon poroda, no nisam znala da se baš tako osjećaj izgubi…. Uf, svašta mi žene doživimo 😊
Kaktusica te vježbe bi bilo super redovito raditi, možda naviti kakav alarm pa svaki dan redovito pokušati… No ne znam koliko bi to dugo trajalo, tri dana 😂 A jesu li one dobre i nakon poroda jednako kao i prije poroda? Ma to ti je isto super za robicu (da nemaš od koga za posuditi ) bar ćes si lijepo kupiti ono što ti se sviđa i što ćeš zaista koristiti, ja dobila od sestre tonu odjeće, pa mi nekako glupo uz to sve nešto puno kupovati, al sigurno ću barem nešto, znam ja sebe 👶🏻😁
Njih je dobro uvijek raditi. 🙂
Uf tek sam sad procitala zaostatke.., ja od svoje 1.godine imam problema sa alergijama/atopijskim dermatitisom i jedino mi Uriage losion odgovara (nakon svakog tusiranja se moram mazati), kreme s mirisima nesmijem koristiti kao ni sapune, a kada je bas upala onda samo kortici pomazu.
A ovo za kupovinu, mi smo evo u petak kupili krevetic i komodu i mene to hodanje po ducanima toooliko izmorilo da ne znam kako bi da sam cekala sami kraj, a i ne volim sve u zadnji cas.., mi isto moramo sve novo jer jos nitko od nasih braca/sestara nema djecu a prijatelji imaju ili bebe pa im treba ili vecu djecu tako da mi nije zao jer ce nam biti i za 2.dijete a poslije mozemo nekom u obitelji proslijediti ☺, no svakako je lakse ako imate od koga dobiti jer su sve te stvari tooliko skupe a za cas ih prerastu 😫
Ante 💙 Maro 💙
Meni su za klistir govorile cure koje su rodile da su njima samo dali nešto za popit i da su kasnije probale obavit na wc. To su sve bile prvorotkinje koje su po cijelu noć čekale trudove i otvaranje, a tek ujutro primile drip i išle rodit, pa ja sada isto pojma nemam što će mene dočekati, ali slažem se da kad već se nudi i kad se zna da nisi još spremna rodit da bolje ispraznit sve iz sebe
Vrapcic dapace, jos u rodilistu ce ti odmah reci da radis Kegela.
Ma klistir je meni bio najmanji problem, malo sapunice u dupence i sve izadje a ne da brinem usred poroda o eserihijama i tko zna kakvim crijevnim bakterijama.
Sto se tice klistira, ja se u potpunosti slazem s vama i ja sam ZA, zato mi bio šok kad mi je rekla da nije dobila klistir
💙
Sad ste me zabrinule s tim curkanjem plodne vode (ne daj Boze). Meni se stalno javlja taj prozirni iscjedak bukvalno kao voda, nikad sam, uvijek tu ima i nekog bjelicastog a okolo bude taj providni. Bas me strah sada, budem na iducoj kontroli pitala dr.za to. 😭
Sortiraj odgovore
Najstariji