LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    23. Veljača 2020. 11:29

Pozdrav curke! Nadam se da ste sve dobro i želim vam svima lijep i ugodan dan 🥰
    Dora, Kaktusica, Rose, Bebac hvala na odgovorima Znači to je očito normalno 😊 A eto od sad ćemo i piškiti povremeno, navodno su dobre Kegelove vježbice za te probleme 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    23. Veljača 2020. 11:33

Vrapcic123

Pozdravcurke!Nadam se da ste sve dobro i želim vam svima lijep i ugodan dan 🥰
    Dora, Kaktusica, Rose, Bebachvala na odgovorima Znači to je očito normalno 😊 A eto od sad ćemo i piškiti povremeno, navodno su dobre Kegelove vježbice za te probleme 👍

Tako je. 
    Meni sa poroda ostalo u glavi kad sam isla prvi put na wc. Dosla med. Sestra po mene da moram piskit. Kazem ja a maaa ne pisa mi se. Kaze od poroda je proslo 10 sati trebali bi. Okkk.
    Isla ja sjela i to pocelo . Curi li ga curi, sjedim ja sjela ona kraj mene. I to i dalje curi dobrih 3-4 min ja se vec uplasila,ona se uzvrpoljila. Kaze ona ajde se malo podignite da vidimo sta to ide da nije izljev. Al ne ja pisala dobrih 5 min. Osjecaj nikakav ahahha. Tek nakon 3-4 puta sam pocela kuzit kad mi se piski i koliko piskim. Uhhh 😂😂

kaktusica
    23. Veljača 2020. 11:47

Vrapcic da, super su Kegelove, ja se ponekad sjetim pa ih radim, mogla bi i cesce al sam lijena i za to...ali stvarno se nakon samo tjedan dana osjeti da su vjezbe djelotvorne.
    Ja nemam od koga posuditi robicu, od sestre "mali" ima skoro 19 godina 🤣 Od prijateljica djeca ili vec imaju destak godina a ove ostale nisu radjale. Al nema veze, moji su jedva docekali jos jedno unuce i to zensko pa su rekli da ce biti darivanja 😊 Ma ustvari trebaju mi samo kolica i krevetic, ona podloga za na pod, baby gym, robica i posteljina. To cu prepustiti mami i sestri a robicu cu zadnji.mjesec da se stigne oprati i speglati. Odustala sam.od onog gnijezda i onih zastitnih stranica sto idu oko krevetica, mialim da cu uzeti one pojednibacne spuzvice koje oblazu svaku resetku posebno.

Vrapčić123
    23. Veljača 2020. 12:01

Bebac haha, vidiš znala sam da se to zna promijeniti nakon poroda, no nisam znala da se baš tako osjećaj izgubi.... Uf, svašta mi žene doživimo 😊
    Kaktusica te vježbe bi bilo super redovito raditi, možda naviti kakav alarm pa svaki dan redovito pokušati...  No ne znam koliko bi to dugo trajalo, tri dana 😂 A jesu li one dobre i nakon poroda jednako kao i prije poroda? Ma to ti je isto super za robicu (da nemaš od koga za posuditi ) bar ćes si lijepo kupiti ono što ti se sviđa i što ćeš zaista koristiti, ja dobila od sestre tonu odjeće, pa mi nekako glupo uz to sve nešto puno kupovati, al sigurno ću barem nešto, znam ja sebe 👶🏻😁

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    23. Veljača 2020. 12:14

Vrapcic123

Bebac haha, vidiš znala sam da se to zna promijeniti nakon poroda, no nisam znala da se baš tako osjećaj izgubi…. Uf, svašta mi žene doživimo 😊
    Kaktusica te vježbe bi bilo super redovito raditi, možda naviti kakav alarm pa svaki dan redovito pokušati… No ne znam koliko bi to dugo trajalo, tri dana 😂 A jesu li one dobre i nakon poroda jednako kao i prije poroda? Ma to ti je isto super za robicu (da nemaš od koga za posuditi ) bar ćes si lijepo kupiti ono što ti se sviđa i što ćeš zaista koristiti, ja dobila od sestre tonu odjeće, pa mi nekako glupo uz to sve nešto puno kupovati, al sigurno ću barem nešto, znam ja sebe 👶🏻😁

Njih je dobro uvijek raditi. 🙂

Tonka341
    23. Veljača 2020. 13:14

Uf tek sam sad procitala zaostatke.., ja od svoje 1.godine imam problema sa alergijama/atopijskim dermatitisom i jedino mi Uriage losion odgovara (nakon svakog tusiranja se moram mazati), kreme s mirisima nesmijem koristiti kao ni sapune, a kada je bas upala onda samo kortici pomazu.
    A ovo za kupovinu, mi smo evo u petak kupili krevetic i komodu i mene to hodanje po ducanima toooliko izmorilo da ne znam kako bi da sam cekala sami kraj, a i ne volim sve u zadnji cas.., mi isto moramo sve novo jer jos nitko od nasih braca/sestara nema djecu a prijatelji imaju ili bebe pa im treba ili vecu djecu tako da mi nije zao jer ce nam biti i za 2.dijete a poslije mozemo nekom u obitelji proslijediti ☺, no svakako je lakse ako imate od koga dobiti jer su sve te stvari tooliko skupe a za cas ih prerastu 😫

Ante 💙 Maro 💙

23. Veljača 2020. 13:19

Meni su za klistir govorile cure koje su rodile da su njima samo dali nešto za popit i da su kasnije probale obavit na wc. To su sve bile prvorotkinje koje su po cijelu noć čekale trudove i otvaranje, a tek ujutro primile drip i išle rodit, pa ja sada isto pojma nemam što će mene dočekati, ali slažem se da kad već se nudi i kad se zna da nisi još spremna rodit da bolje ispraznit sve iz sebe

kaktusica
    23. Veljača 2020. 14:17

Vrapcic dapace, jos u rodilistu ce ti odmah reci da radis Kegela.
    Ma klistir je meni bio najmanji problem, malo sapunice u dupence i sve izadje a ne da brinem usred poroda o eserihijama i tko zna kakvim crijevnim bakterijama.

Rose1
    23. Veljača 2020. 14:44

Sto se tice klistira, ja se u potpunosti slazem s vama i ja sam ZA, zato mi bio šok kad mi je rekla da nije dobila klistir 

💙

23. Veljača 2020. 15:11

Sad ste me zabrinule s tim curkanjem plodne vode (ne daj Boze). Meni se stalno javlja taj prozirni iscjedak bukvalno kao voda, nikad sam, uvijek tu ima i nekog bjelicastog a okolo bude taj providni. Bas me strah sada, budem na iducoj kontroli pitala dr.za to. 😭 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.