LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lila87
    22. Veljača 2020. 13:26

hvala cure puno na odgovorima.
    Daisy100 - u srijedu na pregledu ću bit 17+3. Bolovanje mi je otvorio na temelju mučnina i povraćanja koje sam imala po cijele dane (i još uvijek imam, doduše ipak nešto manje) + opis posla (terenski fizički rad). 
    Black Lioness - baš to me zbunilo, da li nakon proteka tih 60 dana moje komplikacije ponovno dolaze "u pitanje" ili se to jednostavno nastavlja dalje na temelju onoga na čemu su i isprva otvorene...
    Rose1 - pretpostavljam da si ti ipak imala neki jači razlog za otvaranje tih trajnih komplikacija. možda su ovi moji razlozi nakon proteka 60 dana diskutabilni...evo ne znam ni sama...

38+4 :)

Luna999
    22. Veljača 2020. 13:38

Hvala Dora i Tea na odgovoru za anomaly scan 😊
    Tea, jel pristuoacan ginekolog/ica koji to rade? Ja bi ih htjela zamoliti da snimim bebu s mobitelom, pošto nemam ni sliku ni ništa od 11.tjedna trudnoće! Hahaha

Dečkić💙

• lina27
    22. Veljača 2020. 13:39

Bol u ledjima za hitnu ? Stvarno ? Pa nije toliko nepodnosljivo.

Rose1
    22. Veljača 2020. 13:44

Rio zgodnaaa🤗
    Lila napisala je mucnine i ivf...

💙

Rose1
    22. Veljača 2020. 13:46

kaktusica

Evo sam si dala truda i napravila tablicu da usporedim Novalac, Elebaby i PreMama, skoro sve im je u miligram isto magnezija i vitamina c ima nesto manje u Novalacu dok vitamina e i cinka ima manje kod Elebaby, PreMama jedini ima krom i mangan, kod ova druga dva ga nema. Sve ostalo sto je bitno a to je folna kiselina, DHA i folati je isto. Pouka dana: besposlen pop i jarice krsti 😌

Svaka cast🤗👌👍👏sad znamo da je to sve isto😉

💙

22. Veljača 2020. 13:57

Rio zgodna i ti i tvoj trbuscic, a i pozadina nije losa 

Amelie 1
    22. Veljača 2020. 14:01

Lila ako ti je dr dao sad bolovanje mislim da nemaš razloga za brigu da će produžiti ili otvoriti komplikacije. Ako bude frke samo reci da još uvijek imaš mučnine. 

22. Veljača 2020. 14:01

lina27

Bol u ledjima za hitnu ? Stvarno ? Pa nije toliko nepodnosljivo.

Mene leđa stalno bole, mislim da ti nije za hitnu. Sve se širi i veća je težina pa naravno da leđa trpe. 

Dora4
    22. Veljača 2020. 14:08

Rio bas si zgodna!! 

Dora4
    22. Veljača 2020. 14:11

Nikita206

Eto… I kao da mi nije bila dosta ta krofna, morala sam ja ići raditi krempite, po prvi put u životu. I onda se naravno umorim i onda sj..bemnisam jako al sad će krempite biti samo od žumanjaka, jer je snijeg od bjelanjaka ostao u frižiderubudala

Hahahah ja sam sigurna da ce bebi i tebi biti super bez obzira na snijeg, a to je ionako najvaznije 
    Kaktusica legendo! Ako ti je tako dosadno dodji k meni, ima posla  kuhinju ribaju, a ja dirigiram s kauca  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.