hvala cure puno na odgovorima.
Daisy100 - u srijedu na pregledu ću bit 17+3. Bolovanje mi je otvorio na temelju mučnina i povraćanja koje sam imala po cijele dane (i još uvijek imam, doduše ipak nešto manje) + opis posla (terenski fizički rad).
Black Lioness - baš to me zbunilo, da li nakon proteka tih 60 dana moje komplikacije ponovno dolaze "u pitanje" ili se to jednostavno nastavlja dalje na temelju onoga na čemu su i isprva otvorene...
Rose1 - pretpostavljam da si ti ipak imala neki jači razlog za otvaranje tih trajnih komplikacija. možda su ovi moji razlozi nakon proteka 60 dana diskutabilni...evo ne znam ni sama...
38+4 :)
Hvala Dora i Tea na odgovoru za anomaly scan 😊
Tea, jel pristuoacan ginekolog/ica koji to rade? Ja bi ih htjela zamoliti da snimim bebu s mobitelom, pošto nemam ni sliku ni ništa od 11.tjedna trudnoće! Hahaha
Dečkić💙
Evo sam si dala truda i napravila tablicu da usporedim Novalac, Elebaby i PreMama, skoro sve im je u miligram isto magnezija i vitamina c ima nesto manje u Novalacu dok vitamina e i cinka ima manje kod Elebaby, PreMama jedini ima krom i mangan, kod ova druga dva ga nema. Sve ostalo sto je bitno a to je folna kiselina, DHA i folati je isto. Pouka dana: besposlen pop i jarice krsti 😌
Svaka cast🤗👌👍👏sad znamo da je to sve isto😉
💙
Lila ako ti je dr dao sad bolovanje mislim da nemaš razloga za brigu da će produžiti ili otvoriti komplikacije. Ako bude frke samo reci da još uvijek imaš mučnine.
Bol u ledjima za hitnu ? Stvarno ? Pa nije toliko nepodnosljivo.
Mene leđa stalno bole, mislim da ti nije za hitnu. Sve se širi i veća je težina pa naravno da leđa trpe.
Eto… I kao da mi nije bila dosta ta krofna, morala sam ja ići raditi krempite, po prvi put u životu. I onda se naravno umorim i onda sj..bemnisam jako al sad će krempite biti samo od žumanjaka, jer je snijeg od bjelanjaka ostao u frižideru
budala
Hahahah ja sam sigurna da ce bebi i tebi biti super bez obzira na snijeg, a to je ionako najvaznije
Kaktusica legendo! Ako ti je tako dosadno dodji k meni, ima posla kuhinju ribaju, a ja dirigiram s kauca
Sortiraj odgovore
Najstariji